/Iasi/Hostal

Pensiunea Velvet

Strada Mihai Vodă Viteazul 8, Iași 700390, România

Pensiunea Velvet
Hostal
4.6
356 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J36+PG Iași, România
+40 746 140 036
pensiunea-velvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicoleta Oana Micuțaru
Nicoleta Oana Micuțaru2 ani în urmă
Spațios, luminos, curat, raport calitate-pret bun, gazde plăcute, spațiu verde încântător, timide prezențe ale animalelor de companie foarte cuminti)
Georgia Munteanu
Georgia Munteanu2 ani în urmă
Plăcut, cald, spațios, curat!Gazda primitoare!Este intr un campus universitar. Loc de parcare, liniște!Recomand cu drag!
Sandu vasile
Sandu vasile2 ani în urmă
Locație liniștită, priveliște frumoasă, curățenie, gazde ospitaliere, pret rezonabil, serviciile oferite conform așteptărilor, personal amabil, discret.
Ne-am simțit foarte bine, în siguranță și libertate.
Pensiune ideala pentru toti cei care vor sa viziteze Iașul, fara sa fie constrânși de programul de masa și folosesc locația pentru odihna.
Dare devyle
Dare devyle2 ani în urmă
Pensiunea este într o locație liniștită.Parcare in curtea interioara.Aproape de Iulius Mall, se poate merge pe jos, se face 5 min pe jos. Noi am mers chiar până la Palas Mall pentru că ne place sa mergem la plimbare și să explorăm împrejurimile.Desi am mai fost in Iași de multe ori dar de fiecare dată mai aflam altceva și descoperim noi zone. Doamna de la pensiune care cazează este proprietara pensiunii, este super ok, va sta la dispoziție cu orice întrebare.Nu are restaurant pensiunea dar, fiind o locație aproape de zone de mâncat și alte atracții nu cred că este necesar.Per ansamblu se merita.
Doina Ursica
Doina Ursica2 ani în urmă
Primeste 5 stele pt amabilitatea personalului, suprafata locuibila a camerelor, curatenie, parcare. Langa pensiune este o cladirea care are aerele conditionate pornite non stop, zi si noapte, iar zgomotul de la ele se aude, chiar cu geamurile inchise. In plus, dimineata devreme personalul care lucreaza acolo iese la fumat, cafea si povesti si rasete in gura mare in curtea lor, fix sub geamurile pensiunii. Nu este vina proprietarilor pensiunii, dar aveti grija sa cereti camera pe partea cealalta a cladirii. Have fun! 🤗
Monica M
Monica M2 ani în urmă
Frumos, curat, confortabil. Și o gazdă excelenta, foarte atenta la nevoile noastre. Cu pricepere și vădită plăcere, ne-a povestit despre dulcele targ al Ieșilor!
Trica harghel
Trica harghel2 ani în urmă
Super! Condiții excelente la un preț avantajos. Camera foarte bine încălzită, am fost cazat in luna Februarie. Se accepta plata cu card de vacanta. Dispune de parcare in interiorul curtii.
Gabriel Onica
Gabriel Onica2 ani în urmă
Zonă liniștită, condiții bune, gazde foarte bune, curățenie, servicii foarte bune, parcare în curte, mic dejun decent.
Locații recomandate