/Iasi/Hostal

Hotel Bellaria

Șoseaua Bucium, Iași 700280, România

Hotel Bellaria
Hostal
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JM7+33 Iași, România
+40 332 403 500
bellaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cosmin-Gabriel Ciuciur
Cosmin-Gabriel Ciuciur2 ani în urmă
O locație care își merită stelele. Totul este dezinfectat, se respecta toate măsurile de protecție, curățenie impecabilă, personal foarte amabil. Mâncarea la restaurant este foarte buna, iar pepenii murați sunt fabuloși😋. O ședere cu adevărat agreabilă. Voi reveni cu siguranță.
Lucian-Razvan Popovici
Lucian-Razvan Popovici2 ani în urmă
Am avut nunta la acest restaurant de 4 stele. Totul a fost bine, pana la servirea ultimului fel, noi aveam comandat friptura cu duet porc+curcan rulada, cu o salata de ardei famblati si cartofi. Doamna bucatareasa a gresit meniu complet, a dat felul nostru la alt eveniment. La evenimentul nostru a adus porc si curcan taiat separate nu rulada, cartofi si o gramada mare de castraveti murati.
Cred ca asta spune tot.
Ca despagubire pentru aceasta greseala, au dat in discount de 150 lei doar pentru diferenta dintre castraveti si ardeii famblati. O suma derizorie pentru un restaurant de 4 stele care se respecta.
Nici in ziua de azi doamna bucatareasa nu a recunoscut ca a gresit cu totul ultimul fel, mentine ca singura diferenta a fost doar ardeii cu castraveti....
Nu mai spun ce se acopera unul pe altu.
Voi adauga poza cu ce trebuia sa fie si CE a fost, nu am avut timp sa caut in pozele de la nunta ultimul fel, dar o sa-mi fac.
Braicau Catalin
Braicau Catalin2 ani în urmă
Super Ok! Personal foarte amabil, foarte curat și îngrijit totul iar micul dejun a fost delicios. Am filmat și am pus un pic și pe canalul nostru de YouTube "Cătălin Braicau". Recomand!
Serban-Alexandru-Nicolae Stanescu
Serban-Alexandru-Nicolae Stanescu2 ani în urmă
Hotelul este modern, iar sederea este placuta, desi se afla la distanta de centru. Personalul este foarte amabil (un minus pt personalul de la curatenie care navaleste in camera la 8-9 dimineata). Hotelul are o terasa spatioasa cu multa vegetatie si copaci unde este foarte placut sa iei masa. Micul dejun este bogat (nu este bufet, ci mic dejun continental, dar exista 3 optiuni). Parcarea este suficient de mare (cand nu sunt organizate nunti). La momentul la care am fost cazati accesul in si din parcare era ingreunat de lucrarile de refacere a strazii.
Ciprian Ciprian
Ciprian Ciprian2 ani în urmă
Preturi destul de mari la ceea ce se oferă....ar trebui transmise de la recepție nemulțumirile clientilor și făcut ceva, sa se vadă ca exista interes în rezolvarea lor
Marius Rusu
Marius Rusu2 ani în urmă
O locatie discreta , amenajata cu mult bun gust.
Meniu diversificat . Preturi OK .
O experienta foarte placuta
Moldavian Burger
Moldavian Burger2 ani în urmă
Am fost intampinati foarte dragut, locatie foarte frumoasa, mancare foarte buna!
Conditiile excelente !
Bravo!
Lucian Duzinschi
Lucian Duzinschi2 ani în urmă
Servire impecabila, calitate foarte buna a mâncării la preturi mai mult decât rezonabile. Recomand cu inima deschisa.
Locații recomandate