/Iasi/Hostal

Metropol Regim Hotelier Iasi

Strada Petru Poni nr. 2, Iași 700523, România

Metropol Regim Hotelier Iasi
Hostal
4.5
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HF6+J5 Iași, România
+40 756 252 277
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristian Augustin
Cristian Augustin4 ani în urmă
Am stat in apartament cu 3 camere, situat intr-o vila.
👍Aer conditionat, masina de spalat, cuptor cu microunde, plita electrica, televizor in fiecare camera, bucatarie open space cu masa cu 4 scaune si mai neobisnuit, vesela si masina de spalat vase. In curtea din spate, trambulina pentru copii.
👎Probleme cu bateriile, un ceas de perete si 2 dintre cele 3 telecomenzi pentru televizor avand bateriile consumate. Situata la circa 2 km de centrul orasului, pe o straduta ingusta, intre alte case si blocuri, nu o gasesti fara GPS. In curte, doar 2 locuri de parcare pe o alee in panta, unul fiind ocupat deja de masina patronului.
Karel Maibach
Karel Maibach4 ani în urmă
Este o locaţie plăcută , apartamentul este dotat cu tot ce trebuie pentru o şedere chiar de mai lungă durată. Este a doua oară cìnd am stat aici. Recomand.
Ioana Y
Ioana Y4 ani în urmă
Condiții bune, camere curate. Ca și aspecte negative: locuri parcare insuficiente, lipsa promptitudinii personalului în cazul apariției unor situații neprevazute
Cristina Florentina
Cristina Florentina5 ani în urmă
O experiență total neplăcută.
Mare grijă la această unitate de cazare- PROPIETAR NESERIOS.
O să povestesc pe scurt cum vacanța noastră a fost distrusă...

Pentru început am facut rezervarea prin booking cu mai bine de o lună înainte, unde erau anumite ore pentru check-in și check-out( tocmai din aceste motiv am ales și aceasta unitate în favoarea altora ce erau cu mult mai aproape și pe gustul nostru), ulterior am mers să cumpărăm biletele de tren conform acelor ore(trebuia sa ajungem dimineață, la 6).
Cu două săptămâni înainte de vacanță, mi-am luat un alt telefon și respectiv a trebuit să reinstalez toate aplicatiile, cand am instalat aplicația de booking am avut o foarte mare surpriză, se pare ca orele de check-in si c-out au fost modificat fara ca noi sa avem cea mai mică idee. A doua zi am luat hotărârea să sun direct la proprietate si sa las intermediarul de-o parte. Inițial, când am sunat, acest domn se pare că nu știa nimic și că ii se părea imposibl sa fi fost acele ore de check-in si check-out abia după ce i-am spus că am dovezi, ca am facut poze si i-am trimis... ca prin magie și-a amintit că însuși el făcuse această modificare. El ma asigurat ca nu o sa mai fie nici un fel de problemă si ca putem ajunge linistiti la ora 6, chiar l-am rugat ca nu cumva sa aparat vro' problemă și să rămânem cu bagajele in gară, el m-a asigurat că el, personal o sa fie acolo și totul o sa fie în regulă, toate bune si frumoase, aproape un happy end..
Însă, cu mai puțin de o zi înainte de plecare( 6 ore înainte de plecarea trenului) am fost sunat tot "dânsul" care ma anunțat că acest lucru nu mai este posibil... si ca se va putea doar daca o sa plătim si noaptea dinainte de cazare, în condițiile în care nu o sa fim acolo. Iar la întrebare: , acest domn mi-a spus că pe el nu il interesează.
Yes, that had a sad ending though.
Cojocaru George
Cojocaru George5 ani în urmă
O pensiune modernă cu camere foarte bine întreținute și aranjate cu frigider, televizor și bucătărie proprie. Dispune de un apartament spațios pentru o familie mai numeroasă. Prețurile sunt accesibile și se pot negocia.
Raluca Marin
Raluca Marin6 ani în urmă
Poziția este destul de avantajoasă, aproape de principalele atracții turistice ale Iașului. 30 minute de mers pe jos până la Grădina Botanică, 40 de minute de mers până la Palatul Culturii. Camera nu are aer condiționat dar are o minibucătărie.
MIhai Cozonac
MIhai Cozonac6 ani în urmă
Nu e o alegere bună pentru un grup de persoane, te poti trezi la ora 00:00 sa iti stanga lumina si sa amenințe ca te v-a da afara.
Florin Averchi
Florin Averchi2 ani în urmă
Elegant si curat!
Discret
Convenabil
Locații recomandate