/Bucuresti/Doctor

Serviciul de Ambulanță București - Ilfov

Strada Mihai Eminescu 226, București, România

Serviciul de Ambulanță București - Ilfov
Doctor
2.6
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W8+78 București, România
+40 21 211 6480
sabif.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ionela Adescenco
Ionela Adescenco2 ani în urmă
Mai mare râsul, au ajuns părinții mei din Videle și salvarea tot nu a venit. Sunt deja 2 ore. Va bateti joc de noi? De ce mai plătim taxe și impozite dacă voi nu veniți atunci când ne este rău?
Edy G.
Edy G.2 ani în urmă
Incompetenta. Pacient cu AVC (accident vascular cerebral) a fost diagnosticat cu "criza de diabet" de catre asistenta de pe ambulanta.
Varul Sandel
Varul Sandel2 ani în urmă
Multumesc pentru promtitudinea cu care serviti pacienti,in doua rinduri cand am apela la serviciile dumneavoastra a trebuit sa astept 4-5 ore se pare ca doar acest "virus" va capteaza atentia.Multumesc 112 si sericiului AMBULANTA.Aveti grija de pacienti cu COVID.
Cristina Țugui
Cristina Țugui2 ani în urmă
Timpul de asteptare a fost lung insa echipajul de o mare omenie. Multumiri doamnei asistente Szilagi ( sper ca am scris corect numele) care a dat dovada de profesionalism, blandete si empatie!
Mihaela ciobanu
Mihaela ciobanu2 ani în urmă
Să vă fie rușine copil 6 ani varicelă febră 39.5 nu scădea am sună la 23.30 sa făcut 1:51 și mi-au spus că urgentează atât și nu a venit nimeni să vadă un copil plătim taxe degeaba 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Leo Og
Leo Og2 ani în urmă
Un serviciu mizer platit din banii nostri, astept o ambulanta de aproape cinci ore pacientul fiind o fetita de sapte ani….sa va fie rusine
A F
A F2 ani în urmă
o catastrofa totala. Parca i a adunat de pe strada si le zis ca sunt doctori.
Laryssa Georgiana
Laryssa Georgiana2 ani în urmă
Bataie de joc. Am sunat pe 18 noiembrie la dsp cu simptome covid 19 si au venit de la ambulanta pe 28 noiembrie dupa ce am sunat in fiecare zi ba la dsp ba la 112 sa trimita pe cineva sa ma testeze. Cei de la ambulanta nu au idee pe ce planeta se afla. M-au chemat in parcarea complexului de blocuri si in mijlocul acesteia mi-au prelevat probele in timp ce toata lumea se uita la noi, cu pretextul sa cobor eu ca sa nu mai urce ei. Sunt pacient suspect covid 19 ( pentru ca inca nu am primit rezultatul testului iar pentru asta trebuie sa insist din nou cu telefoane)de pe data de 18 noiembrie nu am iesit din casa de frica sa nu infectez si pe altii dar cei de la ambulanta au considerat ca e mai bine sa parasesc eu domiciliul si sa cobor eu decat sa urce ei. Joia trecuta, pe 19 noiembrie, nu puteam sa respir, simteam ca ma sufoc, si vomitam intr-una ... a sunat prietenul meu la 112 iar de la ambulanta i s-a raspuns "Noi nu avem ce sa ii facem, nu putem sa ii acordam primul ajutor, noi putem sa venit sa o luam si sa o ducem la spital sau puteti sa faceti si dvs asta daca aveti masina personala". Aceasta atitudine este anormala in perioada de pandemie si mai ales daca o persoana de 27 de ani perfect sanatoasa dar suspecta de coronavirus va suna sa va zica ca simte ca se sufoca, la o zi dupa ce am sunat la dsp sa anunt acelasi lucru. Bineinteles ca ambulanta nu a venit cu toate ca am asteptat-o. Cu asa bataie de joc cu care m-am intalnit in ultimele doua saptamani nu m-am intalnit niciodata in viata mea. O stea este mult prea mult dar este minimul pe care pot sa vi-l dau.
Locații recomandate