/Iasi/Hostal

Hotel International

Strada Palat 5A, Iași 700032, România

Hotel International
Hostal
4.6
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H3P+VP Iași, România
+40 332 110 060
hotelinternationaliasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Lucian Ionita
Lucian Ionita2 ani în urmă
mic dejun bun, camere mari și confortabile, locație bună de plimbare
Raul Grosos
Raul Grosos2 ani în urmă
Camere spațioase, curate, presiunea mică la duș, de aici 4 stele
Constantin Crudu
Constantin Crudu2 ani în urmă
Accesul la parking Palas mol și aproape de multe instituții bancare
Ioan onutu
Ioan onutu2 ani în urmă
O locație deosebita, care încearcă sa satisfacă cerințele oricărui călător. Nu are o parcare proprie , iar procedeul de care am beneficiat a fost sub așteptările mele. Am stat ceva la rand sa ajung în usa hotelului, am dat bagajele jos, du mașina sa aibă loc și alții, revin la recepție sa ma cazez și mi se oferă o parcare peste drum la o alta societate. Curățenia nu as zice ca este una pe măsură prețului și așteptărilor. Important ca m-am simțit bine și as pune eticheta de respect.
Suliap Ionut
Suliap Ionut2 ani în urmă
Aspectul hotelului este de 4 stele fara discutii la fel si calitatea camerelor, insa personalul lasa de dorit inca de la rezervare si pana la plecare. Incepand de la faptul ca rezervarea telefonica trebuia confirmata prin email, lucru ce l-am "aflat" de la receptie, asta pentru ca discutau despre "rezervarea" (care nu exista in sistem) mea de paraca eu nu eram acolo, pana la omiterea anumitor informatii, cum ar fi clubul de langa hotel, care se inchide la ora 2. In incinta hotelului se poarta masca si ti se atrage atentia daca nu ai, nu era valabil si pentru straini, tratamente diferite in functie de natie, feedback li se cerea doar celor vorbitor de alta limba dar nu romana, mie nici "la revedere" nu mi s-a zis, aparent parerea romanilor nu conteaza. Multumim hotel International pentru lipsa de profesionalism.
Costi MIHAI
Costi MIHAI2 ani în urmă
Serviciile sunt de calitate dar...mai puțini angajați. La subsol și demisol nu prea este semnal 4G.
Daniela Popescu
Daniela Popescu2 ani în urmă
Un hotel excelent din toate punctele de vedere. O locatie perfecta, in centrul orasului, camere frumos decorate si curate, staff amabil si zambitor, mic dejun delicios.
Joseph
Joseph2 ani în urmă
Arată foarte bine, m-am simțit foarte bine și am dormi la fel de bine cum ma odihnesc acasă. Raportul calitate preț este foarte bun. Barul de la ultimul etaj este genial si privelistea extraordinara.

Recomand cu încredere si eu personal voi mai reveni.
Locații recomandate