/Bucuresti/Doctor

Cabinet Doctor Ion Ionuț Adrian

Calea Giulești 3-5, București, România

Doctor
4.8
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3X6+X4 București, România
+40 21 316 1278
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena
Elena2 ani în urmă
Experienta mea a fost socant de negativa.Am mers cu incredere ca m-ar putea ajuta, fiind specialist in aceasta boala(endometrioza),si m-am ales cu 20 de milioane mai putin, consultatie si rmn, cheltuiti aiurea.Mi s -a spus doar nu stiu, nu-mi explic,am fost luata in bataie de joc desi simptomele mele sunt si au fost de mult timp relevante ptr aceasta boala. Am primit la mari insistente din partea mea,scris , o indicatie de RMN CU SUBSTANTA DE CONTRAST. Am aflat ulterior ca desi m-a ajutat la descoperirea unei endometrioze avansate, cu focare si leziuni, nu e protocolul indicat ptr o asemenea boala. Interpretarea nu a mai venit niciodata precum nici un alt raspuns.
Gabriela Nastase
Gabriela Nastase2 ani în urmă
Cel mai bun medic si un om deosebit!
Cristina Spilcea
Cristina Spilcea3 ani în urmă
Am avut o interventie laparoscopica la dl dr Ion Ionut pentru un fibrom de 10 cm si am fost foarte multumita atat de dansul cat si de echipa Medicover. Recomand cu incredere. Este un medic foarte bun.
Oana Visoiu
Oana Visoiu4 ani în urmă
Un medic extraordinar din toate punctele de vedere, atat profesional, cat si uman, nu exista adjective suficiente sa-l descriu...un model de urmat si pentru altii. Acum il puteti gasi doar la Spitalul Medicover, unde standardele sunt la inaltimea profesionistilor din echipa.
Ioana Cucuian
Ioana Cucuian2 ani în urmă
Un medic profesionist și un om de excepție! Extrem de sigur pe dansul, comunicativ, dornic sa găsească cea mai buna soluție pentru pacient.Un medic care face cinste profesiei și în care poți sa ai încredere deplina. Asistentele dânsului foarte bine pregătite profesional si empatice. O echipa minunata! Sa va tina Dumnezeu sănătoși!
Mihai vlad
Mihai vlad2 ani în urmă
Extraordinar !!!! Un om, medic cum rar intalnesti.
MIHAELA RUXANA NEACȘA
MIHAELA RUXANA NEACȘA2 ani în urmă
Acum 11 ani, mi-a salvat viata, fiind intr-o situatie critica Am nascut prematur, cu hemoragie puternica.Puiul meu traieste datorita interventiei profesioniste de care a dat dovada. Un inger de om!
Ionela Tita
Ionela Tita2 ani în urmă
Dl doctor este foarte calm si cald, nu te face sa te simti stanjenita nici macar un moment. Iti explica orice nelamurire ai si merita tot respectul.
Locații recomandate