/Iasi/Hostal

Hotel Dorobanți Iași

Strada Nicoriță nr. 26, Iași 700397, România

Hotel Dorobanți Iași
Hostal
3.8
434 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J52+QF Iași, România
+40 755 415 415
hoteldorobanti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Johnny Macarony
Johnny Macarony2 ani în urmă
Va acord alta recenzie căci vad ca nu ma lasă să răspund la cea anterioara.
Va acord 4stelute căci vad ca aveți bun simt și mi-ați răspuns la mesaj și vad ca vreți sa va îmbunătățiți.
Nu acord chiar 5 ca ar trebui sa fie perfect.
Am stat în 3 rânduri la dvs în hotel.
Primele 2 dați în 2 camere single, totul în regulă. A 3 - a oara în apartament, parca etajul 2 și era situat cam deasupra restaurantului, în partea dinspre Iulius, acolo erau petele.
Paraschiv Bogdan
Paraschiv Bogdan2 ani în urmă
Pentru un hotel de 3 stele e super fain! Chiar daca este destul de central, cred că la 1000 m de Palace, in coltul ăla unde e amplasat, nu e zgomot de la trafic deloc. Curat, liniștit, recomand!
Baciu Nicoleta
Baciu Nicoleta2 ani în urmă
O experienta total neplăcută, cred ca pozele de pe booking sunt de câțiva ani facute. Mobilier stricat, camera nezugravita, una din ușile la cabina este rupta, dar partea cea mai neplăcută a fost mizeria. Covor era incredibil de murdar. Televizorul minuscul.

Later edit, răspuns proprietarului:
In momentul în care am văzut camera am dorit sa renunț și mi-am cerut banii inapoi, dar de la recepție mi-a spus ca nu se poate, ca trebuie sa vina managerul și nu este acolo. Într-adevăr cearceafurile erau curate, dar de odihnit nu ne-am odihnit.
Beatrice Mihălcuț
Beatrice Mihălcuț2 ani în urmă
Cu siguranță acest hotel nu va mai fi pe lista mea de cazări! Personalul a fost neprietenos ( doar o singura persoana care lucreaza la recepție-Mihaela- a fost foarte amabilă și zâmbitoare) și mâncarea a fost sub limita așteptărilor. Având în vedere ca este un hotel de 3 stele, ma așteptam ca mâncarea să fie mai gustoasa si diversificata.
Pe lângă aceste lucruri au fost niște situații si neînțelegeri care ne-au creat disconfort
Tati G.
Tati G.2 ani în urmă
Dau foarte rar putine steluțe, dar aici nu pot altfel. O steluța e ptr personalul amabil si uns pentru pictorii care încearcă să infrumusețească holul și scările hotelului. Sunt într-adevăr frumoase și unice. In cameră în schimb se schimbă situația. Acea mochetă/covoraș era murdar cu pete urâte, Baia mirositoare și wc-ul nu era curat. Dusul curgea apa pe lângă el. O perdea la duș care era murdară și abia se ținea.. Patul dublu era compus din doua paturi puse unul lângă altul. Omleta la micul dejun era bună dar înbâcsită în ulei. Era prevăzut ptr două nopți dar după prima noapte am plecat.
Drăgulin Adrian Gabriel
Drăgulin Adrian Gabriel2 ani în urmă
Un hotel simplu, fără pretenții ce se vede cu ochiul liber că a trecut ceva anii peste el. Nu ar strica o renovare completă. În schimb am apreciat desenele de pe pereți de la fiecare etaj al hotelului cu o trecere în revistă a edificiilor si personalităților culturale din dulcele târg al Ieșilor. Camerele sunt spațioase și mâncarea relativ bună. Pentru o noapte sau două merge, însă ptr un sejur în condiții optime de cazare capitala Moldovei nu duce lipsă. Aveți de unde alege!
Gabi Gaby
Gabi Gaby2 ani în urmă
Hotelului nu i-ar strica o renovare, păcat de el,,mobila e destul de veche și cu multe defecte iar mocheta e pătată mai peste tot și dă impresia de mizerie cu toate că în privința curățeniei și a lenjeriei am fost plăcut surprins. Personal amabil și de ajutor. Nu se servește prânzul și cina la restaurantul hotelului,doar micul dejun. A fost o problemă cu pâinea la micul dejun dar s-au rezolvat destul de repede.
Nelu Costache
Nelu Costache2 ani în urmă
Păcat de picturile din holuri....jegul peste tot unde întorci capul !
Locații recomandate