/Iasi/Hostal

Pensiunea Palace

Strada Moldovei nr. 18, Iași 700259, România

Pensiunea Palace
Hostal
3.9
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4V+F7 Iași, România
+40 754 451 121
pensiuneapalace.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lumy Lumy
Lumy Lumy2 ani în urmă
Gazde primitoare și amabile.Curatenie impecabilă. Voi reveni cu mare drag oricând. Recomand
Munteanu Ancuta
Munteanu Ancuta2 ani în urmă
Foarte multi care comentati prost! Pensiunea este curata,ambient placut si personal foarte amabil! multi comentati ca este mizerie ,mucegai si pereti murdari …..eu nu am avut ocazia sa vad asa ceva ! de fiecare data cand am fost cazata am gasit curatenie ! daca va plangeti de camere ca s mici atunci de ce nu mergeti la un hotel de 5*? Eu daca ma cazez la o pensiune ,hotel,etc o fac pentru a ma relaxa si pt a face un dus ,nu pt a juca fotbal in camera!! Recomand!!!
Mariana pusa mocanu
Mariana pusa mocanu2 ani în urmă
Am fost la pensiune in luna octombrie 2021.Am locuit in camera cu nr.10.In primul rind nu e o camera pt 2 persoane,patul mic,pe pat o patura de o persoana.Curatenia lasa mult de dorit.Dusul rupt trebuie sa-l tii in mina ca sa te speli..Nu stiu cum a obtinut 3 stele sincer...nu recomand.
Iulia Boscenco
Iulia Boscenco2 ani în urmă
Este bine de evitat cazazarea la această pensiune .Încă de la apelul pentru rezervare recepționer se comportă verbal și aitudinal nepoliticos . Este bine să nu cadă ceva sub pat ca acolo se găsesc monștri de praf. Ce să vorbim dacă se uită ceva in dulap dispar si gata, fără să mai amintesc cat de grăbiți sunt să ne evacueze.
Corina Buldan
Corina Buldan2 ani în urmă
Locație perfecta in centrul orasului ,dar interiorul pensiunii lasa de dorit Saltele,pernele, lenjeriile ,mobilierul ,baile lasa de dorit foarte mult.
Am beneficiat de căldură și apă caldă.
Bogdan Codruta
Bogdan Codruta2 ani în urmă
NU RECOMAND!!! Am facut rezervarea telefonic pentru 4 nopti si am cerut o camera pentru doua persoane, cu pat matrimonial. Mi s-a spus ca nu au decat camera cu doua paturi, si ca camera este mai mica. Am acceptat pentru ca nu m-am gandit nici o clipa ca voi fi cazata intr-o camera cat o debara. Dupa ce am ajuns la pensiune am avut intentia sa achit cele 4 nopti, dar spre norocul meu am avut inspiratia sa cer sa vad camera. Doamna de la receptie a fost vizibil deranjata, dar intr-un final ne-a dat cheia. Am intrat intr-o camera foarte mica, fara frigider, cu un dulap minuscul si in care daca mai aduceam si troler-ul nu ma mai puteam misca. Nu am verificat cu mai multa atentie camera, dar am hotarat, avand in vedere ca rezervasem 4 nopti, si ca eram dupa un drum de 10 ore, sa ramanem in acea noapte. Dupa ce ne-am instalat am avut ocazia sa vad mai bine camera. Pe langa ca era foarte mica, maxim de o persoana, era ffff murdara, peretii murdari, perdelele la fel, capacul de la wc era rupt, trei dintre prosoape la fel, televizorul pozitionat in asa fel incat nu te puteau uita la el nici dintr-un pat, apa calda inexistenta in momentul in care am vrut sa fac u dus, un dulap de haine pt pitici, intr-un cuvant horror. Este vorba de camera nr 5. Pensiunea arata bine la exterior si atat. Nu inteleg de unde cele 3 stele, nu merita nici macar una. In urmatoarea zi am plecat. Drept dovada ca am stat acolo si ca cele relatate sunt reale am facut niste fotografii pe care le atasez aici.
Ionut Nectarie
Ionut Nectarie2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit,curat peste tot,cald in cameră, personalul pensiunii sunt deosebiți, cu un suflet minunat.🤗😇
Recomand această pensiune!
Transport Colete
Transport Colete2 ani în urmă
Slab...slab...slab , cazat pe 22 01 2022. Miros nașpa în cameră, dușul praf, curgea apă pe lângă cădiță, plapumă ptr un copil. Scaune murdare, pătură cu urme de ceva roșu ( cred ca sânge) Trist
Locații recomandate