/Iasi/Hostal

Hotel Moldova

Strada Anastasie Panu nr. 31, Iași 700028, România

Hotel Moldova
Hostal
4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5Q+M6 Iași, România
+40 232 260 240
hotelmoldovaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Criss Iordan
Criss Iordan2 ani în urmă
Desi am rezervat cu o săptămână înainte , noi venind tocmai din Constanta, când am ajuns in camera triplă nu avea căldură. Cu noi in camera au chemat pe cineva sa l reparare, ne a umplut de praf și logic că nu au putut repara. Ne a dat una dubla de ne am înghesuit, noi fiind cu un copil de 9 ani . La baie cabina de dus se înfundă. Noroc că a fost doar pt o noapte...nici că mai vin..
Nesimțiți, dar pe banii noștrii
Nicu Amariutei
Nicu Amariutei2 ani în urmă
Hotel Moldova , Iași .
Un City break in Iași este poate una din cele mai bune alegeri pe care le poți face atunci când te gândești să vezi acest oraș de care se leagă momente de mare încărcătură istorică și spirituală și deasupra poți vedea locuri fermecătoare. Așadar ai nevoie de un loc în care să te odihnești și din care poți pleca spre destinațiile alese. Din punctul meu de vedere a alege acest hotel este o opțiune cât se poate de bună . Minusuri vei avea în orice locație, aici însă printre avantaje ar fi această poziție ultracentrală ,parcare gratuită, restaurant intern și multe obiective importante ce sunt foarte aproape de hotel. O problemă mare o are parcarea,marcată prost în dorința de a câștiga cat mai multe locuri ceea ce determină ca unele manevrele de intrare și ieșire să se facă în unghiuri strânse făcând posibile ușoare coliziuni cu mașinile deja parcate aproape lipite unele de altele. În ce privește hotelul,acesta oferă o priveliște fără egal spre palatul culturii contra unui cost suplimentar și ai acea patină vintage proprie vechilor locații cu ștaif, dar îmbucurător este că a primit destule facilități moderne care îți vor face șederea plăcută aici . Așadar plusurile și poziția sa, constituie atuul forte al acestei locații.
Cerep marin
Cerep marin2 ani în urmă
Experiența urâtă.
Pentru cei care nu știu,la acest hotel nu se pot plăti două camere cu vouchere de vacanță,chiar dacă te cazezi tu și copiii.O cameră pe voucher și una cu bani,politica hotelului
IONAC NICOLETA
IONAC NICOLETA2 ani în urmă
Un hotel in care m-am simtit cu adevarat ca...acasa, mai ales ca am stat in el aproape doua saptamani. In primul rand, dimineata imi incantam privirea cu privelistea minunata din fata hotelului: soarele scaldand in lumina biserica Sf. Nicolae si Casa lui Dosoftei in timpul diminetii, si luminile maiestuosului Palat al Culturii, in amurg... In al doilea rand, micul dejun servit pe terasa hotelului, urmarind, prin aburul unui expresso foarte bun, forfota oamenilor care se grabesc spre centrele comerciale (Palas Mall) din apropiere, te incarca de energie. In al treilea rand, camera foarte curata si dotata cu toate facilitatile necesare, plus ingrijirea atenta si discreta a personalului de curatenie, mi-au asigurat tot confortul necesar. Si in al patrulea, dar nu in ultimul rand, amabilitatea personalului de la receptie si mai ales a celui de la piscina interioara a hotelului, care ofera excelente conditii de relaxare intr-un sejur incarcat de preocupari, au facut ca intreaga atmosfera a hotelului sa fie mai mult decat incantatoare.
Maia Gr
Maia Gr2 ani în urmă
Pozitionat excelent! Un hotel la pret accesibil cu facilitati pe masura!
Nu am putut manca, era destul de ocupat
Marcel David
Marcel David2 ani în urmă
Trei stele sunt pentru ca locația compensează modul în care arată camera de 50 de euro a unui hotel. Camere cu aspect prăfuit, fara apă caldă la chiuveta, și vas wc care presupune sa cunoștințe de echilibristica pentru a-l folosi. Bine că a fost doar o noapte.
Mihai Comsa
Mihai Comsa2 ani în urmă
Am stat 2 nopti la ei, la plecare am.achitat si dupa am remarcat masina lovita. Cei de la recetia stiau deja de poveste, aveau si inregistrari video, banuiesc ca se asteptau sa nu ma prind. Daca am protestat am fost invitat sa scriu o cerere de mana cu ce am patit si apoi invitat sa fac reclamatie la politie. Eram pe picior de plecare, nu mai aveam ce sa fac..imi dau seama ca trebuia sa fac plangere pe numele hotelullui..ca doar parcasem la ei.. Evident ca asa a ramas si nu au facut nimic..eu trebuie sa imi repar masina.. Multumita lor voi review pe unde merg, poate se schimba ceva:)
Cristian Cojocariu
Cristian Cojocariu2 ani în urmă
În general, o experiență plăcută, preturile sunt în limite normale, fără derapaje. Multe detalii de amenajare au ramas însă asa cum erau cu 20 de ani în urma.
Locații recomandate