/Bucuresti/Doctor

Dr. Ion Niculaescu - consilier Metabolic Balance

Strada Traian 139, București 021041, România

Dr. Ion Niculaescu - consilier Metabolic Balance
Doctor
4.9
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4PC+9M București, România
+40 722 462 398
schimbaviata.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela geicu
Mihaela geicu2 ani în urmă
Dle dr Ion Niculaescu va multumesc din suflet pentru încrederea și ajutorul acordat!!! La sfarsitul lunii iunie am venit la cabinet tristă,supărată si cu o dorință de schimbare uriașă.Aveam 1.60inaltime si 90kg acumulate incet ,incet in ani de zile .Am mai tinut regim ,am facut foamea ,doar, doar voi reusi sa slabesc.Dar fara rezultate fantastice.Aveam probleme cu tensiunea ,oboseam repede,nu dormeam bine.La prima ședință am avut atâta încredere în dumneavoastra si in acest program încât as fi început chiar de a doua zi.Acum după 5 luni am scapat de 25 de kg fara foame ,fara mari eforturi fizice si financiare.Intradevar acesta nu este un regim ,este un alt stil de viata .Îi mulțumesc OMULUI si Dr.Ion Niculaescu.
Anamaria Rosianu
Anamaria Rosianu2 ani în urmă
Invatarea este un proces continuu. Nu este niciodata tarziu sa invatam cum sa mancam corect. Am participat la un webinar sustinut de dl Dr Niculaescu in care am primit informatii usor de asimilat despre un stil de viata sanatos. Cursul este bine structurat, cu incadrare grafica de buna calitate, cu mesaje si explicatii clare. Si cel mai important lucru invatat ca este atat de usor sa iti dai seama CE? CAND? CAT? si CUM? trebuie sa mananci 😊 Recomand cu incredere programul dl Dr Ion Niculaescu.
Predescu brandusa
Predescu brandusa2 ani în urmă
Foarte bun acest prim webinar sustinut, in acest format de dl. Dr. Niculaescu. O prezentare plina de substanta, atent structurata, ilustrata vizual atractiv, sustinuta de o maniera cursiva si inteligibila in pofida informatiei pe alocuri foarte densa si specializata. Mesaje clare si motivante. S-ar simti, eventual nevoia, in sesiunile online viitoare, alocarii unui spatiu mai mare pentru interactiunea cu participantii. Dincolo de aceasta sugestie, felicitari dlui dr. Niculaescu si echipei sale pentru recursul profesionist la acest tip de comunicare, unde nu numai continutul si maniera de prezentare, ci si incadrarea grafic-vizuala au fost de foarte buna calitate.
Anca grosu
Anca grosu2 ani în urmă
La recomandarea unei bune prietene am ajuns cu fetita mea, anul trecut la domnul doctor Niculaescu.Impreuna cu dumnealui, fetita a parcurs Programul de Nutritie Metabolic Balance.Un program personalizat,usor de urmat,fara restrictii severe. Devine pentru cel care il urmeaza un mod de viata sanatos, echilibrat/
Profesionalismul domnului doctor,conceptul,sfaturile,retetele conexiunea permanenta cu dumnealui,vizitele programate pentru control au dus intr-un final la un copil fericit cu o imagine de sine foarte buna,adoptarea unui stil de viata sanatos, armonios.
Ca medic si ca mama recomand cu caldura vizita, consilierea,programul .,Implicarea domnului doctor Niculaescu in echilibrarea greutatii si monitorizarea altor dezechilibre metabolice ale adultilor,copiilor si batranilor. Rezultate extraordinare pe termen lung
Carmen Stefan
Carmen Stefan2 ani în urmă
Acest seminar si intreaga experienta pe care am acumulat-o de cand am inceput sa lucrez cu dl.dr.Niculaescu pot spune ca mi-au schimbat viata. Complet si in bine, in foarte bine! Am invatat lucruri noi , am invatat ce inseamna o alimentatie sanatoasa, cum pot sa imi "reconstruiesc" un metabolism complet disfuntional care m-a facut sa acumulez foarte mult in greutate.Invat CE trebuie sa mananc, CAND trebuie sa mananc si mai ales CAT! E fantastic ce am reusit sa realizez cu ajutorul d-lui doctor si acestui program. Mi-a schimbat viata! Multumesc!
Mariana T
Mariana T2 ani în urmă
Foarte frumos si interesant seminarul, in sfarsit am inteles cercul vicios cu insulina, foamea si zaharul. E frumos sa fim o comunitate si sa ne sustinem reciproc. Multumim de informatiile utile impartasite si ca ne activati/reactivati atentia asupra Metabolismului, procesului de Digestie si Propriul Corp. Numai bine si succes in toate!
Voicu Dragos
Voicu Dragos2 ani în urmă
Super informat, super deschis și disponibil, super atent la particularitățile tale, caută permanent soluții personalizate. Te ajută să îți găsești un echilibru nutritiv pe care, spre deosebire de dietele clasice, îl poți transforma într-un stil de viață. Nu oferă doar informație, ci și un fel (științific) de a înțelege nutriția. Mă consider foarte norocos că l-am întâlnit.
Vali Tudor
Vali Tudor2 ani în urmă
Sunt onorata sa fiu ajutata de dl doctor.Experienta mea a inceput la 116kg .Astazi am 66kg.Recomand cu toata inima sa apelati la dl Doctor!Veti fi uimiti cata incredere si putere veti primi de la dansul pentru a va atinge obiectivul propus.Singura nu as fi reusit niciodata!
Locații recomandate