/Cluj/Dentist

The Dentist

Bulevardul 21 Decembrie 1989 75, Cluj-Napoca 400124, România

The Dentist
Dentist
4.8
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG3+7F Cluj-Napoca, România
+40 740 362 885
thedentist-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei 4
Andrei 42 ani în urmă
Posibil cel mai tare cabinet stomatologic din zonă cu unul dintre cei mai șmecheri dentisti, dr Andrei Ceclan.

Efectiv am scapat de frica de dentisti si de ace dupa experienta petrecuta la The Dentist (inspirat nume btw) si asta venind de la unul care avea un mic santier in loc de dantura.
Raman recunoscator dr Andrei Ceclan si asistentelor, personal extrem de competent si grijuliu.

Programul e flexibil, preturile sunt chiar ok, modul de lucru impecabil, atmosfera si aparatura excelente si mai ales - rezultatele superbe. Schimba vieti, ce pot sa mai spun.

10/10 recomand!
Atena Faragalla
Atena Faragalla2 ani în urmă
Tot ce pot sa spun e ca frica mea in ceea ce priveste mersul la stomatolog a disparut o data cu experienta avuta in acest cabinet, iar acest lucru se datoreaza in totalitate personalului dedicat si primitor (in special dr. Ceclan Andrei, care se poarta cu foarte mare empatie fata de pacientii sai). Recomand!
Adriana Cardos
Adriana Cardos2 ani în urmă
Intotdeauna, o experiență foarte plăcută. Atenția la detalii, calmul și profesionalismul lui Andrei fac din mersul la dentist o adevarata plăcere. Fetița mea de 4 ani abia așteaptă sa îl viziteze pe prietenul ei, dentistul Andrei, din nou. Iar designul cabinetului e un mare plus.
Oana Feldrihan
Oana Feldrihan2 ani în urmă
Vorbind din perspectiva persoanei care toată viața a fugit cu teama de cabinetele stomatologice, pot spune ca odata ajunsa in cabinetul domnului Dr. Andrei Ceclan mi-am schimbat perceptia asupra 'mersului la dentist'.
Domnul Dr. Andrei Ceclan a reusit sa ma scape de fobia ce o aveam pentru stomatologi. Sunt foarte mulțumită atat de modul în care lucrează (cu grija, fără sa simt durere, comunicandu-mi cu rabdare toti pașii intervenției, stie sa explice tot ce se face, cere feedback... si tine cont de el) cat si de rezultatele obținute și de atmosfera prietenoasă și degajată pe care am găsit-o mereu la cabinetul dansului.
Din punct de vedere "administrativ", este flexibil la stabilirea programarilor ceea ce m-a ajutat foarte mult dat fiind ca eram in tara pentru scurt timp.
Un super doctor pe care il recomand cu toata increderea.
Amalia Crisan
Amalia Crisan2 ani în urmă
Recomand! Atat domnul doctor Vlad cat si asistenta au fost foarte amabili si totul a descurs foarte bine. Mi-a placut ca primesti mesaj cu o zi inaintea programarii, iar programarile se respecta, nu am asteptat deloc, am fost preluata fix cand aveam programarea. Voi reveni cu siguranta!
Lorena Molnar
Lorena Molnar2 ani în urmă
Am rămas plăcut surprinsă de tot ceea ce înseamnă "The Dentist" . Am întâlnit oameni cum rar mai întâlnești ,am fost tratată cu profesionalism,am întâlnit o ambianță cum rar mi-a fost dat să întâlnesc intr-un cabinet dentar,igienă ... tot ceea ce iți dorești poți găsii in acest cabinet dentar .Totul la superlativ! Domnul doctor Andrei mi-a redat din nou zâmbetul pe buze.Recomand cu toată inima!
Alexandru Stoicescu
Alexandru Stoicescu2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet dentar in care am fost, modern si primitor. Medicul stomatolog este foarte profesionist si atent, explica pasii pe care ii urmeaza. Restul echipei este la fel de profesionista si amabila cu pacientii. Fiecare vizita a fost placuta si lipsita de dureri in timpul lucrarii. Sunt extrem de multumit de serviciile lor si ii recomand cu incredere!
Iulia Toth
Iulia Toth2 ani în urmă
Primul cabinet și doctor care mi-a învins teama de stomatolog! Până acuma vizitele la dentist constau în frică, amânare și dezvoltare a mai multor probleme. Dr. Ceclan explică fiecare procedură în detaliu și te asigură că toate vor decurge conform planului. Pe lângă toate astea, atmosfera din cabinet este una plăcută și ești întâmpinat de oameni profesioniști cu zâmbetul pe buze. Recomand cu drag!
Locații recomandate