/Iasi/Hostal

Hotel Conest

Bloc G2, Bulevardul Nicolae Iorga nr. 51, Iași 700213, România

Hotel Conest
Hostal
3.1
336 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HWP+87 Iași, România
+40 725 728 345
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Viorel bozdoc
Viorel bozdoc2 ani în urmă
Plăcut surprins de servire și stare de curățenia unui hotel de două stele. Acum se numeste Hotel Victoria.
Steaua Steaua
Steaua Steaua4 ani în urmă
La început când am intrat receptionera a fost cam arogantă . Când am intrat in cameră am vazut o baie cum era prin anii 80 cu faianță si gresie gen comunistă. Am primit telecomanda de la televizor, cu posibilitatea so returnez la plecare. Ce nu mi-a placut a fost ca nu am avut minibar si nu mi s-a dat telecomanda de la aparatul de aer condiționat.
TudorE
TudorE4 ani în urmă
Pentru un hotel de doua stele(pe care nu le merita) este tot groaznic.
Una dintre cele 5 prize din camera in care am stationat era putin peste prag gata sa cada imediat.
Sub cearceaful patului era un fel de cearceaf care era foarte prost ingrijit sub care era salteaua fara vreo pata
Cand am vrut sa ma culc am luat o plapuma din dulap si cand m-am uitat mai bine la ea era un fir de par pe ea si foarte multa mizerie.
Si de televizor nu am ce sa zic era un televizor din anii 1990-2000 arata culorile groaznic galbenul din apropierea colturilor era roz si facea vizionarea programelor aproape imposibila
Internetul m-a surprins mergea constant cu 30m/s ceea ce este destul de rar intalnit la hoteluri de 2 stele,care a avut la un moment dat niste probleme care apoi au fost reparate.
In general nu este un hotel bun dar pentru un hotel de 2 stele internetul este foarte bun si v-as recomanda sa nu folositi plapumele aflate in dulapuri va recomand ca mai bine sa aduceci de acasa plapume daca vreti sa dormiti fara grijile de a dormi in plapume nespalate sau spalade dar nu corect.
Maddy Il
Maddy Il4 ani în urmă
Doamna de la receptie a fost foarte arogantă și cu chef de cearta. Camerele nu isi merita banii. Lenjeria era incompletă. În baie găseai doar un săpun. Micul dejun se ia doar la primele ore ale dimineții, 7-9 cred. Oricum, daca nu esti matinal nu mai manânci. Din cate am auzit de la taximetriști, acolo isi fac veacul si prostituate noaptea. Nu recomand !
Andreea Simionescu
Andreea Simionescu4 ani în urmă
Foarte prost intretinut,foarte multa mizerie ,in baie mirosea groaznic.Cand am vazut camera ne-am hotarat sa nu ramanem peste noapte.Preturile exagerat de mari in comparatie cu serviciile oferite.Ni s-au cerut 180 de lei pentru o camera foarte mica (gen camin de nefamilisti ) cu 3 paturi de o persoana
Minodora panaite
Minodora panaite6 ani în urmă
As da o jumatate de stea, daca ar fi posibil. Pemtru doua camere, am platit 280 lei. Camerele infecte, cel putin una dintre ele, 108, unul din paturi scartaia ingrozitor, la cea mai mica miscare. Evident, nimeni nu s-a putut odihni. Paturile sunt de campanie, fara macar un cearceaf. Pernele ingalbenite, un televizor sport, la care telecomanda nu functiona. Baia nu are aerisire, dusul pleaca de la chiuveta. Este absolut infect. Cand intri in receptie, ti se pare ca intri intr-un hotel decent. Dar, cand ajungi in camera, e cu totul altceva. Preturile sunt exagerat de mari, pentru ceea ce ti se ofera. Decat sa dormiti acolo, mai bine stati in gara. E mai confortabil. Evitati aceasta locatie, pe cat posibil.
Elwe Singollo
Elwe Singollo6 ani în urmă
Personalul: amabil, intelegator
Camerele: nu foarte generoase, cu finisaje putin depasite (moral, vorbind), fara semne de uzura fizica evidente. Dotarile sunt minimale, dar beneficiaza totusi de aer conditionat (o parte din ele).
Baile au dimensiuni reduse, iar finisajele sufera din nou la capitolul uzurii morale. Nu exista feohn. Se furnizeaza prosoape si batoane mici de sapun.
Exista posibilitatea parcarii masinii personale in incinta inchisa si pazita.

Per total, pot spune ca este un hotel de tranzit scurt (una, maxim doua nopti) pentru oameni fara prea mari pretentii la capitolul aspectului camerelor.
Mihaita-Florian Mihalache
Mihaita-Florian Mihalache2 ani în urmă
La numărul de telefon afisat pe pagina de net, nu raspunde nimeni....
Vreau neaparat sa fac rezervare.
Vreau la Onest....am mai fost.
Dar daca nu imi raspunde nimeni la telefon...
Ce sa fac...vin de la București pana acolo sa dorm in masina? Sa ma trezesc ca imi spune receptionera ca nu are camere... ?
Nu ms....

Răspundeți la telefon...
Sunt un client Onest.
Nu vreau sa merg la concurență...
Dar nici sa fac 8 ore pe drum iar apoi sa caut pe la altii camere...
Locații recomandate