/Bucuresti/Doctor

Institutul Dermato - estetic Dr.Irinel Nedelcu

Calea Plevnei 82, București 030167, România

Institutul Dermato - estetic Dr.Irinel Nedelcu
Doctor
3.9
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PH+XF București, România
+40 722 870 777
institutuldermatoestetic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana calota
Mariana calota2 ani în urmă
LA MULTI ANI domnule doctor Nedelcu Irinel!
La multi ani frumosi si impliniti, cu multe motive de bucurie, experiente deosebite, emotii pozitive si frumoase aduceri aminte!
Zile pline de acele lucruri mici si mari care sa va faca fiecare zi minunata!
Este inca o data o ocazie sa va MULTUMESC pentru profesionalismul, firescul, naturaletea si eleganta dvs!
Succes in tot ce v-ati propus!
Roxana Spataru
Roxana Spataru2 ani în urmă
Cuvantul care caracterizeaza experienta de 3 ani (tratament scalp) cu aceasta clinica, Dr. Nedelcu Irinel, este "superficialitate". Nu am vazut nicio imbunatatire, dimpotriva. In urma unei acutizari a conditiei dermatologice, mi-au fost recomandate analize de sange pentru a identifica cauza. Cand am revenit la control, am fost surprinsa sa aflu ca pentru cateva dintre ele am primit indicatii eronate cu privire la conditiile efectuarii. Asadar, a trebuit sa le refac, alti bani cheltuiti degeaba.

Raspuns pt comentariul primit la aceasta recenzie:

In timp ce as putea sa inteleg ca pentru unele conditii medicale exista posibilitatea sa nu aiba loc un progres, nici macar stabilizare (desi, tratamentul a fost urmat in mod consecvent si a fost cel recomandat) , mi se pare absolut inadmisibil sa primesc indicatii initiale eronate pentru efectuarea analizelor ( indicatii scrise pe recomandare).Aceste analize nu sunt chiar ieftine si am fost nevoita sa platesc de 2 ori pentru ele, primele rezultate fiind neconcludente. In plus, le facem pentru a afla informatii in timp util despre starea de sanatate.

Alte aspecte ce ar trebui mentionate: lipsa de empatie din partea dl. Dr. Nedelcu Irinel; consultatii in graba; in majoritatea cazurilor, timpul de asteptare pana la intrarea in cabinet a fost de 40 de minute.
Luv4everhutch
Luv4everhutch2 ani în urmă
(Tradus de Google) Dacă doriți să pierdeți bani și timp, acesta este locul dvs. în cazul în care aveți o problemă cu pierderea părului. Celebrul doctor este politicos, dar nu vrea să împărtășească prea multe detalii despre conținutul procedurii pe care o face pe părul tău. Feriți-vă de dezechilibrul hormonal în urma tratamentului sugerat.

(Original)
If you want to waste money and time, that's the place for you in case you have a hairloss issue. The famous doctor is polite but does not want to share too many details about the content of the procedure he does on your hair. Beware of hormonal imbalance following the treatment suggested.
Lexy Blue
Lexy Blue4 ani în urmă
Alex Tapardea
Alex Tapardea4 ani în urmă
Kriogen K
Kriogen K5 ani în urmă
Cel mai bun medic pentru implant de par si dermatolog. Mergeți cu încredere maxima!
Ioan Tincoca
Ioan Tincoca6 ani în urmă
Dotari la standarde europene, echipa de profesionisti. Ii recomand!
Ionut Angan
Ionut Angan2 ani în urmă
Locații recomandate