/Bucuresti/Doctor

Dr. Robert Apostolescu

Spitalul Euroclinic, 14 A, Calea Floreasca, București 014461, România

Dr. Robert Apostolescu
Doctor
5
84 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F432+RC București, România
+40 763 504 149
drapostolescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–19
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vanghele Mariana313 zile în urmă
Domnul doctor Robert Apostolescu.este un medic cu experiență și profesionalism în cele mai noi și avansate tehnici în domeniul chirurgiei ortopedice.Consultatia si investigațiile necesare s au efectuat în aceiași zi.Am primit diagnostic pe loc,precum si tratamentul ce se impune,fără a fi nevoită sa ma deplasez încă o dată la clinica.Recomand cu incredere pe domnul doctor Robert Apostolescu,un medic tânăr de succes si cu multă experiență în domeniul chirurgiei ortopedice.
Adelina Florentina
Adelina Florentina2 ani în urmă
Am doua proteze de șold operate de Domnul Doctor Apostolescu, operații efectuate la un interval de 4luni una de cealaltă. Înainte de prima operație nu puteam merge fără ajutătoare și aveam dureri foarte mari .Acum mă pot mișca ușor și durerile au dispărut. Îl recomand pe Domnul Doctor deoarece am găsit la dînsul, rabdare ,empatie cu pacientul și reală dorința de al ajuta .Comunicare foarte bună înainte și după operație. Un medic cu mîini de aur .Tot respectul meu ,îi mulțumesc din suflet domnului Doctor și întregi echipei medicale .
Daniela Ionita
Daniela Ionita2 ani în urmă
Am fost la consultație la dl. Dr. Apostolescu, in vederea interventiei chirurgicale de protezare a soldului. Prima oară in viață cand ma duc cu încredere la operație. Voca calma, felul de a virbi si vocea calda, empatia de care a dat dovadă, explicațiile date, toate mi-au dat încredere ca va fi bine.
Gheorghe Dinisoae
Gheorghe Dinisoae2 ani în urmă
Am ajuns la spital cu dureri foarte mari la genunchiul drept și am fost operat de Domnul Doctor Robert. Operația a fost un real succes, iar Domnul Doctor a dat dovadă de profesionalism, răbdare și empatie față de pacienți. Condițiile de spitalizare au fost excelente, iar comunicarea cu întreg personalul a fost foarte bună.
Vă mulțumesc din suflet, domnule doctor!
Clasa10d Martie2020
Clasa10d Martie20202 ani în urmă
Îl recomand pe domnul dr. Robert Apostolescu tuturor celor care au nevoie de un chirurg ortoped.
Domnul dr. Robert Apostolescu este un medic deosebit, un profesionist care manifesta empatie și răbdare față de pacienți.
Eu am mers cu toată încrederea la domnul doctor deoarece m-am simțit în siguranță, iar intervenția chirurgicala la care am fost supusă a fost o reușită.
Pe perioada spitalizării întregul personal medical a fost foarte amabil, profesionist și a răspuns cu promptitudine tuturor solicitărilor mele.
După operație m-am recuperat rapid deoarece am respectat întocmai recomandările date de către domnul doctor.
Vă mulțumesc domnule doctor pentru ceea ce ați făcut pentru mine și va doresc multa sănătate pentru a putea ajuta cât mai multe persoane aflate în suferință!
Mariana Neacșu
Sorin panaite
Sorin panaite2 ani în urmă
Astazi am fost la consultatia initiala la dl. dr. Robert Apostolescu. Am intalnit un om deosebit din toate punctele de vedere . Am primit toate informatiile solicitate de catre mine avand in vedere ca trebuie sa ma operez. Dl doctor mi-a raspuns cu multa rabdare si profesionalism la toate intrebarile, dar, mai presus de orice, as vrea sa spun ca l-am simtit aproape de mine, incurajandu-ma si explicandu-mi foarte clar etapele de urmat ! Am plecat de la consultatie mult mai linistit si mai optimist ! Multumesc domnule doctor !!
Florin Rizea
Florin Rizea2 ani în urmă
Bună ziua,

La 2 luni de la intervenția chirurgicala pt înlocuirea protezei totale de sold, am efectuat controlul la domnul Dr-Robert-Apostolescu. Rezultatul a fost mai mult decât pozitiv, practic operația s-a vindecat 100%, mobilitatea piciorului idem, practic pot călca cu ambele picioare fără sa mai am nevoie de cârje sau cadru. Pot urca și coborî treptele singur, nu mai am dureri absolut deloc.
Însă recomand a se efectua recuperarea post operatorie la un centru de kinetoterapie care ajuta în proporție de 50% o recuperare fizica foarte bună și asigura o mobilitate excelenta a piciorului după operație.
Recomand cu toată încrederea sa apelați la serviciile domnului Dr-Robert-Apostolescu care este un medic supraspecualizat în ortopedie și va poate schimba înfățișarea și poate sa va facă o viata mai buna.

Mulțumesc,
Florin Zavoiu
Florin Zavoiu2 ani în urmă
Mulțumiri DR Robert Apostolescu. La 45 zile de la operația de protezare sold , pot merge fără nici-un ajutor (carja, baston ). Recomand din suflet sa apelați la profesionalismul domnului doctor, și a echipei de la Spitalul Regina Maria,. NU EZITATI SI NU AMANATI .!! Florin Zavoiu 64 ani
Flori Achim
Flori Achim2 ani în urmă
Proteze la ambii genunchi și reconstrucție rotula - operație reușită cu care nu foarte mulți medici se pot lauda. Recuperare foarte bună. Domnul doctor Apostolescu a fost foarte deschis și intelegator si a oferit informații foarte utile astfel încât sa înțeleg problemele și faciliteze recuperarea.
Locații recomandate