/Bucuresti/Doctor

Dr. Dana Bratu | Tratamente Estetice, Marire Buze, Corectie Cearcane, Pometi, Botox si Epilare Laser

Strada Zăgazului 13-19, București 014261, România

Dr. Dana Bratu | Tratamente Estetice, Marire Buze, Corectie Cearcane, Pometi, Botox si Epilare Laser
Doctor
4.8
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3HV+8F București, România
+40 731 257 446
danabratu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Valentina Micu
Elena Valentina Micu2 ani în urmă
Recomand cu drag,doresc sa ii mulțumesc doamnei Dr.Dana Bratu pentru implicarea și grija de care a dat dovada.Mi a oferit foarte multe explicații și mi a câștigat încrederea .Va multumesc!
Monica Mihalache
Monica Mihalache2 ani în urmă
Eram foarte aproape de a face o programare la acest cabinet, dar am indraznit sa las un comentariu la o postare pe facebook in care spuneam ca interventia prezentata la buze nu pare naturala, contrar descrierii pozei (o SINGURA data am comentat, vad ca va permiteti sa spuneti ca am comentat cu insistenta). Ma asteptam sa primesc un argument si sa imi schimb impresia, lucru care m-ar fi convins ca ma pot lasa pe mana lor in cadrul unei proceduri. In schimb, am fost blocata pentru atata lucru si observ ca accepta numai comentarii "de maxima lauda". Ce ascundeti sub preș, doamna doctor? Ma bucur ca m-ati facut sa iau decizia de a renunta la programare, inainte de a fi prea tarziu, cu ocazia aceasta am citit si review-urile. Cred ca va trebuie putin bun simt sau putin PR inainte de a raspunde si la recenzii. Cu asa o atitudine nu e de dorit sa se ajunga la acest cabinet. Certati si clientii cand vin la programari sau doar ii abandonati cu anestezia 50 de minute pana se satura si pleaca? :))
Veronica Pîslaru
Veronica Pîslaru2 ani în urmă
In urma cu o luna am început tratamentul pentru pete pigmentare la nivelul fetei. Rezultatul este impresionant . În ultimii 5-6 ani încercasem diverse creme, dar fără rezultat.
Sorina Niculcea
Sorina Niculcea2 ani în urmă
A fost minunata interactiunea cu doamna doctor Dana Bratu. Am mai multa incredere ca se va rezolva problema mea decat aveam dupa ce am vizitat alti dermatologi.
O recomand tuturor indiferent de motiv, deoarece este o profesionista!
Dana Chiricioiu
Dana Chiricioiu2 ani în urmă
Daca doriti o zi minunata, intilniti-o pe d-na dr Dana Bratu. Vocea calda si blandetea dumneaei va merge la suflet. Vindeca tot ce se poate si chiar mai mult, sufletul,inima... Profesionalismul si rabdarea cu care asculta orice amanunt ...(intalniti-o)e zana buna din visele noastre frumoase.
Mi Diu
Mi Diu2 ani în urmă
Servicii care lasa mult de dorit, o doctorita care recomanda botox de la 20 si ceva de ani, receptioniste care nu raspund la telefon si sunt greu de abordat, o firma centratata pe luat bani de la client si cam atat. Nu recomand.
Ana Maria Dragomir
Ana Maria Dragomir2 ani în urmă
Nu am crezut vreodata ca o sa cunosc un medic atat de dedicat fata de aceasta profesie. Inca de la inceput am primit un plan de tratament complet personalizat si adecvat nevoilor mele estetice. Partea buna a fost ca am reusit sa-mi fac o procedura chiar in aceeasi zi, in acest cabinet ;)
Andrei Mirică
Andrei Mirică2 ani în urmă
Sunt pacientul doamnei doctor Dana Bratu de cand avea cabinetul pe Mihai Eminescu. Mi-am facut programare la doamna doctor pentru corectia cicatricilor cheloide, ulterior pentru o dermatita periorala si dermatoscopii iar in prezent urmez tratamente laser. Sunt mândru si recunoscator pentru rezultatele obtinute, pentru cadourile primite. Mă simt iubit cand merg in acea clinica. Am recomandat si prietenilor clinica DermaBeauty unde au si fost si si-au gasit rezolvarea problemelor. Pentru mine doamna doctor Dana Bratu este cel mai bun medic. Pot sa comunic deschis, glumeste cu mine, iar eu in momentul de fata nu imi gasesc cuvintele sa o descriu. Este o profesionista. Datorita ei stima mea de sine este mult mai ridicata. Bucuria pielii si a sufletului meu ii vor fi veșnic recunoscatoare pentru tot ce a facut pentru mine. Cat despre programari totul a decurs normal, am fost bine primit de fiecare data de receptioniste iar cand am ajuns mai devreme( nu sunt din Bucuresti si nu imi place sa intarzii) am fost luat si dus pentru anestezie ca sa nu astept. Nici nu ies bine din clinica si deja astept cu sufletul la gura urmatoarea programare.
Sanatate multa tuturor!😇
Locații recomandate