/Gorj/Hostal

Hotel Story

nr., Bulevardul Ecaterina Teodoroiu 78, Târgu Jiu 210118, România

Hotel Story
Hostal
4.3
562 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27XJ+J3 Târgu Jiu, România
+40 371 100 006
hotelstory.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Flaviu Drigla
Flaviu Drigla2 ani în urmă
Hotelul are parcare proprie, camerele sun spatioase si curate. Restaurantul hotelului e spatios mancarea este gustoasa, portiile sunt mari si intreg personalul e foarte amabil.
Cristian Nada
Cristian Nada2 ani în urmă
Foarte frumoasa camera, mobilier nou, lenjerie curata, spațiu rezonabil în camera dar salteaua patului este extrem de tare, parca dormi pe lemn direct, nu am văzut în viata mea o saltea atât de tare. Exista lift panoramic, parcarea suficient de mare, micul dejun ok spre bun. Recomand cu excepția saltelei patului.
Robert Constantin
Robert Constantin2 ani în urmă
Camera si baia curate,aer conditionat pentru zilele calduroase.Micul dejun foarte bun si diversificat.
Marius Tipa
Marius Tipa2 ani în urmă
Plasat foarte bine. Patul usor incomod si aerul conditionat putin zgomotos, plasa de tantari de slaba calitate. Nu am stiut ca la receptie se gasesc aparate contra tantarilor, ar fi ajutat. Personal foarte amabil, locuri limitate in parcare. Una peste alta, recomand.
Anca Duta
Anca Duta2 ani în urmă
Atmosfera placuta,personal prietenos si amabil,insa trebuie lucrat la curatenie intrucat in cazul meu,asternutul era patat.Spatele meu a simtit de asemeni, arcurile saltelei.
Valentin Patrascu
Valentin Patrascu2 ani în urmă
Desi locatia este la un bulevard foarte circulat, la interior este foarte liniste. parcarea este suficient de mare si totodata prevazuta cu bariera si camere se supraveghere. Curatenia a fost exemplara, atat in spatiile comune cat si in camera. Micul dejun a fost la alegere din 3 variante cu ingrediente proaspete si foarte gustoase. In ceea ce priveste personalul, doar cuvinte de lauda.
Mihaela Isbasescu
Mihaela Isbasescu2 ani în urmă
Personalul este foarte prietenos, curatenie, mancare gustoasa la restaurantul hotelului, mic dejun gustos si variat, parcare mare.
Razvan Florea
Razvan Florea2 ani în urmă
Pozitie buna , parcare , camera curata, doar pernele sunt cam moi pentru mine , mic dejun bun . De revenit
Locații recomandate