/Bucuresti/Doctor

Omnia Medical Center

Bloc M61, Bulevardul Octavian Goga, București 030167, România

Omnia Medical Center
Doctor
4
31 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4F8+79 București, România
+40 728 841 841
omniamedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ella232 zile în urmă
Ofer o stea cu indulgenta pentru D.na Doctor Olaru Raluca Mariana. Am fost azi cu mama mea la dansa pentru o ecografie abdominala (mama avand 83 de ani) si de cand a intrat in cabinet pana a iesit, d.na doctor a tipat la mama intr-una, desi mama aude perfect. Nu explica nimic si nici nu are rabdare sa asculte ce spune pacientul. Nu recomand
Mihai marin
Mihai marin2 ani în urmă
Profesionalism si promptitudine sunt cele doua cuvinte care deservesc aceasta clinica
Nicoleta Tirizica
Nicoleta Tirizica2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii! La ecografie si consultatie, dr Olaru nu ofera nicio informatie, nu te intreaba mai nimic si te da afara dupa ce iti incaseaza 420 ron, sa astepti in receptie 4 poze! Nu ofera informatii despre starea ta, solutii, tratament. Iti pune diagnostic de intestin iritabil si ti a luat banii, tu ca si pacient, avand niste probleme reale de sanatate si pe care incerci sa le rezolvi mergand la asa zis dr de specialitate. Sunt specialisti in a lua doar banii! Nu recomand aceasta clinica si nici medicul. Daca intrati pe site ul lor, veti vedea ca au ecografie abdominala totala la 140 ron la un medic si la Dr Olaru este 220. Dar de fapt este reclama , cea la 140 nu exista in clinica, este doar pt a atrage bietii pacienti. Ar trebui sa se sesizeze din oficiu protectia consumatorului vis a vis de faptul ca mint pe situl lor ca au niste medici si anumite preturi iar cand mergi la ei iti spun ca nu acelea sunt preturile, si va pun o alta lista de preturi, dublu decat cel din reclama.
Cristina Manea
Cristina Manea2 ani în urmă
Rapid, medici buni, personal si tarife ok.
Eduard M
Eduard M4 ani în urmă
Aici ar trebui sa ne aducă gps-ul
Georgeta Stanescu
Georgeta Stanescu4 ani în urmă
La receptia clinicii este mereu coada, problemele se rezolva greu, prelungind nejustificat de mult, timpul de asteptare la clinica, nu la medic, mai ales prin discutii fara importanta, intre membrii echipei de la receptie sau intre ele si anumiti pacienti.
Daca la ora 8.45, erau 3 registratori medicali la receptie si in jur de 5 pacienti, la ora 10, cand am terminat consultatia la medic, erau doua persoane la receptie, 8 pacienti la rand, una dintre registratore a plecat sa vorbeasca cu un pacient , aflat la rand la analize si a ramas doar una.
Desi ne aflam 3 persoane in fata ghiseului, a preluat un pacient care venise direct in fata, peste rand, pe motiv ca dorea sa plateasca....Desi i s-a atras atentia ca pacientul nu a respectat ordinea in randul format, nu a interesat-o acest lucru.
Eu , ma aflam la rand , de zece minute , sa predau fisa de consult , pe care medicul imi spusese sa o las la receptie....!
Este vorba despre o dra blonda, in jur de 25 de ani, in data de 07.08.2019.
Mihai Constantin
Mihai Constantin2 ani în urmă
După ce am stat aproximativ două ore la coada pentru recoltare analize, doamna Mihaela de la recepție a băgat în cabinetul de recoltări o persoană peste rând ! Întrebată de ce procedează așa, mi-a spus că dacă nu-mi convine pot să plec pentru că ea face ce vrea ! Menționez că eram însoțit de un copil de trei ani care a început să plângă ! După ce i-am făcut observație că nu procedează corect, a chemat un agent de pază să mă dea afară, motivând că e clinică particulară și face ce vrea ! Deși pacienții de la coadă au intervenit în favoarea mea luându-mi apărarea, a amenințat că dacă nu plec nu va mai face recoltări ! O stea e prea mult ! Nu recomand nimănui să meargă la această clinică datorită felului în care se poartă personalul de la recepție !
Lili Mazilu
Lili Mazilu2 ani în urmă
Astăzi 21.02.2022, am sunat trei ore la interval de cate 15 minute , pe ambele numere de telefon de la recepție, mi s a respins apelul , probabil erau nervoase doamnele pentru insistenta mea. Am așteptat să fiu sunată, cândva s a întâmplat asta (frecventăm de vreo 6 ani clinica). Probabil fetele din tura de azi sunt mai bazate (au spate la șefi ). Nu m a mai sunat nimeni , eu am tot sunat până la 16.30, de la orele 13.00 tot sun . Am renunțat . Oricum , sunt sigură că nu vede nimeni aceste recenzii , daca erau văzute ....se vedea .
Cosmin Burlacu
Cosmin Burlacu2 ani în urmă
Dau o stea pentru ca nu pot da mai putin. Am avut ca doctor de familie pe D-na Doctor Iulia Minerva Sorohan care de fiecare data cand am incercat sa-i cer ajutorul m-a tratat cu indiferenta, rautate si neprofesionalism. Pentru ca mi-am permis sa-i cer cu cativa ani in urma o analiza de B12 si pentru ca mi-am permis sa-i aduc rezultatele de alt medic care ii demonstrau ca gresise. In loc sa-si recunoasca greseala si incompetenta a inceput sa se poarte urat cu mine si cu mama mea, care nu avea nici o vina si careia ii pretinsese atentii ani de zile in schimbul serviciilor medicale oferite.

La final, cand mama nu a mai suportat si a dorit sa se mute la alt medic de familie, i-a aruncat dosarele in brate, atat pe ale ei cat si pe ale mele, chiar daca eu nu le cerusem. Stiu ca acest lucru este ilegal si am ales sa nu fac reclamatie din dorinta de a nu mai avea vreodata contact cu aceasta femeie haina, care in loc sa-si presteze meseria conform juramantului isi lasa orgoliul nefiresc de mare sa isi spuna cuvantul, chiar si atunci cand sanatatea noastra depindea de dumneaei.

Nu recomand pe D-na Dr Iulia Minerva Sorohan nimanui. Fugiti de acest doctor.
Locații recomandate