/Vrancea/Hostal

Hotel Unirea

Bulevardul Unirii 1-3, Focșani 620172, România

Hotel Unirea
Hostal
2.9
448 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5WP+32 Focșani, România
+40 237 221 100
hotelunireafocsani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Dragan
Florin Dragan2 ani în urmă
A fost ceva de groaza,am fost cazat pe data de 16.01.2022, fără căldură înăuntru și nici micul dejun nu l-am luat pentru că nu a fost și plus nici măcar o cafea.Doamna de la recepție a fost cam rece și plus in camera nu era așa extraordinar la prețul care este.
Am fost și la alte hoteluri din Focșani dar erau mult mai bune și la preț mai mic.
Iancu Paul
Iancu Paul2 ani în urmă
Dacă nu ești pretențios e ok. Preț decent, curățenie! E vechi...
Carlan Ana
Carlan Ana2 ani în urmă
Personalul gentile, localul curat ,am stat o saptamana.Fara mari pretentii pentru cine e in trecere prin Focsani ,pretul un pic CAM mare pt ce ofera
Oana Mariuca Petrescu
Oana Mariuca Petrescu2 ani în urmă
Un hotel curat, ok pentru o ieșire de weekend sau pentru a petrece câteva zile in zona, micul dejun fiind relativ suficient. Cafeaua se servește în cești mult prea mici, fiind de fapt un expreso. Fara suc sau apa...patul a fost crunt..era ca și cum te scufunzi în el și foarte greu te ridici din el..deloc odihnitor..steaua suplimentara este pentru amplasamentul hotelului, lângă Parcul Schuman din centrul orașului, un parc micuț dar placut în a te pierde pe aleile lui. Nu sunt foarte multe locuri de distracție in oraș însă plasamentul orașului îl face bun pentru tot felul de drumeții în alte orașe sau zonele din împrejurimi. Hotelul este vis a vis de primăria orașului Focșani.
Cristina
Cristina2 ani în urmă
Uneori te mulțumești cu un loc modest unde sa-ti pui capul pe perna și să te odihnești după o zi de condus autoturismul pentru că o doua zi să o iei de la capăt Însă chiar să nu reușești să te odihnești din cauza patului care scârțâie la fiecare întoarcere a corpului...😱 Mi se pare incredibil! Nici pe vremea când paturile aveau arcuri nu scoteau asemenea zgomote. Na! La prețul de 130 de lei, ce pretenții să emiți?🤔 Nu exista frigider in camera. Baia...😞 Pe tavan sunt urme de la infiltrații iar pe marginea căzii se vad urme de murdărie. Am înțeles că la etajul 6 este semnal slab de wi-fi. Solicitase cineva parola e la recepție și i s-a precizat acest aspect. Camera, cu vedere spre piațetă, mi-a oferit o imagine frumoasă care m-a făcut să uit, pentru moment, de dezinteresul total pentru îmbunătățirea condițiilor de cazare. Păcat! O rămășiță a comunismului. La un hotel asemănător am stat și în Tg.Jiu. Doar că acolo, patul nu scârțâia ☺️
Razvy Constantini
Razvy Constantini2 ani în urmă
O intoarcere in timp pentru cei ce vor sa traiasca o cazare din epoca comunista apusă. Un minus ar fi degringolada din parcarea adiacenta hotelului.
Nina Stoica
Nina Stoica2 ani în urmă
Am venit in Focsani pentru prima data , pentru o inmormantare. Am rezervat camera la hotel pt 2 adulti si un copil de 2 ani si jumatate . In luna decembrie, ni s-a dat o camera friguroasa unde caloriferul facea un zgomot asurzitor , apa calda era mai mult rece…. Eram obositi dupa un drum de 8 ore, tristi , era tarziu si aveam nevoie de odihna. La receptie am intrebat daca se poate manca ceva la restaurant, Nu se putea decat micul dejun a doua zi …. Doamna draguta de la receptie ne-a ajutat sa comandam ceva la o pizzerie . In timp ce doamna de la receptie suna sa comande ceva de mancare pentru noi , a venit sefa dumneaei si ii zice , in fata noastra : Da ce draga , ei nu-si pot comanda singuri mancare ? Hai mai repede !!! ….. Nu cunosteam orasul , eram foarte obositi si suparati, venisem la inmormantarea prietenului nostru in varsta de 35 de ani 😭. Vreau sa transmit mii de multumiri doamnei Edu Ionica pentru ajutor ( dumneaei era la receptie) , iar SEFEI sa-i fie rusine !!!! Sa mearga la niste cursuri de Costumer services !!!! Are mare nevoie!!!!
Munteanu Mircea
Munteanu Mircea2 ani în urmă
Se poate mult mai mult si mai bine
Locații recomandate