/Bucuresti/Doctor

Cabinet Pediatric Dr. Stanciu Adrian

Strada Bârza 13, București 077160, România

Cabinet Pediatric Dr. Stanciu Adrian
Doctor
4.4
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94MM+VJ București, România
+40 724 579 372
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Cabinet Pediatric Dr. Stanciu Adrian
Luni: 15–19
Marți: 15–19
Mirecuri: Închis
Joi: 15–19
Vineri: 15–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Radu
Mihai Radu2 ani în urmă
Fiind prima oara când mergeam, am întârziat 3 minute, am identificat greu localizarea. Am așteptat peste 30 de minute în strada ca să ne comunice după 30 de minute ca nu ne primește căci am întârziat. Oamenii așteaptă în strada peste 30 de minute, noi dacă am întârziat 3 nu am mai fost primiți. Nu faceți greșeală sa va programați. Citesc de medic, eu nu cred ca un medic care lucrează cu copii este normal sa refuze sa primeasca un copil care are nevoie de ajutor medical pentru ca părinții au întârziat 3 minute. Plus ca nu vad relevanta întârzierii în condițiile oricum care timpul de așteptare cu programare este de 30 de minute. Este rușinos!
Adrian Popa
Adrian Popa2 ani în urmă
Pentru copilul/copii vostru/vostri nu va doriti un pediatru care sa aloce mai mult de 5-10 minute pentru analiza sa/lor si a istoricului medical al copilului/copiilor?
Acceptati, ca si in comunism, procedura impusa de a face programari, sunand ca disperatii saptamani/luni de zile fara ca asistenta/secretara/receptionista sau ce Dumnezeu o fi femeia aceea, posesoare a unui sictir rar intalnit, sa aiba bunul simt sa raspunda la telefon desi cu 10 secunde inainte LA ACELASI TELEFON suna ocupat?
Acest magnific doctor v-a externat vreodata copilul de doar 2,5 ani din Marie Curie fara a fi refacut sau cu analizele incomplete sau fara o banala radiografie pulmonara in plin sezon al virozelor?
Acum copilul meu este internat de urgenta, musai in alt spital, dupa 5 zile de la externarea de catre ilustrul doctor, avand afectiuni pulmonare!
Ma rog la Dumnezeu sa se recupereze fara reminiscente si urmeaza sa il anunt pe magnificul doctor de lansarea oficiala a acuzatiei de malpraxis!
Laura Valentina
Laura Valentina2 ani în urmă
Cel mai bun medic,nici nu exista cuvinte sa l pot descrie...o minune de om si medic de nota o mieeeee. Va multumesc d nul dr pt tot!!!❤❤❤
Florina brighila
Florina brighila2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită deoarece tratam copilul de răceală si d-nul dr. a diagnosticat o cu rinita alergică si in 3 zile nu ia mai curs nasul de loc.
Mulțumesc frumos
Popescu Tiberiu
Popescu Tiberiu3 ani în urmă
Din 150 de apeluri formate la programări, intr o ora , de vreo 4 ori am prins linia liberă, dar niciodată s a obosit cineva sa raspunda la telefonul acela. Este deja lipsa de respect, bătaie de joc sau cum vreti sa ii spuneti. O fii doctorul vreun ''semizeu'' cum ii spuneti, dar il strica anturajul, are mari probleme cu administrarea si o sa piardă multi clienti in acest fel. Păcat.
Bunnies Channel
Bunnies Channel2 ani în urmă
Mai nou cer si test “covrig” pentru copii… veneam la dansul pt ca am crezut ca este un “alt fel de medic” dar se pare ca si el crede in toata mizeria asta deci nu mai am ce cauta la dansul. Dupa ce ca tratamentul dansului nu a dar roade si merg din nou la el pt un alt tratament pentru copil acum ma pune sa platesc si test covrig plus ca daca mizeria de test iese pozitiva mai sunt tinut si in casa de catre statul asta smecher 2 saptamani in carantina… si cine imi asigura mancarea domnul doctor? Si stau si 4 saptamani fara mancare dar tratamentul va da roade sau din nou pierd timp bani test covrig si stau si in casa sechestrat 2 saptamani???? O mizerie domnule doctor… hotie.. toti o apa si un pamant
Ioana Manea
Ioana Manea2 ani în urmă
Un medic extraordinar, are nevoie decat de 5 min ca sa si dea seama despre ce este vorba si aici isi spune cuvantul experienta, cunostintele si sutele sau miile de cazuri intalnite si tratate in spital. Nu exista in tara un medic pediatru mai bun. Imi pare rau pt cei care sunteti dezamagiti . Pentru copilul meu si pentru noi ca familie a fost si este mai mult decat un medic.Dumnezeu sa I dea sanatate !
Georgios Gkonos
Georgios Gkonos2 ani în urmă
Cel mai pregatit si profesionist medic pediatru din tara!
Multumim din suflet, d-le doctor, daca nu erati d-voastra jobul nostru de parinti cu 4 copii ar fi fost mult mai greu.
Pe langa calitatea profesionala de exceptie, este un OM adevarat cu suflet mare! Sa fiti sanatos si alaturi de copii si parinti, multi ani de acum inainte!
Locații recomandate