/Iasi/Hostal

Hotel Continental

Strada Cuza Vodă nr. 4, Iași 700100, România

Hotel Continental
Hostal
3.5
459 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8J+2P Iași, România
+40 232 267 744
continental-iasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)
Petrescu Veronica (VERUSCHKA)2 ani în urmă
Făcând parte din patrimoniul OJT-IASI, unde am lucrat și eu vreo 30 de ani... vă pot spune câte ceva despre acest hotel, care după hotelul Traian, este cel mai vechi și este înscris în lista monumentelor istoricesi de arhitectură a județului Iași.
După 89, a trecut în domeniul privat, are o capacitate de 29camere,single și duble, are un bar folosit și pentru mic dejun. Avantajul e că se află în centru, la o distanță de 2 minute de km 0 al orașului și anume Piața Unirii, loc istoric unde se afla statuia marelui unificator Alexandru Ioan Cuza...
Iulian Turicianu
Iulian Turicianu2 ani în urmă
Daca dorești sa ții ferestrele deschise in Decembrie din cauza mirosului pestilential de canalizare, atunci se merita, altfel nu recomand sub nici o forma. Am stat in hosteluri mult mai ieftine si arătau si miroseau mai bine decât acest hotel.
Oana Mariuca Petrescu
Oana Mariuca Petrescu2 ani în urmă
În realitate sunt 2.5 stele! Locația hotelului: 5, fiind foarte aproape de principalele obiective turistice ale Iasi-ului. Micul dejun: plătit separat, destul de consistent -3 stele. În schimb, camera - 1 stea: nimic schimbat, colacul de la wc pus în gluma , fiind stricat și neînlocuit decât dacă am făcut reclamație, patul-era bine sa te așezi cu grija ca să nu cazi cu /din el, lampa nu mergea stinsa din buton ci doar de la prinzând, adică o puneai / scoteai din priza, în camera mergea o singura lampa din cele doua din tavan, frigiderul era ruginit și parca îmi era teama sa pun ceva în el, priza de langa frigider trebuia manuita cu grija pentru ca aveai șansele sa o scoți din locul ei, nefiind fixata cum trebuie, pervazul de la baie ciobit în multe locuri, apa calda de la cada venea cu greu cam după vreo jumătate de ora, hârtia de la.baie mirosea intr un fel de iti venea sa verși etc. Pozele sunt grăitoare cu privire la "calitatea " locului, păcat de locația excelenta!
DidIT Apps
DidIT Apps2 ani în urmă
Am avut câteva șederi la acest hotel, business și relaxare. Recomand Karma Lounge și micul dejun. Personalul este excelent si receptiv!
Mateescu Robert
Mateescu Robert2 ani în urmă
Locatia hotelului este chiar in centrul Iasiului, Aer conditionat functionabil, apa calda si rece,tv ,frigider, mic dejun consistent si gustos. Personal foarte amiabil.Eu personal am fost foarte multumit si recomand, am uitat sa mentionez la un pret ok totul
Alina Ştefania Doboş
Alina Ştefania Doboş2 ani în urmă
Aerul conditionat nu functioneaza, am gasit 2 gandaci morti pe jos, nu merg prelungitoarele, usa de la intrare nu se inchide, scrie ca au wi-fi, dar nu functioneaza, la baie, daca faci dus, curge toata apa din cada.
Mircea Bunea
Mircea Bunea2 ani în urmă
Foarte urit, hotel ca în ani 1950 toamna, o camera demna de tot disconfortul, un miros fff urit dotări super nașpa.
Gheorghe Pirnea
Gheorghe Pirnea3 ani în urmă
Hotelul Continental este situat in centrul Iașiului. Un avantaj care poate aduce beneficii clienților. Iar primul că,deși are doua stele,are parcare și un mic dejun la cerere destul de consistent și relativ variat. Liftul funcționează,curățenia e remarcabilă,normele de dezinfecție impecabil respectate,camerele spațioase iar personalul amabil și calificat. In concluzie e un hotel care merita alegerea fiind cu siguranță peste numărul stelelor afișate!
Locații recomandate