/Gorj/Hostal

Pensiunea Conacul Bunicilor 4 stele

Str. Principală nr 14 Sat Cernădia, comuna Baia de Fier, Jud Gorj, 217031, România

Pensiunea Conacul Bunicilor 4 stele
Hostal
4.6
200 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5PG7+G4 Cernădia, România
+40 741 969 915
conaculbunicilor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Razvan Cristea
Razvan Cristea2 ani în urmă
O locație frumoasă, liniștită și cochetă. Camere curate și spațioase. Mâncarea foarte bună și gustoasă. Recomand. Ca minusuri, nu prea sunt (cel puțin acum, în ianuarie) modalități de petrecere a timpului liber.
Cosmin Vajkovszki
Cosmin Vajkovszki2 ani în urmă
Devine un obicei pentru noi să petrecem timp la Conacul Bunicilor. Ne simțim răsfățați aici ca la bunici. Liniște, curte mare care ne permite o sumedenie de activități, acces facil la diverse trasee de drumeții montane sau trasee de mountain-biking, dacă e cer senin avem partea noapte de un cer plin de stele de parcă plutești prin ele ... și... o mâncare DELICIOASĂ!
Abia așteptăm să revenim!
Alex Groseanu
Alex Groseanu2 ani în urmă
Am petrecut 4 zile extraordinare la Conacul Bunicilor. Pensiunea este foarte bine poziționată în sensul în care este foarte aproape de multe atracții turistice: Peștera Polovragi (Peștera lui Zamolxe), Peștera Muierii, Mănăstirea Polovragi, Cheile Oltețului, Stațiunea Rânca și minunatul Trans-Alpina.
Apoi ar fi de remarcat faptul că pensiunea este foarte frumos decorată și oferă spații generoase atât în curtea de la intrare cât mai ales în spate unde sunt nenumărate locuri în care se pot desfășura multe activități atât pentru cei mici cât și pentru adulți. Livada din spate unde găsiți hamace și băncuțe unde vă puteți relaxa, dar este și suficient loc de joacă pentru copii. Și dacă a venit vorba de joacă, ei bine găsiți doi câine atât de blînzi și inteligenți încât pot fi parteneri de joacă atât pentru copii cât și pentru adulți. Kuno și Luna fac parte și completează farmecul locului.
Am avut demipensiune, mic dejun și cina. Preparatele servite au fost făcute în casă și au avut gust excepțional. Personalul îmbină perfect discreția, prezența și amabilitatea.
Proprietarii sunt excepționali, oameni calzi, și mereu dispuși să vă ofere tot ce aveți nevoie pentru un sejur excepțional.
Nu uitați să îi intrebați despre povestea acestui Conac. Veâi afla o poveste de viață emoționantă.
Dan Flucus
Dan Flucus2 ani în urmă
Am stat aici intre 6 si 8 august 2021.
Din momentul in care am intrat in camera am simtit un puternic miros de scurgere/ urina venind dinspre baie. Pe langa asta, au fost destul de multe alte lucruri care nu nu ne-au placut.

Sa incepem cu camera. Conform clasificarii de 4 margarete (data de nu stiu cine?!?) ma asteptam la ceva mai bun, insa covoarele si cuverturile de pe pat aratau destul de rau, mobilierul era simplist, pe alocuri demodat si fara atentie la detalii.
Aici, am bifat si cea mai mica baie pe care am avut-o vreodata intr-o camera de hotel/pensiune.

Vedetele pensiunii sunt 2 caini foarte draguti ce-i drept, insa omniprezenti. Faptul ca ii vedeam peste tot nu era o mare problema, insa ei efectiv traiau in interiorul pensiunii. Nu imi displac animalele, insa nu cred ca locul cainilor este pe presul din fata camerei unui turist.

Mancarea este destul de ok, insa nu este din produse traditionale asa cum se spune pe site "preparate cu produse din gospodărie". Ouale aveau stampila unitatii de productie.
O surpriza placuta a fost desertul: gogosi facute de doamna care se ocupa cu prepararea mancarii.

Deasemenea ne-a placut foarte mult gradina, terasa, faptul ca exista o tiroliana, masa de ping pong, slider cu apa si altele.
Anca Gheorghe
Anca Gheorghe2 ani în urmă
Contra:Camera de la mansarda unde am stat a fost destul de mica, baia minuscula, nu aveai loc o persoană in picioare, nu era antifonata deloc, auzeai persoanele din camerele alaturate si in soapta cand vorbeau. Saltele lasate si nu exista un dulap sa poți pune hainele sau valizele. Praful nu a fost șters adecvat si am gasit fire de par pe patura si in cada.
Pro:curtea frumoasa si spatioasa,destul de liniște, mancarea gustuoasa( dar nu exista meniu, ci doar ce se gătește in ziua respectiva) . Locatie buna.
Ionut Anghel
Ionut Anghel2 ani în urmă
Vorba din popor potrivit căreia “omul sfințește locul” își capătă substanța la pensiunea “Conacul bunicilor”.
Starea de bine, armonia si firescul vieții la țara te cuprind de cum intri in curte (până si deschisul porților are o anumită semnificație). Ești întâmpinat de doua doamne gospodine, extrem de amabile si bineînțeles de cei doi câini simpatici si dornici de joacă, Luna si Kunno.
Odată intrat in casă, afli din fotografiile frumos expuse, povestea emoționantă a acestei familii, dragostea pentru spațiul gorjean si, mai cu seama, dragostea pentru valorile naționale, pentru traiul autentic si grija față de semeni.
In spatele casei, se deschide raiul… o livadă cu pomi seculari, chaise-long-uri așezate ici-colo pe sub pruni pentru citit si pentru a “priza” aerul rural, hamace pentru cei mai leneși, tiroliana si un extraordinar tobogan de joaca cu apa încropit prin măiestria domnului Zernoveanu si sub atenta lui supraveghere.
Tot aici, pe terasa, se poate servi masa, mic dejun si cina. Mâncărurile sunt naturale, portii mari, cu mult peste ce poți înfuleca si așezate cu un bun gust gastronomic. Principiul de baza este mancare buna, naturală si suficientă ca la bunici la țara ssu dacă vreți ca la mama acasă. Vinul este ușor, de tihnă si un bun deschizător de taifas.
Familia Zernoveanu este de cele mai multe ori prezenta, atenta, sunt oameni eleganți, cu sugestii si idei turistice, deschiși pentru dialog însă in același timp discreți, fără a te simti in vreun fel înghesuit 😀
In ceea ce privește camerele, trebuie sa știi de la început unde vii, adică la țară. Dacă alergi după lux, terase zgomotoase, camere cu zeci de metri pătrați înseamnă ca ai venit total bezmetic.
Aici, camerele sunt curate, cochete, cu spații mici dar foarte bine gândite, băi cu cada, bine luminate si aerisite, cu prosoape si lenjerii de cea mai buna calitate si dotate corespunzator (flori decorative, uscător de par, geluri de duș, etc)
Întâmplarea a făcut ca unul dintre copii sa se simtă pentru câteva ore mai rău , iar in atare condiții, gazdele au fost atente si foarte pliabile pe cererile noastre. Mare lucru si de cele mai multe ori asta face diferența, sa știi sa te porți exemplar si cumsecade cu fiecare in parte.
Nu in ultimul rând, am remarcat grija si modul politicos de a sugera respectarea regulilor sanitare!
Ca amplasament, locația este in mijlocul obiectivelor turistice, dar departe de zgomotul cotidian: Ranca, Transalpina, Peștera Muierilor, Peștera Polovragi, Horezu, Targu-Jiu si obiectivele brâncușiene, Cheile Oltetului si Galbenului, s.a.
Va multimim si felicitări!
Vom reveni cu drag!
(din partea unui oaspete de altfel extrem de cârcotaș si pretențios)
Ramona Piperea
Ramona Piperea2 ani în urmă
O experienta minunata, un loc deosebit, cu atmosfera intima, personal amabil si mancare buna. Camerele sunt bine curatate si dezinfectate. Obiectivele turistice sunt situate in imediata apropiere (Pesterile Polovragi si Muierii, Cheile Oltetului si Galbenului, Transalpina, Horezu. Recomand!
Dinu fishing&travel
Dinu fishing&travel2 ani în urmă
Foarte mulțumit!
De la amabilitatea gazdelor, până la condițiile de cazare, locație, mâncare, și nu în ultimul rând curățenia impecabilă.
Am să revin cu mare drag!
Locații recomandate