/Iasi/Hostal

Hotel Sport

Strada Sfântul Lazăr 76, Iași 700049, România

Hotel Sport
Hostal
3.4
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H3Q+F9 Iași, România
+40 232 232 800
skytrip.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela L
Mihaela L3 ani în urmă
Un loc primitor situat în apropierea Palatului Culturii și Mall Pallas
Adrian M
Adrian M4 ani în urmă
HORROR Nu merita nici o stea de fapt nici nu se poate numi hotel cel mult motel.baia este foarte mica si sa inundat .camera este foarte urata cu mobilier ca la camin. Horror
Miruna Turcanu
Miruna Turcanu5 ani în urmă
Pro-Paturi foarte comode.Are frigider in toate camerele .Are televizor .Are aer conditionat foarte bun.Apa calda vine dar putin mai greu la inceput.. La unele camere se afla o oglinda pe usa de intrare.Are si prosop pe pat.Foarte curat!
Contra-Baia este foarte foarte mica.Abia incape o persoana cu greu si ptr una mai inalta este foarte greu de spalat la chiuveta.
Camera de o persoana =110 lei
Camera de 2 persoane=120
Camera de 3 persoane=130
Cazarea se face de la 12 si se termina tot la 12 .
Paraschiv victor
Paraschiv victor5 ani în urmă
Caldura nu poate fi reglata, functioneaza la maxim, slab antifonat, continuu s-au auzit usi, geamuri trantite. Asternuturile au fost curate, personalul amabil, pretul ok.
Dor de El
Dor de El5 ani în urmă
Cu 110 lei pe noapte, mobilier schimbat, televizor, frigider, aer condiționat, cearșafuri curate... în condițiile în care niciun alt hotel din zonă nu se deranja să-ți ofere o cameră pentru o noapte, cred că e destul de ok! Desigur, mai trebuia dat cu mătura pe jos... Pentru pretențioși, sunt camere în Hotelul Internațional alăturat, de 4 stele, la prețul de 550 de lei pe noapte.
Cosmin ong
Cosmin ong5 ani în urmă
,, închizi ușa, colegul tău sta în panta ''
Citez din spusele personalului hotelier
Sandulache Stefan Cristian
Sandulache Stefan Cristian2 ani în urmă
Nu este pentru prima oară când aleg sa merg in acest frumos ora și cu siguranță nu va fi ultima oară când aleg sa stau la Hotel Sport.
Condiții foarte bune de cazare la preturi accesibile, mai ales pentru o locație în centrul orașului și o mâncare de vis la Nea Ilie de la Sala Sporturilor 👍
Andrei Surdu
Andrei Surdu2 ani în urmă
Nu recomand este dezastru total, saltele patate de o culoare maro, un miros care te utura nasul Si gatul, pt apa calda astepti o jumatate de ora sa ajunga pe teava, prosoapele sunt patate, lenjeriile rupte. Mai rau nici ca se poate.
Locații recomandate