/Bucuresti/Doctor

DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ ILFOV

Strada Aviator Popișteanu Av., 46, București 012095, România

DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ ILFOV
Doctor
2.1
293 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3C4+WJ București, România
+40 21 224 4596
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Burcea
Ionut Burcea2 ani în urmă
Din păcate o stea este mult prea mult pentru aceasta instituție, oamenii de aici sunt agresivi, nu cunosc procedurile, nu răspund la telefon. Practic nu și pot dovedi existența și banii care se scurg de la bugetul de stat către aceștia.

Sper că aceste mesaje de aici sa fie văzute de către instituția responsabila de DSP.
Mariana Radu
Mariana Radu2 ani în urmă
O instituție care nu valorează nimic...I ma chinui sa nu folosesc cuvinte urate...existați doar ca să cheltuiți banii de la buget....cu. E posibil ca în vreme de pandemie sa nu răspundeți la telefon și sa va pastratj programul ordinar pana la 14.30?😡😡😡 va doresc sa ajungeți cu toții sa lucrați în privat ca să vedeți acolo ce înseamnă munca și respectarea programului 😡😡😡😡
Diana Dragomirescu
Diana Dragomirescu2 ani în urmă
O institutie care este fix degeaba. Am facut testele antigen pt covid acum mai bine de 24h si in continuare nu figuram in baza de date DSP. Dupa indelungi verificari la clinica unde ni s-a pus la dispozitie dovada trimiterii rezultatelor negative catre DSP si dupa indelungi discutii cu operatorii DSP concluzia este : da, ne cerem scuze, ati facut testele degeaba ca pana le bagam noi in sistem expira cele 48h de valabilitate. Concluzia: platesti 400 de lei pe niste teste fix degeaba,nu poti genera nimic pe baza lor pentru ca cei de la dsp nu au bunul simt sa introduca niste date intr un sistem.
Andreea Pantilie
Andreea Pantilie2 ani în urmă
Tara nimanui!!! De 4 zile dau email-uri ptr a intra in posesia unei decizii de carantinare, ptr ca la cat de destepti sunt au trimis doar ptr o persoana din familie, nu ptr toti. Tor de 4 zile sun in continuu si ba operatorii sunt ocupati ba stau cate 3 ore in apel si nu raspunde nimeni. Cum dovedesc eu la serviciu statul acasa ???? Chiar nimeni nu se sesizeaza??
Mihaela M
Mihaela M2 ani în urmă
Am sunt astazi, 08.02.2022 timp de 5 ore la DSP Ilfov, pentru primi Fisa de izolare necesara eliberarii de catre medicul de familie a Concediului medical. Am reusit sa vorbesc cu 4 operatori: 2 operatori nu stiau ca este exista Fisa de izolare, unul mi-a spus ca nu este necesara, facand referire la Ordinul 190/28.02.2022, fara a cunoaste prevederile din respectiva lege, iar al patrulea operator mi-a inchis pur si simplu.
RUSINE!!!
Adrian Sandu
Adrian Sandu2 ani în urmă
DSP ilfov = sa te feresti si sa fugi! Nici macar o stea nu merita.

Dupa 7 zile de la testul pozitiv PCR transmis catre DSP ilfov nu a sunat nimeni pentru decizia de carantinare. Nu raspunde nimeni la telefon, mai rau daca primesti mesajul ca toti operatorii sunt ocupati ti se inchide telefonul in nas si trebuie reluat apelul ???!!!
Laura Lungu
Laura Lungu2 ani în urmă
Aș vrea să poată fi posibilă acordarea unei note negative pentru această instituție. Nu răspund la telefon decât după zeci de apeluri. Operatorii sunt de o nesimțire ieșită din comun, ajungând inclusiv la a închide convorbirea pe neașteptat fără motiv (oare din plictiseală?) și fără vreo concluzie finală pe care să o comunice adecvat.
Valentina Vatafu
Valentina Vatafu2 ani în urmă
Dacă puteam la dădeam un sfert de stea, poate nici pe aia. Maine ies din carantina si eu inca nu am decizia de carantinare si nu îmi răspunde nimeni la telefon sau mail-uri. Minunat!
Locații recomandate