/Vrancea/Hostal

PENSIUNEA PARADIS VRÂNCEAN

Cotești 627100, România

PENSIUNEA PARADIS VRÂNCEAN
Hostal
4.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M34R+PG Cotești, România
+40 765 998 205
pensiunea-paradis-vrancean.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Haj Mihai Cezar
Haj Mihai Cezar4 ani în urmă
Servicii ireprosabile. Raport calitate pret foarte ok. Piscina foarte ok. Priveliste. Mancare foarte buna. Camera incapatoare. Desi putin izolata, accesul este facil. Pensiune foarte linistita.
Mirela Constantin
Mirela Constantin4 ani în urmă
Camere curate si primitoare, departe de zgomotul orașului, locație frumoasă între vii, gazde primitoare, mâncare gustoasă si, nu in ultimul rând...piscina curată si reconfortantă.
Sergiu Urzica
Sergiu Urzica4 ani în urmă
Locație rustică, departe de lumea trepidantă. Gazde primitoare, mâncare bună.
Adina Mester
Adina Mester2 ani în urmă
O surpriza placuta. O alegere de tranzit in drumul spre casa si o mare surpriza prin asezarea intre vii. Superb, mi a amimtit de drumurile printre vii din Alsacia. Un apus de soare superb intre vii.
In rest, frumos, curat, un pat cat un stadion :) in care ne am odihnit perfect, piscina foarte mare pentru o pensiune, biciclete, gazde superprimitoare, mancare simpla dar naturala. Sruguri proaspat culesi din vie, la micul dejun rosii culese atunci din gradina.
Frumos, curat, dotat, primitor, un vibe pozitiv.
Sigur vom mai reveni.
Alexandra maria
Alexandra maria2 ani în urmă
cel mai bun loc pentru a te reconecta cu natura. piscina in aer liber insotita de o terasa in care poti bea o limonada racoritoare in timp ce te joci unul din multitudinea jocurilor pe care le pun la dispozitie proprietarii(poker , remi, table, biliard, ping pong etc) se afla intr-o curte spatioasa plina de luminite ascunde printre florile care dau viata locului. unul din marile avantaje este lipsa tantarilor, fie ca este zi sau noapte:))
Nicole Constantin
Nicole Constantin2 ani în urmă
Un loc unde ma simt intotdeauna bine, departe de zgomotul orasului, unde te poti relaxa facand o baie in piscina , savurand o cafea , jucand un biliard sau pur si simplu lenevind in leagan sau hamac :) Gazdele sunt primitoare si cu zambetul pe buze, oferindu-ti ceea ce ai nevoie. Revin de fiecare data cu drag.
Vasiliu Florin
Vasiliu Florin2 ani în urmă
Gazde primitoare,mâncare delicioasă,servire ireproșabilă,piscina, soare, am avut un weekend de nota 10!
Sergiu Danila
Sergiu Danila2 ani în urmă
O locație excelentă, în mijlocul viei, întreținută de un personal foarte primitor.
Locații recomandate