/Vrancea/Hostal

Hotel Atlantic

Strada Libertăţii 39A, Adjud 625100, România

Hotel Atlantic
Hostal
3.8
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
35WM+HC Adjud, România
+40 237 645 125
hotelatlanticadjud.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Viorel Lazar
Viorel Lazar2 ani în urmă
Restaurant foarte bun , mâncare foarte bună servirea foarte bună recomandăm cu multă plăcere
Marco Denes
Marco Denes2 ani în urmă
Nici măcar o stea nu merita! Dorm in multe hoteluri din toată țara, dar mai urat ca și aici nicăieri nu am dormit.. preț enorm in raport cu confortul: patul exagerat de tare, perna la fel, personalul a lăsat geamul deschis și s-a umplut de țânțari in camera, pe lângă toate astea, mirosea îngrozitor in baie. Personalul restaurantului e jalnic, mâncare mai proasta n-am mâncat nici in cel mai fraier fast-food de colț... nu va cazați aici!!!!!
Dani alex
Dani alex2 ani în urmă
Loc curat, întreținut, frigider și aer condiționat în cameră.
Georgeta Vlad
Georgeta Vlad2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa.Camera curata personalul foarte amabil.
Daniel botez
Daniel botez4 ani în urmă
Hotel și restaurant ce da bine doar în poze. Chelnerii pur și simplu trec pe lângă tine și nici nu te baga în seama, micul dejun e de la 7:30 dar de fapt te poți aștepta pe la 8:00. Oaspeți gălăgioși fără ca paza sa intervină. Zona gălăgioase din cauza ciorilor din parc. Pe scurt...o experienta neplăcută
Alexandru Anesti Drăgan
Alexandru Anesti Drăgan4 ani în urmă
Pentru Adjud este Aur curat, nu înțeleg de unde atâtea recenzii negative, fraților încercați să vă cazați oriunde altundeva in tot județul nu doar in Adjud, nu o sa găsiți mai bun.

Camerele arată foarte bine, prețul este decent, personalul este foarte amabil, contează foarte mult și cum ești tu ca persoana, dacă ești grețos cum vrei să îți răspundă.

Nu mă pot pronunța în privința mâncării sau a restaurantului deoarece nu am fost, dar pe partea de cazare este nota 10, te primește la orice oră, nu face gălăgie daca ai lucrat de noapte și ai nevoie sa te odihnești pe timp de zi. Lucruri care fac diferența.

Felicitări și succes in continuare.
Marius F
Marius F4 ani în urmă
Ce handicapati de patroni dimineata le ia telefoanele la angajati . Eu muncesc in strainatate trebuie sa vorbesc cu sotia mea .bai sclavilor dupa ce ii muncesc 12 ore si la nunti 24 de ore .va fac reclamatie
Adrian Feroiu
Adrian Feroiu6 ani în urmă
Bine pozitionat, cu acces din parc, parcare gratuita in fata restaurantului. Restaurant cu mancare buna la preturi de bun simt. Hotelul nu are lift, iar daca ai de urcat bagaje sau un carut cu un copil este destul de solicitant, scarile interioare fiind si cu podest, in schimb exista rampa pentru acces in hotel. Lumina slaba in general, pe hol, in camera, baie.
Locații recomandate