/Iasi/Hostal

Cleopatra Residence

Strada 7 Oameni 25, Iași 700382, România

Cleopatra Residence
Hostal
4.7
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J4H+HC Iași, România
+40 752 188 195
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sabin Rosu
Sabin Rosu2 ani în urmă
Locația relativ aproape de centrul orașului.In rest pereți extraordinari de subțiri,noi am stat la parter și era o gălăgie maxima,nu recomand cu copil mic.Curatenia aproximativa,toate ieșeau din pereti.
Pintoiu George
Pintoiu George2 ani în urmă
O garsoniera compusa din: hol, baie generoasa, domitor mare cu pat dublu enorm, dresing de 2mp pentru haine si bagaje.
Bucatarie compusa din: mobila de bucatarie dotata cu ustensile gospodaresti (oale, cratiti, tigaie, ibric, cani, tacamuri) si aragaz electric cu 4 ochiuri.
TV, aer conditionat, WiFi free.
Parcare interioara cu telecomanda pentru poarta primita odata cu cheia camerei.
Recomand cu incredere.
Ileana Danila
Ileana Danila2 ani în urmă
Foarte curat,bună atenţie.
Solomon Ovidiu
Solomon Ovidiu4 ani în urmă
Raport pret-calitate foarte bun. Exact cum spune descrierea, apartamente in regim hotelier. Totul nou si destul de curat cu tot ce tine de confort casnic. Noi am ocupat apartament cu doua camere pentru doua zile si am platit cu tichete de vacanta. Am avut centrala proprie si am facut cat de cald am vrut iar pentru vara exista si aer conditionat. Nu am folosit deloc bucataria si nici al doilea grup sanitar. Nici in sufragerie nu prea am stat pentru ca in loc de canapea sau fotolii ori biblioteca am avut alte doua paturi mari dar inutile pt noi. La receptie exista un automat de cafea (bei cata poti) si ceva cornuri cu crema de cacao (la liber). Am primit si telecomanda de la poarta pentru a intra si iesi cu masina cand vrem.
Recomand locatia!
Rassvan Rassvan
Rassvan Rassvan4 ani în urmă
O experiență excelentă. Mă întorc cu plăcere! Gazda primitoare și înțelegătoare, oameni frumoși. Cât despre apartament, nimic de reproșat. Curățenie, și bun gust. Absolut toate condițiile necesare, liniște și pace!
Mariana raluca
Mariana raluca4 ani în urmă
O locație de 5 stele! Apartament spațios, foarte curat , cu mult peste așteptările noastre! 🤩 Recomandam cu drag!
Sorin L.
Sorin L.5 ani în urmă
Un loc ferit de zgomotul citadin, unde te poti odihni intr-o ambianta placuta. Camrerele sunt curate, spatioase, dotate corespunzator, aerisite. Baia este foarte curata, dezinfectata. Bucataria are strictul necesar pentru a-ti asigura o masa calda. Dulapul este foarte generos ca dimensiune. Sunt pusi la dispozitie chiar si papuci de interior de unica folosinta.
In concluzie, un foarte bun raport calitate - pret. Recomand!
Ana-Maria
Ana-Maria2 ani în urmă
Minunat!!! O locatie minunata! Merita 10 stele!!! Gazda foarte foarte primitoare! Am gasit caldura, foarte curat, totul pus la punct! Exceptional! O sa revin aici cu mare drag!
Locații recomandate