/Iasi/Hostal

Hotel Indiana

Strada Stihii, Iași, România

Hostal
4
387 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8R+68 Iași, România
+40 332 441 488
hotelindiana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Trofin Orest
Trofin Orest2 ani în urmă
Locatie centrala "excelenta", fara parcare, dar cu perspectivă de viitor !
Catalina Dulgheru
Catalina Dulgheru2 ani în urmă
Personal amabil,curatenie,in privinta zgomotului nu e chiar asa cum se spune ,se poate dormi fara griji,caldura e cu centrala nu prin aer conditionat cum am mai auzit.Ma declar mulțumită,recomand cu incredere!
Jana Elena Pop
Jana Elena Pop2 ani în urmă
Condițiile de cazare au fost ok, curățenie, apa calda, personal amabil, dezavantaje: poziția hotelului este la șoseaua principala și este cam mult zgomot.
Catalin Pupaza
Catalin Pupaza2 ani în urmă
Nu știu cum e in camere dar pe partea de restaurant aerul condiționat e cu program. Am mai fost la un eveniment in 2015 și am întâmpinat aceeași problemă.
Ar mai trebui lucrat la bucătărie în sensul că friptura era cam în sânge și sărmăluțele prea sărate.
Cred că este inadmisibil să rămâi fără apă plată la mijlocul evenimentului.
Singurul plus notabil este personalul săritor și amabil.
Cristian Opariuc-Dan
Cristian Opariuc-Dan2 ani în urmă
Este un hotel decent, curat, fara multe facilități, personalul foarte amabil si simpatic c
Daria Ioana
Daria Ioana4 ani în urmă
Per total, am fost mulțumită de hotel. Camera era curata, suficient de spatioasa, utilata cu tot ce este necesar. Amplasarea este foarte buna, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului. Noi am avut camera la etajul 4 si am putut iesi si pe terasa hotelului sa fumam. Inconvenientul a fost legat de apă - fluctua non-stop (ba apa fiartă, ba apa foarte rece). Poate am avut noi ghinion si a fost ceva legat doar de camera noastră, deși ma indoiesc, dar oricum ar trebui să se facă ceva cu apa aia
Zz Zz
Zz Zz4 ani în urmă
Mi-a placut !!! Chiar din start de la receptie..personalul amabil..zimbitor...:) Camera curata si comoda. Am citit ca unii clienti se pling pe zgomo..hm .. nu am observat nimic din ce se spune..am dormit foarte bine si zgomot nu am auzit. Apropo e amplasat foarte bine ...aproape de centrul orasului. O plimbare de 10 minute si esti practic in inima Iasului. Si da micul dejun foarte bun..
Valentin D
Valentin D4 ani în urmă
Nu am avut nici o problema, mic dejun cu bufet suedez, in banii ăștia a fost mâncare cu de toate, ca la mama acasă, personal amabil și face și cafea, chiar a făcut 2 ptr. Un prieten.
Locații recomandate