/Gorj/Hostal

Art Boutique Central

Strada Mihai Eminescu 12, Târgu Jiu 210007, România

Art Boutique Central
Hostal
3.2
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27Q9+RV Târgu Jiu, România
+40 735 971 843
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
ALEXANDRA MALAI
ALEXANDRA MALAI2 ani în urmă
Din pacate a fost o experienta neplacuta, cu par in cabina de dus, apa calda a curs doar la chiuveta iar in camera ne-a intampinat un miros neplacut. Nu am folosit decat toaleta si chiuveta si cam atat. Clar nu se facuse curat in acea camera. Iar cladirea nu este marcata cu numele.
Loredana Ellen
Loredana Ellen2 ani în urmă
Mizerabil! Pozele nu reflecta nicidecum realitatea. Curatenia lasa de dorit, usa de la camera nu se inchide daca nu o incui, lenjeria era arsa, gaurita de tigara, tapetul se dezlipeste de pe pereti, cat despre baie, sapun nu am gasit iar in cabina de dus nu te puteai baga. Miros de canal in camera, pereti subtiri ( auzi tot ce se petrece in camera vecina) ,nu mai spun ca parcare nu exista ci este vorba despre drumul public de langa hotel, unde abia ai loc sa pui un ac. NU RECOMAND!
P.s. adaug poze sa nu zica lumea ca infloresc
Ciprian simionescu
Ciprian simionescu2 ani în urmă
Jalnic. Chiar si la pretul asta, te astepti ca aparatura sa functioneze in parametri decenti. Aerul conditionat nu functioneaza absolut deloc, ventilatorul din baie trebuie tinut inchis in permanenta ca nu scoata miros de canal, clanta de la usa a cedat foarte usor, fiind prinsa in doar 3 suburi dispuse total aiurea (asta pe langa faptul ca usa nu se inchidea daca nu era trantita), patura era arsa in mai multe locuri, iar in imobil este permanent un miros puternic de fum de tigara, lucru din cauza caruia tapetul de pe pereti incepe sa se dezlipeasca, lampa de pe noptiera era pusa la intamplare acolo, cea mai apropiata priza fiind pe peretele de langa, la 1 metru fata de podea, deci aproape neutilizabila.
Pe site-uri ti se garanteaza parcare gratuita, insa masinile pot fi parcate doar pe trotuarele de pe straduta respectiva, neexistand nici urma de parcare prin zona.
Singurul lucru multumitor este ca esti aproape de Parcul Central, in rest, lucruri facute de mantuiala.
Sara Gornic
Sara Gornic2 ani în urmă
Un loc dubios și deloc sigur. Ușa de la intrarea din camera era forțată, se vedea după crăpăturile tocului ușii. In zona și în clădire sunt persoane dubioase. Camerele murdare, nu s-a făcut curat înainte să ajungem, nici nu știu de când nu s-a mai făcut curat, pe cada de la baie era mucegai, nisip in sertarele de la noptiere, așternuturile nu erau schimbate, erau fire de par pe pat, iar cearșaful era pătat.
Nu este loc de parcare privat. Oamenii din zonă își lasă mașina aiurea, pe pietonala de lângă cazare.
Nu am rămas acolo, ne-am cerut banii înapoi, dar ne-am ales cu explicații fara sens, banii nu i-am primit. Am găsit un loc mai bun in alta zona.
Daniela Copaciu
Daniela Copaciu2 ani în urmă
Locatia centrala, chiar langa parcul central unde e expusa poarta sarutului. Nu e izolata fonic si nu ne-am odihnit corespunzator. In baie se simte puternic un miros de canalizare iar in camera a tutun.
George N (HomeMade Creation)
George N (HomeMade Creation)2 ani în urmă
Foarte neseriosi ! Am facut rezervare cu doua zile inainte si cand am ajuns la cazare nu au mai raspuns la telefon . Degeaba au mai multe locatii . Nu recomand 😡🤬😤
Natalia Domil
Natalia Domil2 ani în urmă
Jalnic! În baie plin de mucegai camere neaerisite, miros neplăcut, plin de praf... Ocoliți cât se poate de mult aceasta locație, înșelătorie pe față în poze arăta ok dar în realitate dezgustător.
Liliana Gafia Istrate
Liliana Gafia Istrate4 ani în urmă
Am fost cazati aici o noapte dar lasa de dorit curatenia de la baie .
Dusul era murdar si in chiuveta era fire de par uscate si lipite.
Perechea mea care era spaniol nici nu a atins nimic,
Imi pare rau daca zic ( cine cere sa platesti fara sa vezi ii o inselaciune .8 zile am fost pe 10 judete darnu am intilnit un lucru asa.Sintem o pereche ce venim din Spania dar sigur ca nu mai revi in acest loc .Lipseste persoana care trebuie sa te primeasca si nu ai lacine sa te plingi .
Imi pare rau ,nu mai revin si le zic la niste prieteni care tot timpul se cazeaza prin regiune sa nu aiba de gind sa puna piciorul intrun asemenea loc.
Imi cer scuze ptr ortografie.
Locații recomandate