/Iasi/Hostal

Casa Bucovineană

Strada Cuza Vodă 32, Iași 700040, România

Casa Bucovineană
Hostal
3.5
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7M+RQ Iași, România
+40 232 222 913
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionel Oltenas
Ionel Oltenas2 ani în urmă
E acceptabil,și un preț rezonabil.
Beatrice Elena
Beatrice Elena4 ani în urmă
Nu recomand!! Locul este murdar ,iar mirosul este oribil . Băile au probleme . O prietena de a mea s-a blocat în baia lor datorită ușilor pe care le au aceștia . Nu recomand sub nici o forma este groaznic . A stat persoană respectivă 2 ore sa fie scoasă din baie si dupa a fost pusă sa plateasca si daune deoarece făcuse un atac de panică. Nu recomand la pretul pe care aceștia îl cer este groaznic nu recomand. Un loc m-ai mizerabil nu exista .
Mihai Cretu
Mihai Cretu4 ani în urmă
Miros de mucegai și țigara, așternuturile erau arse, găurite de țigara. Pe podea erau urme lipicioase de alcool sau suc sau poate mai rău. Băieții de acolo merg pe principiul atât plătești atât primești. Ma așteptam sa nu fie cine știe ce condiții dar sa fiu al dracului dacă mai calc vreodată in acel loc infect.
Alina Paladi
Alina Paladi7 ani în urmă
Ieftin si chiar in centru, linga Opera si Filarmonie. In camera pentru 4 nu e asa de putin loc ca in camera pentru doi. Dus si toaleta era in camera. Dar apa din dus se ducea foarta incet si nu era posibil sa facem dus toti, era nevoie sa asteptam vre-o 2 ceasuri sa treaca apa si sa poti intra in baie sau WC.
In camera de 4 era 2 paturi mari, din lemn. Dar matrase erau foarte vechi, la fel ca fotoliul. In loc de conditioner era un ventilator, dar merci si pentru asta ))) Pentru un caz de urgenta - e bine si in plus e in centru!
Bogdan Ionut
Bogdan Ionut8 ani în urmă
Camere foarte mici. O caldura de nu poti sa respiri. Caloriferele erau blocate. Curatenia este delasatoare. Nu recomand.
Pretul in schimb este foarte bun pt o zona centrala. Doar de urgenta!
Cezar Constantin Cociorbă
Cezar Constantin Cociorbă12 ani în urmă
Ieftin si bun in caz de nevoie. Servirea este ok dar chiar sunt foarte mici camerele. Un pat un tv si.o ghiveta destul de inghesuite... Motiv pentru care nu pot pur si simplu da mai mult la rating
Ovidiu Ciornovalic
Ovidiu Ciornovalic2 ani în urmă
Printre cele mai proaste serviri din tot orasul, mancarea e ok daca ti-e foame tare, dar nu prea ai de unde alege. La ce atmosfera e acolo mai degraba mananci afara. Este o domnisoara ospatarita creata cu parul scurt si 200kg. foarte sictirita si nesimtita, care trebuie data afara daca mai doriti clienti pe viitor, in afara de rude. Imi pare rau ca i-am lasat bacsis.
Stefan Popa
Stefan Popa2 ani în urmă
Locatia este fix in centru , la un pret super accesibil. Personalul amabil si intelegator. Poti comanda mancare iar in maxim 20 de minute va ajunge. Zona este linistita si foarte sigura.
Locații recomandate