/Bucuresti/Doctor

Dr. Oana Spânu

Strada Daniel Danielopolu 30-32, București 014134, România

Dr. Oana Spânu
Doctor
3.7
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3PR+3F București, România
+40 725 525 922
oanaspanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Daniela Buruiană
Elena Daniela Buruiană2 ani în urmă
O experiență dezamăgitoare.
Eu sunt mai degrabă în categoria celor care merg la un spital de stat, decât la unul privat, dintr-un singur motiv: o posibilitate financiară mai redusă. Cu toate astea, în urma unui complex mare pe care l-am avut, am apelat, cu mari eforturi, la doamna doctor Spanu. Adică, mai pe scurt, am strâns bănuți special pentru acest lucru, în speranța că voi merge la un medic de încredere și atent la nevoile mele. Greșit.
Consultația a durat 10 minute, a fost făcută pe grabă. Menționez că a fost o consultație mult peste bugetul meu. Mi-a dat să fac niște analize, urmând să îi trimit rezultatul de îndată ce-l primesc. Nici până în ziua de azi nu am mai reușit să dau de dumneaei, deși am sunat, trimis rezultat pe mail și whatsup și insistat în toate formele posibile. Concluzia?! Probabil că problema mea nu reprezenta un venit considerabil ca să fie luată în seamă. Pentru prestația pe care o are, așteptările au fost mari și dezamăgirile pe măsură. Categoric, nu recomand.
Iris Hrubaru
Iris Hrubaru4 ani în urmă
Va sfatuiesc sa nu va duceti. Era sa imi injecteze o substanta pentru cheloid in ceea ce s-a dovedit a fi o tumoreta. Dr. Oana Spanu, dupa ce ca a intarziat jumatate de ora (asta si din cauza asistentei lipsite de bun simt, care nu a anuntat-o ca am venit), nici macar nu a luat in calcul si alte variante in afara de ce a cheloidului. Consultatia a durat aproximativ 3-5 minute si m-a costat 250 de lei. Dezamagita, am rugat-o pe asistenta sa o cheme la casa pe dna doctor, sub pretextul ca as vrea o reteta pentru acnee, pentru ca am vrut sa simt ca nu arunc 250 lei la gunoi, sau mai bine zis, in buzunarul dnei Spanu. Incercati sa gasiti pe altcineva, ca sa evitati un posibil caz de malpraxis.
Tiberiu Oprea
Tiberiu Oprea7 ani în urmă
Avem nevoie de medici in Romania precum dr. Oana Spanu. O dovada de profesionalism si implicare din partea dansei, cum rar vezi. M-am simtit foarte bine si relaxat in cadrul consultatiei, iar serviciile oferite sunt ireprosabile, cel mai bun raport calitate-pret.
Ii multumesc doamnei Dr. Oana Spanu pentru implicarea dansei in rezolvarea problemei mele.

Recomand cu mare incredere!
Smaranda Nistor
Smaranda Nistor7 ani în urmă
Inca de cand am intrat in clinica am fost placut surprisa. Oameni primitori, atmosfera calda, cea mai noua tehnologie si mai ales profesionalism din partea doamnei dr. Oana Spanu.
Temerea mea legata de alunite a fost alungata si am primit raspunsuri la toate intrebarile, desi am mai fost consultata de alti 3 doctori.
Multumesc frumos si felicitari pentru ce faceti! Ne bucuram sa avem astfel de doctori in tara.
Eugen ionescu
Eugen ionescu7 ani în urmă
Sunt un proaspat tatic si am vrut sa stiu de la inceput cum trebuie ingrijit bebelusul meu. Auzisem ca multi copii fac dermatita atopica din primele luni de viata. V-o recomand pe Dna. Dr. Oana Spanu pentru ca are multa rabdare si va da sfaturi utile pentru ingrijirea corecta a pielii bebelusului.
Sirbu Mihaela Nicoleta
Sirbu Mihaela Nicoleta7 ani în urmă
Va recomand clinica D-nei. Dr. Oana Spanu cu toata increderea. Mie mi-a pus diagnosticul corect al alunitelor in cateva minute si am scapat de o grija. Dermatoscopia nu doare si afli imediat daca ai vreo alunita cu probleme.
Beatrice Balan
Beatrice Balan2 ani în urmă
In ciuda marketingului creat in jurul doamnei doctor, acest cabinet dovedeste faptul ca preturile mari (400 lei consult) nu implica servicii calitative.
Am fost la consult, am explicat problema pe care o am si ce tratament am urmat in trecut, urmand sa imi recomande exact acelasi tratament, dar de la brandul cu care lucreaza. Bineinteles, si acesta s-a dovedit ineficient.
Am facut analizele pe care mi le-a cerut, iar pentru interpretare mi s-a spus ca e in regula sa trimit rezultatele pe e-mail sau whatsapp. Dupa trei luni de asteptat, mesaje ignorate si promisiuni ca isi va face timp, nu am primit niciun raspuns.
Elena Carolina
Elena Carolina2 ani în urmă
A trebuit sa sun de 3 ori pentru a face o programare, răspund foarte greu la telefon. Consultația a fost foarte rapidă, 10 minute, nici nu am apucat sa ma lămuresc in legătura cu multe probleme pe care le aveam.
Locații recomandate