/Iasi/Hostal

B House Rooms

Strada Alexandru Ipsilanti Vodă 4, Iași 700029, România

B House Rooms
Hostal
4.4
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5J+G7 Iași, România
+40 733 897 443
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adia R
Adia R2 ani în urmă
Cea mai interesantă atracție de la acest hotel este faptul că are ca exponat exact stereotipul de patron român nesimțit.
Acum o lună, am făcut o rezervare pentru o seara pentru tot hotelul, dând avansul stabilit, întâlnindu-ne cu proprietarii și scriind chiar și un proces verbal.
Toate degeaba, am fost anunțați să sunăm pe 31 ca să aflăm ora la care putem veni, iar când am sunat a început șirul minciunilor de 3 lei. Mai întâi că "ah da o cameră o să fie ocupată că avem un alt client și de la alta ne-a luat un client cheia și n-avem rezervă", apoi descoperim că de fapt pur și simplu au rezervat cele 2 camere, nicidecum nu era vorba de vreo cheie uitată.
Și mai trist este că deși am încercat să purtăm o discuție civilizată, am ajuns să fie insultați și mințiți în continuu pe banii noștri. Am ales să stăm pentru că nu aveam timp să schimbăm planurile.
Sper că a meritat timpul vostru pentru cei 400 de lei pe care încercați să ni-i furați la început. De asemenea, tot formidabil mi se pare că aveți și un comportament oribil față de angajați din ce am observat eu. Nu mi se pare normal în seara de revelion să puneți un angajat să stea până la 4:00AM fără să aibă ceva de făcut (adică nu era nici de la curățenie, nici de la pază, era "în caz de", din nou, pe modelul patron sub limita decenței), ceea ce mi se pare stupid având în vedere că erau camere de supraveghere cam peste tot pe holuri și afară.
Dacă v-ați lua energia asta pe care ați pus-o ca să încercați să furați niște puștani care v-au lăsat curat și nu v-au făcut stricăciuni și ați băga-o în întreținerea hotelului poate era ceva.
Mult succes cu atitudinea aceasta să rezistați pe piața și un an nou fericit și cu cât mai multe bonuri fiscale 🎊
Claudiu Andronic
Claudiu Andronic2 ani în urmă
Camere frumoase, curate foarte aproape de catedrala mitropoliei si Palas Mall!
Dan Farcas
Dan Farcas2 ani în urmă
Foarte aproape de centru - la o scurta plimbare distanță. Camera este spațioasă și foarte îngrijită, baie dotata cu produse de igiena, dacă ai nevoie de uscător de păr ti se pune la dispoziție. Curatenia este IMPECABILA — lucru rar întâlnit, caldura generoasa, parcare supravegheata, receptie 24/7. Este un loc perfect pentru odihnă, nu aș da Party deoarece vor auzi și persoanele din celelalte camere. Check-out matinal — 10 dimineata, unii preferă să se odihneasca mai mult.
Morar Constantin
Morar Constantin2 ani în urmă
Foarte aproape de centru, curat. Parcare mica, cu greu intra 4 masini. N-ar strica doua cuiere in baie ca sa ai unde pune hainele cand faci dus, lucru lipsa intalnit la multe cazari. Au mai multe marimi de camere pentru care se percepe acelasi pret. Nu mi se pare corect sa platesc pentru o camera de 18mp la fel ca pentru una de 30mp.
Nicoleta Ciobotaru
Nicoleta Ciobotaru2 ani în urmă
Super cazare, personal foarte amabil, camera curata si confortabila, fara mic dejun dar la 10-15 min de mers pe jos pana la strada pietonala cu catedrala unde se gasesc terase si altele cu mancare.
Madalina Diac
Madalina Diac2 ani în urmă
Camera curata, locatia ok. Daaaar:
1. Am ajuns mai devreme si am facut plata, i-ar cand i-am cerut doamnei bonul fiscal, a trebuit sa insist si mi-a zis pe un ton ironic: “ Dar ce, nu ai incredere?” Mi se pare inutil sã mai explic cã este obligatoriu sã se dea bonul fiscal, dar se pare cã asa sunt obisnuiti si nu vor sã schimbe acest obicei.
2. Am 28 de ani si am calatorit destul, prin multe tari, dar niciodata, in niciun alt hotel, hostel sau pensiune nu au inceput sã dea cu aspiratorul la 8:30 dimineata. NICIODATA! Oare asta sã le fi fost razbunarea fiindca am avut nesimtirea de a cere bon fiscal?
3. In cateva cuvinte, locul este ok, dar administratia nu. Nu m-am simtit in siguranta si am stat cu teamã, mai ales fiindcã la un moment dat tot doamna de la receptie mi-a zis (noi plecam in oras si imi sugerase sã-i las cheia ca sã inchida ea aerul conditionat): “Ti-e frica sã nu-ti dispara vreo ceva?”. Ei bine, dupa cuvintele astea, chiar mi-a fost frica.

Nu recomand, sunt alte locuri in Iasi si faine, si cu oameni mai draguti si mai amabili.
Lucian Boca
Lucian Boca2 ani în urmă
Se intampla rar sa scriu review-uri negative, dar in cazul B House Rooms cred ca e de datoria mea sa avertizez potentialii oaspeti ca am avut o experienta extrem de neplacuta aici.

Incepand cu miros provocat de problemele de canalizare si la locatie (care, desi aproape de centru, e situata pe o strada cu aspect de periferie) pana la a fi mutati intr-o camera fara geamuri, la personal nepregatit si la "sefa" care nu reuseste sa controleze tonul vocii la telefon dupa ce i-am semnalat (estimez eu, civilizat) ca experienta nu e conform asteptarilor si ar fi de bun simt sa primim o reducere pentru camera net inferioara in care am fost mutati.

In final atitudinea profund inospitaliera a conducerii ne-a determinat sa parasim pensiunea cu o noapte mai repede. Am platit integral noptile dormite si am refuzat sa platim ultima noapte din rezervare (pe care urmeaza sa o petrecem oricum in alta parte) iar raspunsul - in egala masura agresiv si incompetent - al "sefei" a fost o amenintare cu chemarea politiei.

Mi se pare trist ca trebuie sa scriu randurile astea despre starea ospitalitatii in centrul istoric al Iasiului.
Maria balea
Maria balea2 ani în urmă
Camera curata si ok. Personalul de la receptie amabil.
Ar merge perdele si la geamurile mici, nu doar la cele mari, pentru mai mult intueneric de la 7 dimineata incolo. Ar fi frumos ca fetele de la receptie sa aiba conditii mai bune (ex: un spatiu mai mare).
Locații recomandate