/Vrancea/Hostal

Casa Rustica

Strada Mărășești 72, Focșani, România

Casa Rustica
Hostal
3.4
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P56G+4W Focșani, România
+40 731 383 042
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Iordaconiu
Stefan Iordaconiu2 ani în urmă
Ok,pentru odihna in tranzit.
Gabriela Giurgea
Gabriela Giurgea2 ani în urmă
Camera vine la pachet cu o familie numeroasă de gândaci, foarte dornici să întâmpine pe oricine.
NITA VICENTIU
NITA VICENTIU5 ani în urmă
Foarte grav!!! Nu există aer condiționat, televizorul este de fapt un monitor de 17 inch și în același perimetru este o statie GPL de unde se alimentează oameni zi și noapte făcând odihna imposibilă. Unde mai pui și faptul că lângă această stație este o doamnă care spală toată ziua cu o instalație improvizată microbuze. După 3 zile am plecat rupți de oboseală eu și familia mea.
Marius Milea
Marius Milea5 ani în urmă
Am fost la un eveniment iar mâncarea servită a fost că la pomană! Nu au nicio treabă cu realitatea.... Nu poți servi pilaf de orez că și garnitura la peste care era și el șnițel. Oribil. Tortul l-au tăiat groaznic , deși avea două etaje și de obicei se taie separat fiecare etaj - la ei NU. Au tăiat felia de sus până jos chiar daca arata foarte urât/ inestetic. Locația frumușică dar personalul nu e prea orientat și updatat la zilele noastre și evenimentul prestat. Aerul condiționat nu a făcut față.....au doua aparate mobile....slabe.
Laura Cristea
Laura Cristea2 ani în urmă
Mâncarea foarte buna , fierbinte ciorba servire buna
Skoda Tour
Skoda Tour2 ani în urmă
Nu cred ca se merita la 108 lei nu au restaurant deschis după orele 18°° nu au aer condiționat nu merg televizoarele cel puțin în camera pe care am avut-o.
Stai 30 min pana vine apa calda la dus
Țânțarii sunt la ei acasă.
Nu recomand.
Ionut Bunea
Ionut Bunea2 ani în urmă
Dezamagitor televizorul nu funcționează se aude dar nu se vede nimic ecranul e negru apă caldă când am ajuns nu am avut a venit de-abia seara , parchetul plăcile sunt așezate una lângă alta nu mai sunt îmbinate , bateria de la chiuveta destul de ruginită , măcar a fost curat , toate la camera 1 în rest nu știu
Concesion
Concesion2 ani în urmă
Camera decenta, incalzire in pardoseala, ori prea cald, ori rece, peretii foarte prost antifonati, se aud in camere pana si cei din receptie
Locații recomandate