/Vrancea/Hostal

Hostel Ruxandra

Strada Vâlcele 7, Focșani, România

Hostel Ruxandra
Hostal
4
183 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5RC+P8 Focșani, România
+40 722 290 642
hostelruxandra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena constantin
Elena constantin2 ani în urmă
Hostelul se afla langa gara, ceea ce e bine pentru cei care calatoresc cu trenul dar in acelasi timp nu pot sa spun ca m-am simtit in siguranta in acel cartier. Camerele sunt foarte mici iar curatenia lasa de dorit, mobilierul este vechi si deteriorat. Am gasit masline uscate sub frigider iar ghemotoacele de praf se rostogolesc pe podea, ca sa nu mai zic de mirosul de canalizare care vine din baie. Nu recomand nimanui sa se cazeze aici.
Alexandru Butoi
Alexandru Butoi2 ani în urmă
In general o experiență bună, masa de asemenea, dar interacțiunea in vederea rezolvării unei probleme nu a fost la fel. Pentru trecere și buget limitat este o opțiune bună.
Daniela pali
Daniela pali2 ani în urmă
Este exact ce aștepți de la un hostel cu 2 stele. Poți petrece o noapte în condiții bune (pat confortabil, apă caldă, cameră răcoroasă) când ești în trecere prin Focșani. Are și restaurant la care mâncarea este foarte bună.
SEMI ZEW
SEMI ZEW2 ani în urmă
Am fost cazat o seară și nu a fost așa de frumos . Adică mă refer în loc de perdele folie de aluminiu și aer condiționat nu au . Te omoară căldură pe timp de vară
Silviu Mihalache
Silviu Mihalache2 ani în urmă
Servicii de calitate cu oameni excepționali.
Mâncarea este bio şi delicioasă!
Recomand cu încredere! Mulțumim frumos, ne-am simțit minunat!
Cotea Dorinel
Cotea Dorinel2 ani în urmă
Super cazare restaurant cu meniu zilnic mic dejun
Florin Stan
Florin Stan4 ani în urmă
Forte - foarte curat, modern, spatios, accesibil, parcare ok - receptie non stop, absolut tot ce este nevoie
Contra - receptie not ok - check out la 12 - ma suna la 10:30 sa ma intrebe daca fac check out-ul odata. Deloc customer friendly, orice contact cu staff ul pare un deranj. Presiune dus fff scazuta, iar apa calda vine fff greu.
Concluzie - pensiunea este buna dpdv confort, dar staff-ul chiar lasa de dorit, iar pentru unii oameni chiar conteaza modul in care interactioneaza acesta.
Nicolae iorga
Nicolae iorga4 ani în urmă
Camere din mansarda sunt calduroase, doar cu un ochi de fereastra pe care nu l poti inchide ca te sufoci. Se simte de cand urci scarile, mai ales dupa tura de 180km cu bicicleta. Pereti prost izolati, se aud vecinii ( care probabil n au somn din cauza galagiei) + muzica tare de afara, trenul si cainii. Tv in tavan. Nu poti plati cu card in 2019!! Nici vis a vis la restaurant. Minunat! Altfel, decent, curat.
Locații recomandate