/Iasi/Hostal

Apartment Hotel Prestige

Nr. 1, Strada Titu Maiorescu, Iași 700461, România

Apartment Hotel Prestige
Hostal
4.6
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HG9+GV Iași, România
+40 724 502 502
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioan Corneanu
Ioan Corneanu2 ani în urmă
Curățenie, amabilitate,zâmbete o atmosfera calda
Mihaela Barbu
Mihaela Barbu2 ani în urmă
Camerele sunt mari, este curatenie insa micul dejun ar trebui putin diversificat.
Exiata parcare privata in fata hotelului.
Gabriel Sfetcu
Gabriel Sfetcu2 ani în urmă
Hotel mic si elegant, personal foarte amabil, mic dejun generos.
Nuta 10.
Andreea Bianca Enescu
Andreea Bianca Enescu2 ani în urmă
Din pacate a fost o experienta sub asteptari. Am fost doua persoane, iar cateva parti bune pe care le-am observat: camera este foarte spatioasa, a fost liniste pe tot parcursul sederii (nu ne-au deranjat sunete din exterior, chiar daca locatia e la strada), parcare disponibila fix in fata locatiei, a fost foarte cald chiar in perioada asta rece. Partile mai putin placute: curatenia din baie a fost mult sub asteptari, cabina de dus era foarte invechita cu probleme la presiunea apei, frigiderul din camera era gol si nu era nici bagat in priza, deci am avut de asteptat sa se raceasca sa putem pune ceva, micul dejun lasa foarte mult de dorit (nu doar selectia, dar si din punct de vedere a igienei), personalul nu avea masca nici macar sub barbie pe toata sederea noastra acolo, plata se face doar numerar. Cladirea din exterior este absolut superba, locatia este ok, insa nu s-a meritat experienta.
Diana Batîr Rusu
Diana Batîr Rusu2 ani în urmă
A fost dezamăgitor..servicii proaste..cand am întrat în camera am găsit cuvertura de pe pat și pernele pe jos...ca și cum camera nu era gata.. Asta fiind la ora 10 seara.. La mic dejun la ora 8.30 nu mai aveai ce manca.. Praf în camera.. Cafea rece.. Mâncare rece.. Și o doamna la micul dejun care părea deranjata de jobul ei se agita intruna și se uita urat de parca mâncau oamenii gratis.. . Pe toată mizeria asta am plătit 280 lei..
Readingismycardio
Readingismycardio2 ani în urmă
Ne-a depasit asteptarile, sincer. Curat, cald, camera spatioasa. La micul dejun desi nu foarte bogat aveai de unde alege si a fost gustos si proaspat. Dar ce ne-a convins sa alegem tot acest hotel cand revenim in Iasi a fost amabilitatea doamnelor de la receptie. Inca de cand am ajuns am fost intampinati cu un zambet. Am uitat o pereche de casti in camera, si am trimis un curier sa le preia, iar doamnele au impachetat imediat castile si ne-au sunat ca au fost preluate de catre curier. Multumim si va recomandam mai departe!
Kovacs Andrea
Kovacs Andrea2 ani în urmă
Locatie bună, loc de parcare in curtea hotelului, cameră curată şi spațioasă. Cafea foarte bună, mic dejun ok, personalul amabil.
Georgeta Biliuta
Georgeta Biliuta2 ani în urmă
Hotelul se afla i Copou Iasi e super curat si dotat cu tot ce trebuie Recomand cu incredere sa se cazeze cine trece prin Iasi
Locații recomandate