/Iasi/Hostal

Hostel Andrei

Strada Lascăr Catargi 42, Iași 700107, România

Hostel Andrei
Hostal
4
131 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HGG+3X Iași, România
+40 799 263 734
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
MinaTTo QI
MinaTTo QI2 ani în urmă
Poi cam cu 30ani in trecut... punctul forte e liniștea si zona, minus e ca nu ai unde sa iti lasi safe, un bagaj Mai mare decât o poseta. Nu ai acces la masina de Spalat, se tot infunda canalizarea... nu ai voie sa gătesti in bucatarie...f f ciudat asta, nu are hota oricum....preturi relativ ok. Suportabil per general, cu mici eforturi si mici investiti se poate mult mai bine. Dar merge cand ești învățat cu cortul...
Wilhelm Cazimirovici
Wilhelm Cazimirovici2 ani în urmă
Un hostel liniștit, foarte curat, in una dintre cele mai frumoase zone ale Iașiului.
Gazda este foarte primitoare, gata să ajute in orice moment. Check-in cu mesaj și cod la ușă, foarte convenabil.
Ai grijă să ai telefonul încărcat, altfel nu te poți caza.
Calina Boldeanu
Calina Boldeanu2 ani în urmă
Condiții bune cu bani putini. Acces la bucătărie mobilata. 2 bai cu dus, comune.
Georgiana Postica
Georgiana Postica2 ani în urmă
Condiții excelente. Un loc liniștit și plăcut.Voi reveni cu drag.
Adrian Iov
Adrian Iov4 ani în urmă
Am dormit o noapte, a fost ok, ma abtin de la comentarii detaliate, eu am fost multumit per total, am dorit numai sa dorm, e doar un hostel ca oricate altul si e bine ca exista, locatia e buna, nu au fost decat mici probleme cu rezervarea, dar in final am primit un pat in camera cu doua femei :) in cele din urma, ca sa nu deranjeaz, am dormit undeva in living-ul unde se afla televizorul pentru a nu deranja femeile cu prezenta mea. Pret rezonabil, 4 stele.
Pui P
Pui P4 ani în urmă
bun. f. bun pt cei care fac chimioterapie la onco aici la iasi si pt insotitori. fix peste drum de oncologie. pacat ca au paturi supraetajate, nu pt mine ca insotitor, cat pt cel bolnav, cand nu mai gaseste loc la patul de jos ca sunt ocupate, ei deja sunt slabiti, tremurati, unde sa se tot urce si sa se coboare pe scarita pt la baie, pt mancare, sa se mai intinda.. f f f greu. e curat. liniste. bucatarie utilata toata, mare, terasa mica, 2 bai mari, 3 camere, din care o camera e fara usa, doar perdea, dar auzi toata foiala celor care se plimba la bucatarie si baie.. Bine ca e. si rezonabil.
Mihai Adrian
Mihai Adrian2 ani în urmă
Un loc bun, in care nu poti avea prea multe pretentii. Apa calda, un prosop si o chicineta este la dispozitie. Free wifi, locatie foarte accesibila, la 10 minute de mers pe jos.
Mitica Balan
Mitica Balan2 ani în urmă
Prea aglomerat!
Locații recomandate