/Iasi/Hostal

Metropolitan Iassium Luxury Suites

Strada Profesor Paul Ion 2A, Iași 700302, România

Metropolitan Iassium Luxury Suites
Hostal
4.5
233 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8W+3M Iași, România
+40 755 122 000
iassium.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana Roman
Ioana Roman2 ani în urmă
Pozitia cladirii buna,curat,personal amabil.
Bia Bratu
Bia Bratu2 ani în urmă
Pozitionare buna,curatenie ,personal amabil.
Razvan Alex Ilinca
Razvan Alex Ilinca2 ani în urmă
Am rezervat un Apartament Deluxe cu terasa pentru 2 nopti. De la inceput mi s-a parut ca managementul este neprofesionalist. Dupa ce am sunat si ulterior, pentru ca mi-a fost cerut, am trimis toate datele neceseare pentru rezervare (nume, data, tip camera) PRIN MESAJ, am fost sunat cu 2 zile inainte, la ora 11:00, pentru a confirma ora la care voi ajunge pentru CHECK IN in ziua RESPECTIVA. Le-am comunicat ca rezervarea mea este pentru o data ulterioara si mi s-a transmis ca a fost o confuzie si ca totul este stabilit pentru data rezervarii mele.
In ziua in care intr-adevar trebuia sa fac check-in-ul, am observat ca nu ma contactase nimeni si deja era ora 16:00, asa ca i-am contactat din nou si mi s-a spus ca persoana de la receptie ma va suna in scurt timp pentru confirmare, lucru pe care l-a si facut, ulterior trimitandu-mi un mesaj pe whatsapp (in atasare).
Toate bune pana ce am ajuns la locatie. Am intrat in holul cladirii, care era pustiu, si in seiful de pe hol, am cautat cartela de la camera noastra, care NU ERA acolo, in locul ei fiind alte 2 cartele de la 2 camere mult mai mici, neconforme rezervarii. Am sunat din nou gazda, iar aceasta a raspuns abia la al 2-lea apel, cu muzica puternica pe fundal si care isi comanda linistita un GREEN APPLE in timp ce vorbea cu mine. Imi spune cu TUPEU ca acelea sunt singurele camere ramase, camera noastra fiind data altcuiva fiindca eu nu as fi confirmat rezervarea. Pentru ca era tarziu, am verificat totusi una din camere pentru ca eram obositi, dar, la intrare am fost intampinati de un gandac, lucru ce a umplut paharul (imi pare rau ca nu am facut totusi o poza).
Cezar Savin
Cezar Savin2 ani în urmă
Am făcut o rezervare pentru niste prieteni, am achitat pt 6 zile pentru un apartament și s-a primit altul. A doua zi urma să se primească apartamentul promis.
In prima seară canapeaua nu era întinsă, nu avea lenjeria necesară somnului. Paharele necesare pentru cele 3 persoane erau în număr de 1. Daaaa, e criză de pahare in România.
Noaptea la ora 11.00, persoana de la recepție a dat vina pe orice și oricine, numai el sa nu fie vinovat și dureros, nu era în stare să ofere ceva in numele firmei pe care o reprezenta, pentru a înmuia sau alina sufletul turistului care ar fi trebuit să facă "abracadabra" pentru a avea o lenjerie necesara și pahare in cameră.
Urmează să mai povestesc din minunățiile de la luxury Metropolitan Iassium... bla-bla.
Nu dați banii la ei, pentru că doar studenții străini contează în ochii persoanei de la recepție și probabil a administratorilor/proprietararilor.
Stefania Siminciuc
Stefania Siminciuc2 ani în urmă
O locatie superba! Curatenie, liniste si o camera utilata sa satisfaca toate nevoile. Voi reveni cu siguranta!
Emanuela Gheorghe
Emanuela Gheorghe2 ani în urmă
Pozitie foarte buna de centru, personal amabil, foarte curat, echipat cu toate necesare, il recomand din tot sufletul.
Simona Constantin
Simona Constantin4 ani în urmă
Am avut apartament cu doua dormitoare, frigiderul este de ajutor mai ales pentru persoane cu copii. Au chiar si masina de spalat haine cu uscator 2 in 1. Langa cladire este un mic loc de joaca pentru copii. Micul dejun ok, nimic spectaculos, nu au o varietate prea mare, cafeaua groaznica, omleta a fost cam uscata. Doar doua tipuri de cereale de mancat cu lapte: bobite de ciocolata sau fulgi de porumb, a doua zi au avut si musli cu fructe uscate. Au avut un fel de quiche omleta fooaarte bun. Problema este ca au doar 4 mese de catre 4 persoane si o masa inalta gen bar de 6 persoane, iar majoritatea celor ce vin unt familii ce au cel putin un copil. Noi am nimerit a doua dimineata la masa inalta deoarece toate celelate mese erau ocupate. Au mai venit dupa noi o familie care s-a asezat la masa inalta cu noi, iar pe hol, la plecare ne-am mai intalnit cu doua familii cu copii care clar nu au avut loc. Pentru asta am scazut o stea, ar fi fost foarte neplacut sa mergem la micul dejun si sa nu gasim loc, sa ii explic copilului ca nu avem loc si trebuie mergem inapoi in apartament. Trebuie gasita o solutie. Desi scrie ca se face curatenie zilnic, la noi nu s-a intamplat asa.
Iacob Andrei
Iacob Andrei4 ani în urmă
Nu prea merită banii pentru serviciile oferite. Am ajuns în jurul orei 15, iar în apartament era o inabuseala de nesuportat, aș fi apreciat dacă porneau aerul condiționat, care de altfel era destinat doar pentru bucătărie (de parcă ai dormi în bucătărie) . Cu toate ca l-am lăsat pornit până seara, datorită amplasării greșite, in dormitoare a fost f cald. Foarte neplăcut a fost faptul ca baia era fără geam, fiind prevazuta cu un ventilator care era defect, în momentul în care îl porneai făcea un zgomot insuportabil. Paturile mici și cu saltelele destul de tari. Pe jos parchetul în unele locuri era umflat, iar în baie nu era perdea pentru duș. În concluzie o chestie făcută doar pentru profit administrată cam prost. Proprietarii ar trebui sa viziteze Cluj sau Brașov sa vadă la ce nivel de calitate s-a ajuns pe acest segment. Păcat de investiția făcută.

Nu recomand decât dacă nu sunt locuri într-un hotel decent, cum am pățit noi.
Locații recomandate