/Bucuresti/Doctor

Centrul Medical Prof. Dr. Nedelcu Ioan

Strada Veronica Micle 15, București, România

Centrul Medical Prof. Dr. Nedelcu Ioan
Doctor
2.6
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32H+7J București, România
+40 722 553 734
drnedelcuioan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Angelica Prodan
Angelica Prodan2 ani în urmă
E ok , vorbește te asculta , te sfătuiește e un medic ok
La cati medici dermatologi am fost dânsul mia zis din star diagnosticul....
Rox MV
Rox MV3 ani în urmă
Cel mai afacerist și escroc!
Nu merita titlu de profesoar sau de medic! Nu merita sa ii calce nimeni pragul pentru consultații, de fapt el nu face consult cu pacientul, face business cu produsele lui sau pe aparatura. Produsele care le găsiți la doua case mai sus de cabinet, se găsesc și în farmacia bebe tei la un preț accesibil fata de cel dublu 😉.
Diagnostice greșite, tratamente greșite, tot ce recomanda, recomanda doar "prin relațiile lui"!
P.S : Nu recomand sub nicio forma acest tip de bișnițar!
Lavi Lavi
Lavi Lavi3 ani în urmă
Eu sufăr de cuperoză, am fost pe la dânsul și nu recomand. Pe lângă faptul că mi-a recomandat o sacoșă de medicamente și creme, fără să-mi recomande analize in prealabil, am dat o grămadă de bani și degeaba. Am urmat tratamentul 3 luni și nu am vazut îmbunătățire pe tenul meu.
Mihai
Mihai4 ani în urmă
Inca-mi mai amintesc de acest doctor de acum multi ani de cand i-am pasit in cabinet.
A fost un moment in care a uitat sa inchida usa unde era si l-am putut auzi cum se certa ca la mahala cu furnizorul recipientelor pentru creme pe motiv de pret si conditii de import, cat si nitel mai tarziu pe o tema similara legata de cum sa ii vina mai multi pacienti.
Nimic surprinzator legat de ultima parte intrucat multi medici isi promoveaza unul altuia cabinetele private .
Cred ca e de prisos sa adaug ca e un bun om de marketing care foloseste tehnicile de manipulare clasice care se pot regasi in orice carte de management si care din pacate se aplica perfect persoanelor vulnerabile intr-un anumit moment al vietii lor.
A ajuns sa fie recunoscut, si-a facut o afacere, psihologic stie sa vorbeasca frumos si sa convinga (asemenea unui vanzator sau unui sarlatan), dar marele lui scop in viata nu este atat de mult sa te ajute, pe cat mai mult sa-ti vanda creme si tratamente si sa te tina captiv cat mai mult timp posibil pentru a-si mari veniturile.
O buna analogie sunt avocatii de renume care desi ar putea sa te ajute sa iti rezolvi cazul mai repede, prefera sa taraganeze situatia pentru a incasa mai mult.
Ca nivel profesional nu am niciun dubiu ca poseda toata paleta de cunostinte necesare, doar ca orientarea lui este spre bani, nu spre pacient.
Prefer un doctor tanar, entuziast sau unul batran care mai are putin pana la pensie si nu cauta imbogatirea decat persoanele de renume precum subsemnatul.
Cristina
Cristina4 ani în urmă
In urma insistentelor unor cunoscuti ce pretindeau ca este un dr. foarte bun, am ajuns in cabinetul dumnealui pentru a urma sa imi programez o dermatoscopie si pentru a cere niste sfaturi privind roseata tenului. Am primit o sacosa plina de creme si geluri de la firma dumnealui, foarte scumpe, nu pentru niste produse cosmetice, ci raportate la calitatea acestora. Vreau sa mentionez ca nicio secunda nu m-a intrebat ce tip de ten am, iar solutia lui nu a facut decat sa-mi creeze mai mult sebum pe tenul meu deja usor gras. Totodata, in lipsa oricarui tip de analize, acesta mi-a prescris 3 luni de vitamina B complex, DE DOUA ORI PE ZI, una inainte de culcare - nu mai trebuie sa mentionez cat de greu adormeam si cat de grav a fost pentru mine sa iau atat de multe vitamine pe zi, m-am ingrasat 10 kg intr-o luna si putin. Am interupt tratamentul si mi-am ales singura ulterior produse cosmetice in functie de nevoile tenului meu, care au si dat rezultate in mai putin de 2 saptamani.

Sunt multe de spus despre aceasta clinica.. preturile lor sunt prea mari pentru un serviciu atat de slab, doamna de la receptie nu este doar nepoliticooasa, dar nici nu stie pe ce lume traieste si ce programari face, iar faptul ca in 2019 nu pot plati cu cardul mi se pare josnic, dar .. cum altfel ar mai fenta anumite taxe, corect?
De curatenia din incaperi, nici nu mai vorbesc, praful este la el acasa..

Oricum, oribila experienta, nu mai revin si nu l-as recomanda in viata mea nimanui, din contra.
Dragos
Dragos4 ani în urmă
Am făcut un tratament pentru acnee la el și nu a făcut nimic. O rețetă foarte lunga și aceeași pentru toată lumea. Daca vreți să pierdeți banii mergeți la el. Am dat 4000 de lei și nu a schimbat nimic . Led nu face nimic și nici minunile pe care le lauda el. Este doar un medic bătrân care vrea sa ia câți mai multi bani păcălind lumea. Un exemplu din lista lui de servicii: pentru 300 de lei îți calculează speranța de viață. Este atât de arogant încât în titlul prezentării lui menționează că a fost șef al academiei de dermatologie. Preturile sunt exagerat de mari și tratamentul nu este bun.
Mara Necula
Mara Necula2 ani în urmă
Domnul "profesor" dr , mi-a dat timp de 2 ani tratamentul gresit pentru sclerodermie locala. Acum am alte probleme de sanatate din cauza acelui tratament. Imunitatea mea e la pamant, probleme cu glanda, de la 59kg, am ajuns la 50kg . Nu merita titlul de Profesor Doctor, nu merita sa mai profeseze.
Daca vreti sa nu va distruga sanatatea, nu merge la acest doctor.
Sanatate!
Madalina Satran
Madalina Satran2 ani în urmă
Diagnostic gresit pt fetita mea, urmat de 6 luni de dezamăgire datorită confirmării cu vitiligo. La un consult in aceasta saptamana, la alt doctor a reieșit că nici vorbă de vitiligo..Bv dl "profesor"
Locații recomandate