/Bucuresti/Doctor

Clinica ORL Sarafoleanu

Strada Locotenent Aviator Iuliu Tetrat 1, București, România

Clinica ORL Sarafoleanu
Doctor
3.2
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36V+JJ București, România
+40 743 126 363
csarafoleanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 12–18
Mirecuri: 12–18
Joi: 12–18
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Ianculescu
Mihaela Ianculescu2 ani în urmă
Neseriozitate, asta pot sa spun la adresa acestei clinici. Nu se tin de programari si nu raspund la tel. Am facut programare ieri pe 1 decembrie, am fost acolo si era inchis. Nici macar nu au raspuns la tel. Am venit de la Braila special pt acest lucru . Ce pot sa mai zic?!
Victor dragusin
Victor dragusin2 ani în urmă
Dl dr Dorin Sarafoleanu este o mare dezamăgire pentru mine. Deloc comunicativ, superficial, ghidat doar de interesul material. Păcat ca P
Elena Brisiuc
Elena Brisiuc2 ani în urmă
Domnul profesor Codruț Sarafoleanu un medic si un om de o calitate cum rar întâlnești.
Adrian Dumitrescu
Adrian Dumitrescu2 ani în urmă
Experienta serviciilor din clinica sarafoleanu mi-a lăsat un gust amar.Mai precis nu credeam ca in anul 2021 in Romania se pot intampla asemenea lucruri intr-o clinica particulară unde mai si plătești pentru consultație.
Sa dam curs evenimentelor.
M-am programat ca orice om cu bun simt telefonic pentru consultație.
Sosesc cu o jumătate de oră înainte de oră programată si normal am acces in holul de așteptare cu zece minute înainte de oră programată.
In timpul acesta ( de 10 minute)mi se da sa completez 2 chestionare si o declaratie pe proprie raspundere care imi facilitau intrarea la marele profesor.
Ce m-a frapat a fost declarația pe proprie raspundere in care eram de acord ca am inteles cele explicate de marele profesor. Dar eu nici nu intrasem la consultație, va vine sa credeti!?
Cand am întrebat de ce sa completez atunci formularul, mi s-a explicat ca in felul acesta castigam timp !?
Un alt aspect, eu aveam programare la ora 14 și intru la acelasi mare profesor la ora14 si 20 minute. Între oră 14 și 14 și 20 minute au mai intrat 3 persoane pentru consultații.
Intrând în sfârșit in cabinet pentru consultație mi-am dăt seama de ce se intampla aceste lucruri. Aveam in fata o persoana plictisita de meseria care o practica si interesata cum sa scape cat mai repede de cel care mai si plateste pentru consultatie. Si nu putin, in cazul meu 300 lei pentru 5 minute de asa zisa consultație. Modul cum vorbea si se manifesta lasa de inteles ca marele dorin sarafoleanu ,LA ACEST MOMENT
,este interesat numai de bani, nu si de necesitatile pacientului.
Nu va recomand aceasta clinica, in special ACEST mare profesor dorin sarafoleanu!!!!
Sa auzim numai de bine !
Andreea gherghel
Andreea gherghel4 ani în urmă
Regret decizia de a merge la o consultatie la dnul doctor Dorin Sarafoleanu, o alegere gresita, facuta dupa principiul 'notorietatea presupune profesionalism si experienta'. Nu mi-a oferit nicio solutie la problema cu care venisem, iar la endoscopia pe care mi-a facut-o mai mult fortat, fara sa-mi ceara acordul (avand in vedere ca nu era inclusa in consultatia de 280 ron si avea cost suplimentar de 150 ron), m-a schingiut de-a dreptul de am crezut ca mi-a rupt nasul. Iar rezultatul..surpriza! Dumnealui a zis ca nici dupa endoscopie nu se poate pronunta si m-a trimis la Regina Maria sa mai platesc inca 800 ron si pentru un tomograf, pe langa cei 450 ron deja dati, doar pentru un diagnostic pe care-l stiam deja. Rezultatul= bani multi aruncati degeaba din cauza unei false notorietati, problema nerezolvata, neprofesionalism prin modul incrancenat in care mi s-a vorbit si mi s-a efectuat, brutal, endoscopia. Invatatura: la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, iar limita de varsta prevazuta pentru practicarea unei meserii nu e stabilita degeaba!!
Adrian Dumitrescu
Adrian Dumitrescu4 ani în urmă
Pe scurt: totul e pe repede inainte. Se plateste totul la pret intreg, chiar si consultatia de control post-operatorie. Prea multi clienti/pacienti dauneaza actului medical. Nu ma indoiesc ca dl. doctor Sarafoleanu jr. e un profesionist desavarsit, dar, din dorinta de a bifa cat mai multe consultatii si operatii, incepe sa neglijeze pacientii si reusita operatiilor. Dezamagitor, pentru o consultatie si operatie pentru care am asteptat 4 luni...
Apostol Teodor
Apostol Teodor2 ani în urmă
Exceptional. Curățenie, personal bine pregătit și amabil. Recomand cu încredere
Cristi Nagit
Cristi Nagit2 ani în urmă
Un batranel cu reminiscente comuniste. In afara faptului ca mi-a gresit complet diagnosticul, mi-a mai facut si cateva investigatii inutile pentru care nu mi-a cerut acordul. Totodata nu accepta niciun dialog care nu coincide cu punctul lui de vedere si are un tupeu incredibil pentru un medic care incearca sa nimereasca un diagnostic pe banii altora (si nu sunt putini). Recomand cu caldura sa evitati cabinetul respectiv si sa mergeti in alta parte, unde medicilor chiar le pasa de meseria lor si de pacienti (este greu de gasit, dar va asigur ca exista - nu le dau numele pentru a nu crede ca le fac reclama).
Locații recomandate