/Bucuresti/Doctor

Docbook - Programare la doctor

Șoseaua București-Ploiești nr. 73 – 81, București, România

Docbook - Programare la doctor
Doctor
3
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G33J+W5 București, România
+40 21 9619
docbook.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Felicia
Felicia2 ani în urmă
Aplicatie care nu face public review-urile negative, nu ai cum sa stii ca pacient de calitatea medicala de care ai parte
Ruxandra Goicea
Ruxandra Goicea2 ani în urmă
Am facut o programare prin aceasta platforma acum 3 saptamani, pentru o consultatie in data de 07.12.2021, in clinica Sanador. Am sunat acum pentru confirmare la Sanador, unde aveam programarea "activa" si... aceasta programare nu exista la ei in sistem...
Oana M
Oana M2 ani în urmă
Am folosit platforma pentru 4 programări până acum și mă declar mulțumită, este mult mai ușor să îți faci o programare prin Docbook decât să suni la x clinici pentru a afla datele disponibile pentru un consult.

O singură dată am avut o experiență neplăcută. Clinica mi-a anulat programarea deoarece nu își sincronizau programările cu platforma, dar mi-am găsit repede alt doctor.
Oana Hudac
Oana Hudac2 ani în urmă
3 programari am facut pana acum prin intermediul platformei. De fiecare data totul a fost ok.
Alina Delcaru
Alina Delcaru5 ani în urmă
Scriu acest review din receptia clinicii la care credeam ca am programare, insa descopar ca programarea nu a fost inregistrata... dupa ce am asteptat cu sufletul la gura sa vin si mi-am modelat programul intregii zile pentru aceasta programare.
Programarea era facuta prin intermediul aplicatiei. Nu pot sa descriu cat este de frustrant!
Mike Boy
Mike Boy5 ani în urmă
O aplicatie usor de utilizat si foarte utila, totul a decurs foarte bine si nu am fost nevoit sa astept minute in sir la telefon pentru a reusi sa imi fac o programare la medic. Multumesc! Voi folosi apicatia de cate ori voi avea nevoie la medic. O recomand
Amma top
Amma top2 ani în urmă
Am evaluat cu 1 stea ptr ca nu am avut la dispozitie 0 stele sau stele cu minus. Experienta cu acesta platforma si personalul care o administreaza este incalificabila. Dupa o programare confirmata in 10 feb 2021, in ziua programarii suntem anuntati ca stimatul domn doctor nu mai este disponibil. Refacem telefonic programarea, peste 8 zile, primim un pret, se confirma programarea si pretul, iar cu o zi inainte de efectuarea consultatiei suntem anuntati de catre clinica respectiva ca ora nu mai poate fi respectata de catre ei...iar pretul initial primit si confirmat este majorat cu....50%.
Sunam in call center sa reclamam situatia, ni se confirma din nou pretul initial, primim asigurari ca de va discuta cu clinica si ca vom fi resunati (toate intamplandu se in ziua programarii) si.....tacere maxima.
Daca acesta inseamna respectul aratat fata de clienti, atat ai celor care administreaza platforma cat si al clinicilor (private) cu care colaboreaza nu ne ramane decat SA NU MAI APELAM NICIODATA LA SERVICIILE ACESTORA.
RUSINE Docbook, rusine RMN DIAGNOSTICA!!!!!
Costina stoica
Costina stoica2 ani în urmă
Nu este în regula deloc platforma,programarea mea la Sanador a fost amânată pentru ca nu a coincis cu informațiile reale.Am facut o programare pentru endoscopie si colonscopie cu sedare ,iar când am sunat la Sanador eram programata doar pentru endoscopie.Am venit în București din Galați, ca să aflu ca ca programarea mea s-a amanat pentru o alta data, doar pentru ca cei de la Docbook nu au specificat toate informațiile pentru ambele investigații. Sunt plătiți degeaba , doar ca să transmită informatii si programari eronate.Timp si bani pierduți pe drum pana în București, dar pentru ca unii nu își fac treaba pana la cap.😡
Locații recomandate