/Gorj/Hostal

Casa Davison

Strada Aurel Vlaicu nr 1, Târgu Jiu 233223, România

Casa Davison
Hostal
3.4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27RJ+QP Târgu Jiu, România
+40 766 545 814
casadavison.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Roxana Diaconu
Roxana Diaconu2 ani în urmă
Draga domnule proprietar,
Dumneavoastră nu ne-ați anunțat de faptul ca nu sunt 2 dormitoare așa cum ați specificat in anunț decât in momentul in care noi am sunat cu o zi înainte pentru a ne asigura ca totul este in regula. Asta a fost momentul când v-ați amintit sa specificați acest lucru deși noi am făcut rezervarea cu mult timp in urma.
Cât despre luxul menționat de dumneavoastră, cred ca era suficient dacă ați fi luat păianjenii dintre vasul de toaleta și cada, cei de pe tavan din dreptul cazii ( in camere am preferat sa ii evit cu privire pentru a putea dormi liniștita deși sunt convinsă ca erau și acolo) și sa Rezolvați problema cu mirosul de canalizare.
In plus, in urma banilor primiți pe rezervare, sper sa va puteți permite un sac de glet pentru a da pe tavan și chit pentru rosturile de la faianța. 😊 plus un Cos de gunoi unde clientul sa își poată arunca deșeurile (asta ca măcar noi sa ne putem comporta civilizat)
P.s. Am vazut ca ați mai avut plângeri privind curățenia. Poate pe viitor va puteți corecta acest ‘defect’
Felea Florentin
Felea Florentin3 ani în urmă
O vila plina de gabdaci nu recomand nimănui
Ana Ion
Ana Ion4 ani în urmă
Nu recomand,o locatie jegoasă, plină de gândaci si miros oribil.Am părăsit această casă imediat,nu stiam cum să ies mai repede de mirosul greu,in suportabil.
David Ion
David Ion4 ani în urmă
Camera mare si curatenie
Turist prin Romania
Turist prin Romania5 ani în urmă
Am vorbit cu proprietarul de două ori, prima oară când am stabilit întâlnirea, a doua oară la data și ora stabilită. Stupoare, am venit 350 de kilometri de pomană, proprietarul avea alte treburi, așa că m-am văzut nevoit să caut altă locație de cazare. Partea cea mai interesantă este că la 20 de minute după ce mi-a spus că e plecat din localitate și că revine pe seară, a apărut frumos in fața pensiunii sau ce o fi această casă. A doua întâlnire stabilită a avut același rezultat. Concluzia, DEZASTRU! Mostră clară de neseriozitate și lipsă de considerație pentru oameni, asta ca să nu folosesc alte cuvinte mai grele. Nu recomand!!!
Mihail coandă
Mihail coandă5 ani în urmă
O locație liniștită, dotari de 3 stele!
Nic Nick
Nic Nick2 ani în urmă
Atenție în zona aceasta, am ales la întâmplare locația, arată bine din exterior la fel și în interior, cu anumite mici deficiențe, nu știu dacă persoana care se ocupa de curățenie era în concediu, vă puteți trezi cu neplăceri, dar administratorul face repartiția,având o persoana care primește oaspeții. Data viitoare voi acorda mai multa atenție în alegere și voi cere detalii mai exact.
Marcela Hutanu
Marcela Hutanu2 ani în urmă
Fără bec la bucătărie și la baie mucegai,nu recomand ☹️
Locații recomandate