/Vrancea/Hostal

Ambasador Cazare Focsani

620118, Strada Bucegi 35, Focșani 620172, România

Ambasador Cazare Focsani
Hostal
4
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5QQ+V4 Focșani, România
+40 721 737 477
ambasador-focsani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionel Ciolacu
Ionel Ciolacu2 ani în urmă
Cred că este cea mai ok cazare din Focșani
Tibi Tibi
Tibi Tibi2 ani în urmă
Condiții foarte bune de cazare, curățenie și personal foarte amabil. Băile sunt foarte bine echipate. Pana acum, cel puțin, e singurul hotel de 3 stele din România pe care l-am întâlnit, a cărui baie e echipata cu bideu și uscător de par funcțional... Prețul e OK, având în vedere condițiile de cazare.
Ana-Maria Calota
Ana-Maria Calota2 ani în urmă
Sedere de 2 nopti.
Camera twin, spatioasa, curata (in zona geamului se putea imbunatatii curatenia), uscator de par in baie,

Sugestie pentru imbunatatirea confortului: schimbarea cosmeticelor din baie, adaugarea balsamului de rufe la spalarea prosoapelor (erau foarte aspre, precum cartonul), existenta unui minifrigider.
Alexandru Istrate
Alexandru Istrate2 ani în urmă
Cei mai mari nesimțiți. După ce ca se aude toata ziua zgomot de drujba ca renovează mai fac și party seara sa duduie geamurile de la muzica. Mai bine dormi pe banca in parc.
Mariana Dumitrache
Mariana Dumitrache2 ani în urmă
Interior corespunzător,igienizare,dar un zgomot infernal de la terasa până după miezul nopții,și lucrări de renovare fără să se respecte măcar o ora de liniște!
Maria Gabriela Sangeorzan
Maria Gabriela Sangeorzan2 ani în urmă
Camere curate, îngrijite. Televiziune prin cablu, plasma. Produse de îngrijire, prosoape curate, călcate. Uscător de par în baie. Restaurant ok - am cerut meniu fără sare - personalul, amabil, s-a pliat pe dorința noastră. Preturi ok.
Marian Nache
Marian Nache2 ani în urmă
Curățenie în camera, ospătara de treabă,gazda cam arțăgoasă,îl deranjau câinii că au făcut pipi pe gazon ,dar câinii fară stăpân, nu recomand, personne neprimitoare!
Georgiana Darabaneanu
Georgiana Darabaneanu2 ani în urmă
Dacă vrei să vezi cum ti-ar sta cu alta culoare de par, aici e locul potrivit - gasesti păr de toate culorile în toată camera. Ar fi bine sa vii odihnit, câinele din spate are niste PET-uri la dispoziție pe care le roade toată noaptea. Nu te gândi că închizi geamul si nu-l mai auzi, pt ca nu exista AC. De preferat sa nu iti iei fructe sau alte alimente cu tine pentru ca, surpriză, nici frigider nu ai. O stea pentru parcare si o stea pentru amabilitatea personalului. Atat. În rest, ma asteptam la mai mult de la o locație renovată recent.
Locații recomandate