/Iasi/Hostal

Copou Inn - 3* - cazare

Strada Lascăr Catargi nr 59, Iași 700107, România

Copou Inn - 3* - cazare
Hostal
4.4
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HHG+72 Iași, România
+40 332 441 515
copouinn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Patrascu
Florin Patrascu2 ani în urmă
Am trecut astazi prin fata locatiei si m-am intalnit cu o prietena, o doamna trecuta de 60 de ani, care locuieste in zona. Imediat a iesit un individ din Copou Inn, cu ceva aere de patron, sa ii reproseze ca o vede zilnic (?) si ca acum i-a calcat gazonul... "Gazonul sau" era fix spatiu public. Banuiesc ca inauntru e la fel de "luna", daca are timp de urmarit si admonestat femei pe strada.
Marius Duna
Marius Duna2 ani în urmă
Locație zgomotoasă chiar langa strada principală, smurd și hellyport. Proprietarii locuiesc în aceeași clădire și se simt deranjați de oaspeți, reacționând impulsiv.
Mihai Dima
Mihai Dima4 ani în urmă
O locatie superba si personal foarte amabil.
Stefan Radu
Stefan Radu4 ani în urmă
Un loc bun pentru o noapte, două. Proprietari binevoitori, dispuși să rezolve orice problemă ar apărea.
Adriana
Adriana4 ani în urmă
Pozitiv: Apă caldă-da,pat confortabil-da,căldură-da,lenjerie pat curată-da,igiena sanitară-da,plăcut totul per total🙂. Negativ: Mi-aș fi dorit să găsesc o măsuță cu scaun, in aer liber,unde să pot bea un ceai cald sau o cafea ..
Marian Rusu
Marian Rusu4 ani în urmă
Poze înșelătoare. Scor mult prea mare pe booking pentru ceea ce găsiți la fata locului. Preț nejustificat raportat la calitatea locației.
Mai este mult de lucru la această locație.
Amalia Petronela Ferariu
Amalia Petronela Ferariu2 ani în urmă
Un hotel foarte foarte primitor și curat prețurile foarte accesibile Camerele foarte confortabile, decorate cu gust, patul foarte odihnitor, totul iti ofera sentimentul de "ca acasa". Intreg hotelul e decorat cu gust, cu spatii comune mari, grija la detalii. Recomand cu cea mai mare încredere !
Sergiu
Sergiu2 ani în urmă
Pozitiv: Wi-Fi bun, locația bună. Negativ: A fost puțin cam răcoare în cameră,lipsa fierbătorului și a fenului în cameră..
Locații recomandate