/Iasi/Hostal

Pleiada Boutique Hotel

Șoseaua Bucium nr.18B, Iași 700280, România

Pleiada Boutique Hotel
Hostal
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JM5+W2 Iași, România
+40 332 425 425
hotelpleiada.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Maria Mihalache
Maria Mihalache2 ani în urmă
Am fost oaspetele dv in zilele Iașului .Am sunat la o domnișoară care nu se recomanda și să îmi fie cu iertare are un ton la telefon de parca ar vinde casa mamei ....m-am gândit poate e manager-ul .,dar nici așa nu se explică pt că totuși are nevoie de clienți din moment ce mai face efortul să răspundă la telefon. Mi-a fost dat un preț evident mult mai mare că cel de pe Booking.Am anulat rezervarea la domnișoară și am făcut pe Booking. A doua zi am fost sunata și mi s-a dat alt preț pentru a anula rezervarea pe Booking și mi s-a confirmat o camera cu balcon...la recepție evident că nu a fost posibil,hotelul fiind plin. Am rămas plăcut impresionată de recepție, de personalul de la restaurant ,de SPA,de curățenia din hotel.Dar nu voi da recenzie mare pentru că același lucru s-a întâmplat și unei prietene cu aceeași domnișoară care vinde odăile mamei sale ...nu detaliez pentru că va lăsa o recenzie și prietena mea. Aceste persoane cu un aere de superioritate probabil nu își au locul acolo! Îmi pare sincer rău pentru ceilalți care chiar merita o recenzie bună!
Eduard Wimmer
Eduard Wimmer2 ani în urmă
Foarte frumos aici. Personalul este foarte atent. Dar nu pot da 5 stele deoarece la plecare a trebuit sa așteptăm câteva minute sa fie verificata camera. Atunci ne am simțit foarte prost,ca și cum am fi fost bănuiți de ceva. Știu ca oamenii mai iau suveniruri Halate,Prosoape dar un hotel care se respecta trebuie sa ia în calcul și asemenea pierderi sau sa creeze alt sistem care sa le permită sa te poată pune la plata în caz de ți-ai însușit ceva. Sistemul acesta există în Europa și la Hoteluri de 3 stele am întâlnit.
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Pe 26 septembrie am participat la o nunta in sala de la etaj. Am dat doar 3 stele pentru că:
1. ospătarul a stat foarte puțin în sală, probabil mai mergea și în sala de jos și cu toate că meniul era cu open bar noi nu aveam apa, suc pe masă, trebuia să-l așteptăm destul de mult până apărea. Nici șervețele nu mai aveam😔. La masa noastră era un meniu de regim și era ultima farfurie adusa in sala, servita chiar și după cei de la muzica și foto, timp in care unii ospătari începeau deja să debaraseze.
2. Preparatul principal, ceafa de porc, a ajuns rece și alaturi trebuia să fie un cartof copt, dar de fapt erau 6 cuburi de cartofi la cuptor. Și după cum arătau tind sa cred că erau de la un eveniment de sâmbătă.
3. Detalii conteaza. La început am primit chifle simple și fitness, erau mai tari, apoi am primit chifle kaiser cu susan proaspete. Pentru un restaurant cu pretenții te aștepți să fie mult mai atenți la detalii.
Anca Anca
Anca Anca2 ani în urmă
Totul la superlativ! servicii de calitate, orientare catre client 100%, atentie la detalii, curatenie desavarsita, mancarea excelenta atat la restaurant cat si la micul de jun, produse de calitate, liniste, confort. Personalul super atent, respectuos, vesel si prietenos! Felicitari dragilor, am numai cuvinte de lauda pentru voi si am tendinta sa va mai laud dar nu vreau sa para ceva fals! Am petrecut un sejur de 4 nopti si nu am mai fi plecat de la voi! Recomand din toata inima acest hotel! Mult succes in tot ceea ce faceti si sa ne revedem cu bine!
Elena Bucuras
Elena Bucuras2 ani în urmă
Review-ul este pentru staff. Hotelul este foarte curat si confortabil, insa experienta mea de astazi cu angajatii de la receptie m-a dezamagit foarte tare. Am solicitat prelungirea checkin-ului cu 30 de minute, fiindca ma cazasem la 5 dimineata si nu ma incadram in timpul standard. Raspunsul a fost un refuz insotit si de un reminder ca e musai sa eliberez in timp, intrucat camera se va ocupa imediat ce va fi curatata. Cand am iesit, doamnele de la curatenie erau inca departe de coridorul in care fusesem eu cazata, cu siguranta nu ajungeau in jumatate de ora in camera.
Cristina Costache
Cristina Costache2 ani în urmă
Hotel frumos, foarte curat, ne-am bucurat sa constatam faptul ca toate au ramas neschimbate, dar nefiind pentru prima data acolo, am remarcat o usoara lipsa de promptitudine din partea personalului. Daca alte dati eram intampinati inca de la intrare cu un salut si preluarea bagajelor, data aceasta a fost doar o privire catre noi prin fereastra, nimeni nu ne-a ajutat cu bagajul, nimeni nu ne-a salutat si desi erau o multime de persoane din staff pe acolo, a durat destul de mult pana sa fim preluati de cineva pentru check-in, iar povestea s-a repetat la check-out. Cu toate astea, vom reveni cu placere de fiecare data si va recomandam cu drag !
Mihaela Albu
Mihaela Albu2 ani în urmă
Hotelul foarte frumos!Personalul atent la toate detaliile și necesitățile clientului. Camera spatioasa si frumos amenajata. Zona spa perfecta pt.relaxare .Totul la superlativ!!
Marilena Toma
Marilena Toma2 ani în urmă
Un hotel frumos,merita 5 stele,micul dejun gustos,preturile nu sunt foarte mari.Merita incercat masajul ptr.cuplu(valabil celor care se incadreaza in aceasta categ.:)).
Locații recomandate