/Bucuresti/Doctor

Ghencea Medical Center

Bulevardul Ghencea 43B, București 061696, România

Ghencea Medical Center
Doctor
3.2
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28W+3X București, România
+40 756 045 204
ghenceamedicalcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Voicu
Nicoleta Voicu2 ani în urmă
Cea mai oribila experiență ever !!! Nu meritați nici măcar 1 steluță. În data de 18.01.2022 am fost programata la reumatologie, nu se respecta programarile, nu au personal în zona de triaj covid este o apucat care urla pe hol și lasa pacienții posibil covid sa circule pe holuri. Vacile ca asa merita sa le spun , de la recepție, iau la mișto și rad de oamenii bătrâni și cu probleme care cu siguranță nu vin acolo sa le vadă pe ele cât de mandre sunt. Ex : un bătrân a își nota următoarea programare, ziua, ora data iar doamna blonda mai la 50 de ani la luat la mișto spunând ca anul asta nu la anul . ar trebui sa va fie rușine ca dacă nu ar fi ei sa va calce pragul nu ați mai incasa salariile!!! Urat !!! Nu recomand nici la dușmanii mei !!!
Andrey Alexandru
Andrey Alexandru2 ani în urmă
Am fost surprins plăcut de la recepție și pana la ultimul cadru medical.
Implicare, Profesionalism,Atitudine
Vezi o diferență de mentalitate a oamenilor de acolo.Simti ca sunt la dispoziția ta cu tot profesionalismul de care ai nevoie.
Am întrat acolo cu o problema și am plecat cu zâmbetul pe buze
Alina Adriana Cernea
Alina Adriana Cernea2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea si cu tot dragul sedintele de fizioterapie, masaj, kineto (fiecare cu nevoile lui). In afara profesionalismului cu care esti tratat, atmosfera este una foarte placuta. Totul pentru o recuperare armonioasa a pacientilor tratati. Felicitari pt oamenii care sunteti (Mihai, Marius, Dani, doamna Dana). Sa o tineti tot asa!
Catalina Catescu
Catalina Catescu2 ani în urmă
Recomand. Sunt foarte multumita de tot ce inseamna cabinetul de recuperare medicala (fizioterapie, kinetoterapie, masaj etc.). Atmosfera super faina si destinsa, echipa profesionista si implicata. Simti ca sunt acolo pentru tine, sa te ajute sa te recuperezi.
Toader Marius
Toader Marius2 ani în urmă
Vreau sa laud echipa formata din Mihai, Marius, doamna Dana și Daniel pentru unitatea pe care o arata și profesionalismul acordat pacienților. O adevarat placere sa lucrezi cu ei, o sa revin pe tura lor de fiecare data. 🙂
Mircea Kivu
Mircea Kivu2 ani în urmă
Se fac programari din 10 in 10 minute, care evident nu pot fi respectate. In felul asta, pe culoarul stramt nu poate fi vorba de respectarea distantarea de protectie sanitara.
Cristina Caravan
Cristina Caravan2 ani în urmă
O experiență oribilă personalul începând de la recepție până la medici total dezinteresați pentru o fișă auto am așteptat 4 ore. O dezorganizare mai mare ca aici nu am văzut. Nu recomand.
Laura Constantin
Laura Constantin2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul procedurile de recuperare medicala, in special cele realizate de catre minunata echipa coordonata de domnul kinetoterapeut Mihai Mos...va multumesc pentru profesionalismul si dedicarea de care dati dovada zi de zi💪🤗
Locații recomandate