/Gorj/Hostal

Hotel Brâncuși

Bulevardul Constantin Brâncuși, Târgu Jiu 210007, România

Hotel Brâncuși
Hostal
3.8
371 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27R9+HX Târgu Jiu, România
+40 769 250 418
hotelbrancusi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Marin Sărăcin
Marin Sărăcin2 ani în urmă
Peronal calificat curatenie ok
Alina Danau
Alina Danau4 ani în urmă
Am sarbatorit trecerea dintre ani la restaurant Brancusi! Nu mai fusesem, dar dezamagirea a fost foarte mare pentru ca a fost foarte frig in sala toata noaptea. Si nu exagerez deloc! Nu se putea sta la masa fara o haina groasa, decat daca veneai de la dans incalzit! Am fost dezamagita de acest aspect, nu vom reveni.
Marius Nitu
Marius Nitu4 ani în urmă
Jaleeeee, receptionera foarte amabila in rest ,daca il vezi cum arata pe afara iti dai seama cam la ce sa te astepti in interior. PLASTIC, si cand zic plastic o fac la modul serios. Camere din plastic alb cu albastru ,lenjerie rupta, in baie chitul de rosturi la gresie si faianta inexistent ,un dus de 50 cm patrati fara geam, fara perdea ,nimic. Mocheta pe jos arsa ,rupta ,murdara 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ O experienta pe care clar ,nu vreau sa o repet...
Isabela Kim
Isabela Kim4 ani în urmă
Un hotel obișnuit, nu iasă cu nimic în evidență, poate doar ca lumea îl știe ca aici se servește de ziua nationala fasolea cu carnati la care se inghesuie cei de la ajutorul social, nu de puține ori au rupt ușile de la intrare când au dat năvală la masa gratuita. Pe vremuri era hotelul partidului unic PCR, ulterior iau zis hotel PARC și în final lau botezat BRÂNCUŞI. Nu cred ca merita cinstea sa poarte acest nume!
Dragos Caragea
Dragos Caragea4 ani în urmă
Execrabil: murdar, ponosit, fără apă caldă, fără mic dejun! Incredibil că mai poate exista așa ceva la 30 de ani de la căderea comunismului. Dar a fost hotelul partidului (comunist), așa că probabil nu-i convine schimbarea de regim.
Stefania Ciopei
Stefania Ciopei5 ani în urmă
Personal amabil. Camerele din hotel nu sunt revonate de foarte mult timp. Prosoape si lenjeria de pat patate, masa subreda, tapitetia scaunelelor arata ca si cum a fost vizitata frecvent de pisici. Pe pereti + tavan este lambriu din PVC cu zone deteriorate. Nu recomand!
Lucian Galosi
Lucian Galosi5 ani în urmă
2 stele. Apa calda din cand in cand, mai putin dimineata. Pereti de plastic, telecomanda ploioasă. La geam se vede o schela si mortar pe jos . Asta la etajul I.
Foarte disperat trebuie să fii sa te cazezi aici.

Am sa revin la anu si sper sa fie altceva.
Alin Dărîngă
Alin Dărîngă5 ani în urmă
Camere cat de cat curate. Tamplarie veche din termopan cu geam care nu se inchide. Prosoape vechi. Privelistea nu era ( se vedea o gramada de moloz). Hotel vechi cu etajul doi in renovare. Nu recomand !
Locații recomandate