/Bucuresti/Doctor

Cabinet Doctor Birsan Daniela

Bulevardul Constantin Brâcoveanu 110D, București, România

Cabinet Doctor Birsan Daniela
Doctor
4.8
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94Q5+6R București, România
+40 770 299 233
orl-sector4.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Cabinet Doctor Birsan Daniela
Luni: 13–19
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 13–19
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel C A
Gabriel C A1 an în urmă
Slab si foate slap pregatita
Am fost acolo cu prebleme de nas infundat
Una greasela iti da medicamente dupa ureche .si pe urma te trimite la roadigrafie
Deci exact cu nimic nu ma ajutat
Cum mam dus asa mam intors
Tot același problema am
Diagnostic gresit
Medicamente bani si timp pirdut airea
Ionut
Ionut2 ani în urmă
Am mai avut experiente cu doctori din ramura ORL, si majoritatea au fost experiente neplacute, dar nu este si cazul aici. Un medic profesionist
Anna Stroie
Anna Stroie2 ani în urmă
Un medic cu rabdare, empatie, care isi face meseria cu respect fata de pacient. Recomand!
Lav C
Lav C3 ani în urmă
Doamna doctor ORL este o profesionistă și recomand. Consultația a decurs calm în ciuda faptului că sunt o persoană care se panichează ușor. Instrumentele sunt sterile, cabinetul si toată locația sunt curate (cum ar trebui să fie în orice cabinet medical, spital). Un lucru mărunt, dar important a fost faptul că am intrat în cabinet la ora programată, nu cum se întâmplă la mulți să stai o oră la rând..cu programare. Am apelat aici în urma unei vizite la ORL la Policlinica cu plata nr 3 unde situația era...fix opusă. Ține cont de trimiterea medicului de familie (în altă parte am pățit să refuze consult pe motiv că trimiterea ar fi valabilă doar până la finalul lunii în care este emisă).

Proffesional ORL doctor with sterile tools and clean location. She was calm explaining all the procedures and the operations were made carefully. I reccomand her. If you don't benefit from romanian medical insurance, the prices are good and decent.
Bogdan Spasenie
Bogdan Spasenie3 ani în urmă
Doctorita foarte buna,iti raspunde frumos si calm daca intrebi ceva,ii pasa de pacient,isi da interesu sa-ti rezolve problema.
Larry Jo Silver
Larry Jo Silver4 ani în urmă
Doamna Barsan este un profesionist.Am fost la dansa ca si pacient privat.Am gasit exact normalitatea si respectul unui om care isi cunoaste si iubeste meseria.Si credeti-ma,sunt destul de atent pana si la cele mai mici detalii cand vine vorba de doctori !Inainte sa ajung la dansa am anulat vre-o mdoua programari dupa ce am cautat pe net doctorii respectivi si am citit despre ei destule recenzii negative (3-4 sunt destule pentru mine) .Sau pur si simplu fata lor nu prezenta incredere.
Mi-a dat o reteta si mi-a recomandat si cativa doctori de incredere in cazul in care voi avea nevoie de o interventie chirurgicala.
Recomand cu incredere !
Maria Ionescu
Maria Ionescu2 ani în urmă
Un doctor extraordinar. Am mers în repetate rânduri atât pentru mine cât și cu alți prieteni la doamna doctor. Întotdeauna am beneficiat de rabdarea dansei și de tratament cu rezultate fff bune. Un OM MINUNAT. RECOMAND!!!
Andreea Ivanovski
Andreea Ivanovski2 ani în urmă
Am fost astazi la Doamna Doctor, a fost foarte draguta, profesionalista si mi-a explicat tot ceea ce nu stiam. Programarea a fost respectata, nu a trebuit sa astept in plus, iar pretul este foarte accesibil. Cu siguranta voi mai reveni cand voi mai avea nevoie.
Locații recomandate