/Bucuresti/Doctor

Colegiul Medicilor din România

Strada Pictor Alexandru Romano nr. 14, București 023965, România

Colegiul Medicilor din România
Doctor
3.4
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P7+3V București, România
+40 21 413 8800
cmr.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laur Laurentiu
Laur Laurentiu2 ani în urmă
Își apăra “medicii” de malpraxis
Cristina B
Cristina B4 ani în urmă
O institutie ineficienta, cu o birocratie socant de complexa si nenecesara, care mai multe pune bete in roate decat ajuta. La departamentul acreditari si avizari, "lucreaza" 6 persoane dintre care 4-5 muta hartii dintr-un birou in altul. O experienta neplacuta!!
Gabriel Rusu
Gabriel Rusu4 ani în urmă
O experienta neplacută. Personalul angajat aici ffff putin amabil. M-au tratat ca pe un vierme...( pe banii mei, le platesc 600 ron pe an ).Nu m-au lasat sa fac nici o copie xerox. Medicii din comisi infatuati, neprofesionisti, dornici doar sa ia banii reprezentand alocatia de sedintă. Pot da nume si cazuri concrete.
Irina Manea
Irina Manea4 ani în urmă
Dezinteres pentru apel popular..Cu toate acestea au dat lovitura de gratie medicilor - intrebare din locația satanică Greci si Slatina,Steaua,unde urmează sa merg sa va arăt ce pot face stafiile rele ...
GEORGETA IORGA
GEORGETA IORGA5 ani în urmă
Nu am rezolvat nimic deoarece eu am mers la "COLEGIUK MEDICILIOR DIN ROMÂNIA" deoarece nu mai am încredere în MEDICII DIN BUCUREȘTI, DEOARECE TOȚI MEDICII CARE M-AU TRATAT ÎN PERIOADA 2007-2019, MI-AU PRESCRIS REȚETE CU MEDICAMENTE PENTRU DOUĂ DIAGNOSTICE GRAVE : DEPRESIE BIPOLARA ȘI SDINDROM SCHIZOFRENIC, MEDICAMENTE CARE MĂ TRANSFORMASERA ÎNTR-O LEGUMĂ ȘI DIN CAUZA CĂRORA MĂ ȘI INGRASASEM ȘI MĂ UMFLASEM. RECOMAND TUTUROR PERSOANELOR CARE SUFERĂ DE DEPRESIE, SĂ IA LEGĂTURA CU MINE, PENTRU A LE RECOMANDA O DOCTORATA FOARTE BUNĂ.
Miky Sandu
Miky Sandu6 ani în urmă
O cloaca de boi si vaci care trateaza poporul roman ca pe sclavi. Vor legea vaccinarii pe repede inainte. Ma gandesc ca Big Pharma v-a mai promis de o ciosvarta. Auzi tu vor ca acordul sa fie prezumat. Pai ce mai ramane bai cloaca de jegosi ce sunteti sa ma prindeti pe strada si sa-mi luati organele cu acordul vostru prezumat. Si curcile rad de exprimarea asta, slugilor ce sunteti.
Catalin Duma
Catalin Duma2 ani în urmă
O institutie comunista care trebuie sa dispara cat mai rapid.
Ioana Coman Info
Ioana Coman Info2 ani în urmă
Niste sponsorizați Pharma cu aere de medici, fara coloana vertebrala.
Locații recomandate