/Iasi/Hostal

Grand Hotel Traian

Piața Unirii 1, Iași 700056, România

Grand Hotel Traian
Hostal
4.3
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8H+FQ Iași, România
+40 232 266 666
grandhoteltraian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mariana Patriche
Mariana Patriche2 ani în urmă
Un hotel elegant, cu o cameră spațioasă, cu priveliște minunată! Este situat aproape de principalele obiective turistice. Mic dejun diversificat și gustos. Voi reveni cu drag!
Carmen Cristescu
Carmen Cristescu2 ani în urmă
Este un hotel unde poți sta maxim 2-3 zile și asta dacă ai nevoie sa fii în centrul Iașului. Lasa mult de dorit, mai ales pentru preturile pe care le practică. Perdelele și draperiile sunt pătate și pline de praf, deci nu le mișcați din loc. Mocheta pătată. La baie e posibil sa nu meargă bine robineți. Mobilierul și el este vechi. Ce a fost bun acolo doar cafeaua așezarea în Piața Unirii și așternuturile curate. A, pernele sunt cu gâlme...
Doina Turcu
Doina Turcu2 ani în urmă
Un hotel superb, situat in zona centrală, cu o arhitectura deosebită. Permite un acces imediat in zona pietonala dinspre Catedrala Mitropolitană si Palatul Culturii. Personalul a fost foarte amabil, atât cei de la receptie cat si cei de la restaurant/bistro.Camerele sunt spațioase, decorate cu bun gust, curățenie, micul dejun a fost bogat, gustos. Recomand si restaurantul/bistroul Gustave. Vom reveni cu drag la acest hotel.
Sorin Frasina
Sorin Frasina2 ani în urmă
Camere spațioase, aspect aristocrat, foarte bine plasat în zona centrală a orașului. Stil arhitectural: Beaux Arts de avangardă. Operă a cunoscutului inigner și arhitect Gustave Eiffel.
Lucian Iftemie
Lucian Iftemie2 ani în urmă
Excelentă locatie in centrul Iașului. Curatenie impecabilă : niciun fir de praf locurile greu accesibile din camera. Mobilier modern, pat si perne "ca acasă", se doarme la fel "ca acasă". Mic dejun bogat si diversificat. Nota 10.
Justina Stoian
Justina Stoian2 ani în urmă
Un hotel extrem de primitor si confortabil!Este amplasat chiar in centrul Iasiului,personalul f amabil,camerele f frumos amenajate,mari si patul f confortabil!Recomand cu incredere!Nota 10 cu felicitari!am mai fost aici si revin cu mare drag!Multimim Grand Hotel Traian!
Iulia Lupu
Iulia Lupu2 ani în urmă
O locație situată în centru, cu restaurant, sala de conferințe și alte evenimente. Personal foarte amabil, servire la restaurant ireproșabilă.
Bogdan Caraman
Bogdan Caraman2 ani în urmă
Un hotel de un farmec aparte. O investitie desteapta, personal foarte amabil si bine pregatit. Pozitie perfecta, poate cel mai reusit hotel din Iasi.
Locații recomandate