/Iasi/Hostal

Vila Negruzzi - Iasi Apartments Hotel

Strada Toma Cozma 16, Iași 700554, România

Vila Negruzzi - Iasi Apartments Hotel
Hostal
4.1
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HF8+F3 Iași, România
+40 746 350 903
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Vila Negruzzi - Iasi Apartments Hotel
Scrie o recenzie
Zoltan Bartha
Zoltan Bartha3 ani în urmă
Este o cladire mai veche renovata dar, amenajata modest, miroase a igresie si canalizare
Sin crew
Sin crew3 ani în urmă
(Tradus de Google) Uimitor

(Original)
Amazing
Simona Balan
Simona Balan5 ani în urmă
Am gasit aceasta cazare pe AirBNB, unde am trimis mesaj cu perioada in care voiam rezervare, perioada in care aparea ca Vila Negruzzi este libera. Deoarece nu am primit niciun raspuns timp de 24 de ore, am mai trimis un e-mail prin care am vrut sa ma asigur ca mai exista cazarea si ca este libera.

La mai putin de o ora am fost contactata prin SMS de Andreea (de pe AirBNB pare a fi proprietara) care a scris: "Cautati Vila Negruzzi pe Google si sunati la numarul de telefon de acolo." Am sunat la numarul de pe Google, a raspuns Andreea care a precizat foarte clar ca nu intelege de ce a primit e-mail prin AirBNB ca ea nu mai are postata cazarea acolo - lucru complet fals, desigur - dar ca poate face rezervarea prin telefon. Asa ca am rezervat pentru perioada 30 noiembrie - 3 decembrie. La finalul convorbirii telefonice am stabilit clar ca ne vom intalni la Vila Negruzzi pe data de 30 noiembrie la ora 19:00 si a spus sa o sun din nou dupa ce aterizez in Iasi, inainte de a pleca de la aeroport de unde fac aprox. 30 min. pana la cazare.

Ca sa ma asigur ca nu a uitat de ora stabilita, am sunat-o in dimineata respectiva, nu a raspuns, i-am trimis un SMS prin care am confirmat inca o data rezervarea si ora de intalnire...iar ea a raspuns pe WhatsApp ca rezervarea nu mai este valabila si ca este deja cazat altcineva acolo. Deci chiar in ziua calatoriei, am aflat ca nu mai avem cazare. Scuza acestei Andreea fiind ca trebuia sa sun si zilele trecute sa mai confirm, desi ea avea numarul meu de telefon si se putea asigura ca nu am renuntat la rezervare. Cred ca se astepta sa sun in fiecare zi sa confirm daca cu 2 saptamani inainte nu se poate face o rezervare de care sa fii sigur.
Radik Rubin
Radik Rubin5 ani în urmă
(Tradus de Google) Apartamente foarte frumoase. Închiriați deja acest loc de două ori și îl veți închiria din nou în viitor. Serviciu frumos și preț foarte bun.

(Original)
Very beautiful apartments. Already Rent this place twice and will rent again in future. Nice service and very good price.
Simina Boca
Simina Boca5 ani în urmă
(Tradus de Google) Curățați cartierul liniștit și modern, Un loc fantastic pentru a sta în timp ce explorați Iași

(Original)
Clean quiet modern great neighbourhood !!! Fantastic place to stay while exploring Iasi
Alex Cel Bun
Alex Cel Bun5 ani în urmă
(Tradus de Google) Mi-a plăcut să fiu acolo!

(Original)
I enjoyed being there!
Alex Alex
Alex Alex6 ani în urmă
(Tradus de Google) Apartamente uimitoare la prețuri foarte bune în cea mai bună zonă din Iași! Gazdele sunt, de asemenea, foarte frumos. Va veni din nou sigur!

(Original)
Amazing apartments for very good prices in the best area of Iasi! Hosts are very nice also. Will come again for sure!
VALENTIN ANTONESCU
VALENTIN ANTONESCU6 ani în urmă
(Tradus de Google) Suită luxoasă

(Original)
Luxurious suite
Locații recomandate