/Iasi/Hostal

Hotel Tudor Palace

Strada Ciurchi NR.30, Iași 700313, România

Hotel Tudor Palace
Hostal
3.9
393 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J53+6P Iași, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Paun
Alexandru Paun4 ani în urmă
Locația relativ aproape de centrul orașului, camerele duble sunt spațioase și bine echipate, cu aer condiționat și mini-frigider.
Personalul amabil. Loc de parcare privat. Mic dejun consistent (neinclus in preț)
Am dat 5 stele in special pentru amabilitatea personalului care a fost dispus să ne ofere o camera mai buna atunci când s-a eliberat.
AlexANDRA Șerban
AlexANDRA Șerban4 ani în urmă
Curat. Parcare. Deschidere automata a parcării.
Din păcate cina se prezintă verbal fără a fi nevoie de meniu, gen șnițele și friptură cu salata doar de murături cel puțin când ne am cazat pe motiv ca au fost evenimente înainte... ..fara vreun desert sau orice altceva. La micul dejun se repetă istoria, meniul este compus numai din oua preparate în diverse feluri, crenvurști și câteva urme de legume(din poze) bucătăria este prea aglomerata și întârzie cu preparatele iar pe sala eram 6 persoane, cafea nu s a putut servi pentru ca este stricat espresorul. Am dat o stea pentru problemele de la servirea mesei. Dacă nu servești masa și îți convine prețul asa, e ok.
Liviu O
Liviu O4 ani în urmă
3 stele pentru un hotel de 3 stele. As zice ca putea sa aiba 4 stele, ca si recenzie nu ca hotel, de la mine daca ar fi avut lift. Am stat la etajul 3 asa ca a fost greu :D. Hotelul este unul fara pretentii mari, dupa parerea mea este mai degraba de 2 stele bune decat de 3 stele. Camera spatioasa cu 2 paturi dar sunt si cu pat matrimonial. Salteaua patului cam tare pt gustul meu. Cred ca nu e de calitate buna dar eu probabil ca sunt prea pretentios, dar cred ca la 3 stele am anumite asteptari. Curatenie era dar am vazut ceva pete si ceva improvizatii. Mai un tantar strivit mai o jaluzea prinsa cu suruburi :))). Televizor bun, mare, de 82cm dar cu cablu analog asa ca unele programe nu se vedeau bine. WiFi bun. Mobilerul de camera chiar ok. Baia spatioasa cu dotarile necesare la locul lor. Dusul cam mic pt mine desi era loc suficient sa puna unul mare. Micul dejun nu era suedez cum cred ca e cel mai bine dar a fost suficient ca volum. Gustul ok. Am ales una dintre cele 3 omlete care a venit inclusiv cu o rosie cu niste unt plus gem de ceva si paine. Mai aveau ceva gen platouri reci si inca ceva dar nu am fost foarte atent. E 20 lei micul dejun, nu e mult, nici putin dar a fost suficient si satios. Cafeaua cam amara, ori cafea veche sau nu prea calitativa ori aparatul nu a fost curatat foarte bine macar de doua ori pe saptamana, sau combinatii :). Pretul este bun daca trebuie sa stai undeva peste noapte si sa mananci ceva la mic dejun. Merge pt o una sau doua nopti. Mai mult nu stiu dar oricum nu cred sa stea cineva la Iasi mult la hotel .. ca nu e munte si nici mare :))). Per total merita banii si-l recomand. E greu de gasit oricum ceva decent la pretul lor. Verificati si direct la receptie, posibil mai ieftin decat cu booking. ;)
Adelina Stanculescu
Adelina Stanculescu4 ani în urmă
Camera ok, avand in vedere ca am dorit sa ne odihnim pentru cateva ore, insa, la receptie, băiatul din tura de noapte tot comenta, în condițiile în care anunțasem că vom ajunge după ora 23.00 la receptie si cea care a răspuns, a zis ca nu este nicio problemă, în schimb, cel din tura de noapte nu era de aceeași părere!
Eric Eduard Polec
Eric Eduard Polec4 ani în urmă
Nu se poate dormi in hotelul asta. Familii de proasta calitate se cazeaza aici, cu multi copii. Trantesc usi, vorbesc tare etc. E 2 dimineata si eu n am reusit sa adorm din cauza lor.
Michael Omar_1998
Michael Omar_19984 ani în urmă
Frigider-ul cu băuturi este gol de fiecare dată,televizor-ul se vede prost,nu are toate programe-le necesare,și în plus de asta e prea scump o cameră
Traian Costea
Traian Costea4 ani în urmă
Camere excelente în raport cu prețul. Mici defecte ici colo, o captură în perete, o pară de duș puțin defectă, dar per total nimic supărător.
Tanya Stoian
Tanya Stoian2 ani în urmă
O proprietate curata, personal primitor, mic dejun foarte bun, baia un pic cam mica și salteaua prea tare pentru gustul meu. Oricum un hotel foarte bun , sigur mai revin.
Locații recomandate